Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkese
benimde süpürge almam lazım
alerjik astımım var ve ev tozuna karşı alerjim çok ağır basıyor
nasıl bi süpürge alsam acaba

anneminde benimde toza karşı alejimiz var. o yüzden ihlasın 1700 falandı sanırım ffiyatı temizlik robotunu aldık. suda ki tozu kiri gördükçe şaşırıyosun. hergün yıkasanda aynı pislik çıkıyo. ilk tanıtıma geldiklerinde utanmıştık pasaklı sanacak bizi diye:roflol: ama meğersem pasaklılıkla alakası yokmuş. yatakları bile onla süpürüyoruz ve pırıl pırıl herşey.

bende kendime almak istiyorum ama şu sıralar evlili hazırlığından borçlarımız var. borçlarım biter bitmez almayı düşünüyorum:dance:

pınkgun cnm sende ı gunlerde kullan o rendeden bende alcaktım carrefourda görmustum ama ısraıl ve abd yardım olmasın dıe artık ordan alısvrıs yapmıyorum ve evede onların urunlerının grmesı yasak ısraıl urunlerının barkodu 729 ıle bıtıyo bılgınıze

tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir konuya değindin

olup bitenlere seyirci kalamam keşke elimden daha fazlası gelse

bundan sonra İSRAİL ürünlerini bende almıyorum evimize

çünkü; aldığımız her ürün bir kurşun olarak gidiyor gazzeye senağlama

anneminde benimde toza karşı alejimiz var. o yüzden ihlasın 1700 falandı sanırım ffiyatı temizlik robotunu aldık. suda ki tozu kiri gördükçe şaşırıyosun. hergün yıkasanda aynı pislik çıkıyo. ilk tanıtıma geldiklerinde utanmıştık pasaklı sanacak bizi diye:roflol: ama meğersem pasaklılıkla alakası yokmuş. yatakları bile onla süpürüyoruz ve pırıl pırıl herşey.

bende kendime almak istiyorum ama şu sıralar evlili hazırlığından borçlarımız var. borçlarım biter bitmez almayı düşünüyorum:dance:

o dedığınden bız evde kullanıyoruz cnm suankı fıyatı 2000e cok yakın ben ılk basta almam cok pahalı dıyordum ama nasılsa zmanım bol herseyı yavas yavas alırım dedım ve kendımede ondan alcam süper bısı
uzaktan kumandası ıle kalkmadan klavyedekı tozu bıle alıyon o yalnızca su koyup hıc ayağa kalkmadan oksıjen oranını yukseltıyo ve sankı kendını yesıllıkler arasnda sanıyon ayrıca 32 ayrı özellığı var klıma hatta top bıle şişirıyo. kaydirigubbakcemile3

Arsima evet bu ihlas türü robotlaru bende tavsiye ediyorum biz evimizdede kullanıyoruz ve çok memnunuz bende de alerji var ev tozuna o yüzden bende çeyizime alıcam.satan arkadaşa söledim şubatta gelicek tekrar bende alıcam.yalnız bizim kullandığımızın markası LİBELLE ihlasla aynı görevi görüyo ama ondan daha uygun güvenebilirsiniz biz çok memnunuz bi sorunla karşılaşmadık.

sadece ısraıl deıl fransa abd yahudı mallarınıda kullnmamamız gerekıyo ben yıllardr mc donalds gtmem mesela cola ve nestlee urunlerını almam ve aldığım urunlerın barkoduna bakıyorum suan tek aklımda kalan 729 ısraılın urunlerının barkod nosu bunla baslıyo(dığerlerınıde evde kağıda yazdım ama suan hatrlamıyom netten bakılabılır galıba)

sadece ısraıl deıl fransa abd yahudı mallarınıda kullnmamamız gerekıyo ben yıllardr mc donalds gtmem mesela cola ve nestlee urunlerını almam ve aldığım urunlerın barkoduna bakıyorum suan tek aklımda kalan 729 ısraılın urunlerının barkod nosu bunla baslıyo(dığerlerınıde evde kağıda yazdım ama suan hatrlamıyom netten bakılabılır galıba)

haklısın canım çok duyarlı olmak lazım bu konuya

günaydın herkese
benimde süpürge almam lazım
alerjik astımım var ve ev tozuna karşı alerjim çok ağır basıyor
nasıl bi süpürge alsam acaba

canım oyle allerjilerin varsa philips marathon almanı tavsiye ederim.. 650 gozukuyo fiyatlar ama alan herkes daha ucuza alıyor.bende valla hatırlamıyorum 450 ye mi aldım 500 e mi aldım oluyo bayaa cunku.bak arastır netten biraz insanların yorumlarını okuyunca sende bunda karar kılacaksın.evde denedik bir kere(sonra kaldırdık)sesi çok az ve halıları kaldırıyo,emiş gucu mukemmel.kullananlar diyoki temiz evi temizliyoruz,sanki 1 aydır teizlenmemiş ev gibi toz cıkıyomus.bi de hepa 13 filtre sadece bu modelde var diye biliyorum..
philips-bagless-vacuum-cleaner-marathon.JPG

evet dogru konuya deginmişsiniz biz de dikkat ediyoruz ama biz ihlasın da urunlerini almıyoruz,cunku yesil sermayeye gidiyor... ulker vs. 2 sene once de deniz fenerine bagıs yapmıstım ama bilmiyordum o zaman.şimdi ogrendik almanya da o paraların nerelere aktıgını

arkadaşlar yazdıklarınızı cogunu okudum
sarev nasıl ürünleri onlardan alanlar olmus fiyatları nasıl

evet dogru konuya deginmişsiniz biz de dikkat ediyoruz ama biz ihlasın da urunlerini almıyoruz,cunku yesil sermayeye gidiyor... ulker vs. 2 sene once de deniz fenerine bagıs yapmıstım ama bilmiyordum o zaman.şimdi ogrendik almanya da o paraların nerelere aktıgını

desene yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

canım oyle allerjilerin varsa philips marathon almanı tavsiye ederim.. 650 gozukuyo fiyatlar ama alan herkes daha ucuza alıyor.bende valla hatırlamıyorum 450 ye mi aldım 500 e mi aldım oluyo bayaa cunku.bak arastır netten biraz insanların yorumlarını okuyunca sende bunda karar kılacaksın.evde denedik bir kere(sonra kaldırdık)sesi çok az ve halıları kaldırıyo,emiş gucu mukemmel.kullananlar diyoki temiz evi temizliyoruz,sanki 1 aydır teizlenmemiş ev gibi toz cıkıyomus.bi de hepa 13 filtre sadece bu modelde var diye biliyorum..
philips-bagless-vacuum-cleaner-marathon.JPG

çok teşekkür ederim

peki bunun kodu nedir canım CADIARZU
gittiğimde ne söyleyip ürünü inceleyeceğim sonucta buna benzer bikaç ürün var

canım walla kodunu bilmiyorum.bak zaten bu supurgelerin 3 modeli var. bu en son cıkan model.ve rengi siyah olan sadece bu. bide bundan bi once cıkan model var ama bundan bi 200 lira daha fazla.sebebi de filtresinin bir dugmeye basınca kendi kendi temizlemesi ama onda da hepa 13 yok.bu siyah olanın filtresini biz temizliyoruz.elimizde yıkıyoruz veya siliyoruz.dediğim gibi sırf bu sebeple 200 daha vermek bence sacma.alerjiksen hepa 13 sadece bunda.yine de sen bilirsin canım

burcucello canım gosterdıgın supurgenın ozellıklerıne baktım cok guzel
benımde toza karsı alerjım var almayı dusunuyorum
ama cok agırmı canım pekı boyutu nasıl cok yer kaplıyomu bıde sesı nasıl cok cıkıyomu
ay cok soru sordum ama kusurma bakma canım:eek:

aslında ben yıkamasıda olsun istiyorum ama bi türlü uygun bulamadım

burcucum senin önerdiğinide hafta sonu bakacağım teşekkü ederim şekerim

X