- 10 Kasım 2007
- 11.953
- 2
- 39
tobi lütfen uzulme.. herseyin bası saglık! insanlara klişe gelebilir ama aldıgımız her nefes bizim için nimet.. hersey olur tatlım hatta olmasa da onemli değil.saglık,huzur,mutluluk... gerisi boş!!
cnm benim üzme kendini bu günlerin tadını çıkarmaya bak önemli olan sağlık ve mutluluk gerisi zamanla olur zaten :1hug: annemlerin evlendiği zaman bir küçük tüpleri bile yokmuş şimdi Allaha şükür evimiz arabamız herşeyimiz var a.s.
tobi : üzme kendini bende senın gibiyim 800 ytl maaşla hem eve bakıyorum hemde nişanlıyım çeyiz almaya çalışıyorum çok zor bi durum biliyorum ama nişanlımda bana çok destek oluyo önemli olan sevgi biz mobilyaları bu düğün paketinden alıcaz 2999 ytl ama baktığn zaman okadar güzelki bence çok cazip zaten kiracı olucaz kaç eve taşınıcağımız bilinmez en iyisi, çok kaliteli bişeye gerek yok
Bu benim tencere takımı daha önce resmini koymuştum ama küçüktü bu sefer büyüğünü buldum. yorumlarınıza açığım bekliyorum.sapları ısınmaz imiş
[/IMG]
canım tamda bu konu üzerinde derin düşüncelere dalmıştık.tencerelerin hisar gördüğüm kadarıyla .bende hisarın sapları ısı vermez diye düşünüyorum ama sen alırkenmi öğrendin acaba saplarının yakmadığını.ben çok merak ediyorum.ayrıca yakıyorsa hisara yakıştıraramam. okadar para veriyoruz
buda misafirliklerimyerimseniben
burcu canım bu çooook zarifmiş klasik çatal kaşık formlarındansa böyle farklı olanlar çok daha hoşuma gidiyor beni, iyi günlerde kullan cnm
Kızlar ben şu sıralar günlük çatal kaşık takımı araştırıyorum.misafir için olanı karacadan almıştım.günlük olana o kadar para vermek istemiyorum ama tabi kötü bişeyde olmasın kararma yada paslanma yapmasıın istiyorum.önerileriniz var mı bu konuda?
su ısıtıcım çelik markası tefal fiyatını bilemiorm kaynvalidemler almış kendi de kullanıyodu bana da almışlar sağolsunlar:asigim::asigim::asigim:
işte buda çaycı+kahvecimm çay ve kahve hastalarına (ben gibi):içelim:
pinkgun hepsi çok şeker aldıklarının.
özellikle sarımsak ezici ve baharatlıklar çok işe yarar şeyler, güzel bir tercih yapmışsın
mumluklar da tam benlik..
iyi günlerde kullan hepsinia.s.