Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim:)
bu linkteki yemek takımını almayı düşünüyorum
schafer marka fiyatı:175 ytl. Şuan ihlasmağazalarında büyük indirim var
Orda satılıyor

işte buda çaycı+kahvecimm çay ve kahve hastalarına (ben gibi):içelim:

gle gülekullan sende görünce acaba bende mi alsam diye düşündüm....kahveyi çok severim...çayıda hiç beceremem...ne kadara almıştın...bu ürünü çevrenden duyup tavsiyr ıle mi aldın?kaydirigubbakcemile5

ay canııımmmmm çok guzel seyler almıssın.hepsine bayıldım :))) kız evde yapıyomus millet suşiyi belki ogrenir de yaparsın.aslında çok kolay gozukuyo da o lapa pirincin kıvamını tutturmak zor bence

Süpürge olarak çeyizime aldığımda bu ürün;
denedim çok güzel, evdede vardı arnica
süper çekiyor

Eklentiler

• $untitled.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 15
ay canııımmmmm çok guzel seyler almıssın.hepsine bayıldım :))) kız evde yapıyomus millet suşiyi belki ogrenir de yaparsın.aslında çok kolay gozukuyo da o lapa pirincin kıvamını tutturmak zor bence

ay burcuuuu tatlım ben önce yumurta kırmayı öğreneyim de kaydirigubbakcemile3 ama senin tiramisu tarifini aldım bak evlenince yapcam onu cokacimcoook

canım ablam kullandı önce hem çaycıyı hem kahveciyi ikisindende çok memnun özellikle kahve fazlasıyla köpüklü oluyor.çaycıyı bende onda kullandım çok rahat.
ben ikisini birden 132 ytl'ye aldım

assortik güle güle kullan canım şu tereyağlıklardan bende alcam alcam diyorum ama hep unutuyorumyine bana hatırlatmış oldun :)

Wog'lar ıkeada 10 tlye satılıyor.ben almıştım o kadar pahalı bişey değil ve çok kullanışlı.

canım arzumun robotuydu o bende kullanıyorum evımde gercekten cok guzel havucları 2dakıkada rendelıyor hamur yogurma aparatıda var .

AssOrtik güle güle kullan cnm. o tereyağlıktan bende aldım. kaselerinde güzelmiş. iyi günlerde kullan

kızlar benim şimdi yatak örtüsü almam lazım şöyle uygun fiyata güzel bi yatak örtüsü alan varmı? varsa resmini ve fiyatını verebilir mi?hihoyyyt

günaydın herkese
benimde süpürge almam lazım
alerjik astımım var ve ev tozuna karşı alerjim çok ağır basıyor
nasıl bi süpürge alsam acaba

assortık ı gunlerde kullan cnm o yanındakı telde hedıye mı aldıklarına:roflol:

günaydın herkese
benimde süpürge almam lazım
alerjik astımım var ve ev tozuna karşı alerjim çok ağır basıyor
nasıl bi süpürge alsam acaba

hayatım bende bir kaç gündür süpürge araştırıyorum

1600-2000 w arası sulu ve hepa filtreli istiyorum, bizim şu an evde kullandığımız öyle ve çok güzel temizliyo, fakat 450-500 lira arasında senağlama

FAKİR prestige dio

ben aynı işi yapan biraz uygun bir şey arıyorum

ve bunu buldum ama ARZUM a güvenebilirmiyim bilmiyorum

ve bu da ARZUM 249 lira

pınkgun cnm sende ı gunlerde kullan o rendeden bende alcaktım carrefourda görmustum ama ısraıl ve abd yardım olmasın dıe artık ordan alısvrıs yapmıyorum ve evede onların urunlerının grmesı yasak ısraıl urunlerının barkodu 729 ıle bıtıyo bılgınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…