Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm çok güzelmiş ikiside özellikle jumbo çok şık diğeride şeker gibikaydirigubbakcemile3
bende evkurdan aldım günlük çatal kaşık takımı ama yine çelikk olup daha uygun olanlar varya onlardan aldım hoş onada 150 ytl bayıldım pekte uygun olmadı ama yaptık işte bi cahillikcokacimcoook[/QUOTE]

teşekkür ederim tatlım Şeniz beğenmene çok sevindim Şeniz

inşallah mutlu günlerde kullanırız hepimiz cicilerimizi... :1hug:

tobi lütfen uzulme.. herseyin bası saglık! insanlara klişe gelebilir ama aldıgımız her nefes bizim için nimet.. hersey olur tatlım hatta olmasa da onemli değil.saglık,huzur,mutluluk... gerisi boş!!

kızlar çok çok teşekkür ederim sizlere..yemine derim o kadar seviniyorumki iiki üye olmuşum buraya..desteğiniz için çok tşkr ederim..sabah çok kötüydüm ama şimdi o kadar iimki....HERŞEY GÜZEL OLCAK.... hepimizin gönlüne göre versin allh inş herşeyi:Saruboceq:

Bu benim tencere takımı daha önce resmini koymuştum ama küçüktü bu sefer büyüğünü buldum. yorumlarınıza açığım bekliyorum.sapları ısınmaz imiş

[/IMG]

canım tamda bu konu üzerinde derin düşüncelere dalmıştık.tencerelerin hisar gördüğüm kadarıyla .bende hisarın sapları ısı vermez diye düşünüyorum ama sen alırkenmi öğrendin acaba saplarının yakmadığını.ben çok merak ediyorum.ayrıca yakıyorsa hisara yakıştıraramam. okadar para veriyoruz

kızlat ısınmaz denen tencere kulplarına çokda güvenmeyin derim...
çünkü satıcının bize binbir yeminle sattığı hisar tencerelerimiz ısınıyor. evde kullandıklarımız yani. o yüzden ben kulpunda plastik parça olanlardan seçtim.
benim için önemli bir detay. ikide bir bez kullanmak istemiyorum....
bilginize... yerimseniben

Burcucum sizinki eminim bir aksilik veya fabrika hatası olmuştur.veyahut aslında ısınan metal saplı çok çeşit var satıcı sizi aldatmış olabilir.neyse günahı boynuna...
Evet karalahanacım satın alırken öğrendim.artı şunu da ilave etmek isterim satıcı kişi benim çok yakın akrabam ve bütün bu tür eşyalarımı ordan alıyorum.değil para kazanmak için birini aldatmak şakadan bile yalan söyleyecek bir insan değil.Evelallah hem satıcıma hem "ısınmaz" garantisine güvneiyorum :)

roselın cok guzel cnm ı gunlerde kullan ınş
saplar yanacak bı tencereye benzemıyo saplar daha kalın bı celık kullanılmış ve tabanı ıle baya mesefe var

burcu canım bu çooook zarifmiş klasik çatal kaşık formlarındansa böyle farklı olanlar çok daha hoşuma gidiyor beni, iyi günlerde kullan cnm

bende çokkkkkkk teşekkür ederim canımmŞeniz
modası geçmesin diye böyle sade bir şey tercih ettim. çok içime sinerek aldım.
inşllah en anlamlı servislerimi bunlarla yaparım :asigim:
belki bir gün içinizden birinede ikramda bulunmak nasip olur :1hug:

Ya sanırım nehir in di istediğin kadar parçasını alıyosun tam takım almadan.25 yıl garantisi var.Ben öyle yaptım 12 şer tane istediklerimden aldım.uygun oldu hemde kaliteli.Züccaciyeleri gez büyük mağazalarda olmaz onlardan

kızlar tencere konusunda ek bilgi vereyim.. böyle metal saplı tencere görürseniz sorun hemen.. saplarının çelik değil bakalit olması gerekir.. bakalit kolay kolay ısınmayan bi malzemedir.. tuzak soru sorun sapları da çelik mi diye, eğer satıcı bilgisizse ve evet derse uzak durun..

su ısıtıcım çelik markası tefal fiyatını bilemiorm kaynvalidemler almış kendi de kullanıyodu bana da almışlar sağolsunlar:asigim::asigim::asigim:

canım güle güle kullan su ısıtıcını.bende bunun aynısını 1 ay önce aldım çeyizime.70 tl ye almıştım ama normalde 80 e satılıyo sanırım.

geçen gün arkadaşlarımın taviyesi ile leke tutmayan yemek masaaı örtüsü aldım....açık renklerde bile yıkandığında leke kalmıyormuş...ben özdilekten dikdötgen masa için 32 lira ya aldım....sizde böyle bir şey düşünebilirsiniz....

pinkgun hepsi çok şeker aldıklarının.
özellikle sarımsak ezici ve baharatlıklar çok işe yarar şeyler, güzel bir tercih yapmışsın
mumluklar da tam benlik..
iyi günlerde kullan hepsinia.s.

cherrycim çok teşekkür ederim mumluklar burda çok soluk çıkmışlar ama bizim evde bordosu var, ben de kendi evim için turuncu aldım renkleri çok canlı aslında, ay ben daha ne mumluklar ve ne mumlar alıcam kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum çünkü hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…