Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte buda çaycı+kahvecimm çay ve kahve hastalarına (ben gibi):içelim:
Geçen gün ikeadan aldığım ıvır zıvırlar :))
Şimdi biz her akşam suşi yediğimiz içün bunu almasam olmaz dedim lülülülülülü ay bazen inanamıyorum kendime ya sırf hoşuma gitti diye aldım yalnız benimki açık mavi gibi, bunun artık ne işe yarayacağını kullanırken bulucam :roflol:
Rende: Ben rende yaparken sağa sola pek bir sıçratıyorum bunları görünce tam bana gore demiştim
Baharatlık: Bunlardan annemde kullanıyor o kadar şık duruyor ki mutfakta ayrıça çok kullanışlı bu yüzden ben kendi evime de almak istedim
6lı şarap bardağı
Sarımsak ezici:sarımsak kokusunun elime bulaşmasından nefret ediyorum, bunlarla sarımsağı kabuğuyla bile ezebiliyorsunuz
Mumluk ben turuncu aldım birde vanilyalı ve yeşil elma kokulu mumlar aldım,daha da alıcam çünkü cook seviyorum evde mum kokusunu
ay canııımmmmm çok guzel seyler almıssın.hepsine bayıldım :))) kız evde yapıyomus millet suşiyi belki ogrenir de yaparsın.aslında çok kolay gozukuyo da o lapa pirincin kıvamını tutturmak zor bence
gle gülekullan sende görünce acaba bende mi alsam diye düşündüm....kahveyi çok severim...çayıda hiç beceremem...ne kadara almıştın...bu ürünü çevrenden duyup tavsiyr ıle mi aldın?kaydirigubbakcemile5
Canim bu senin gosterdigin tavanin fiyati nekadar?
kızlar merhaba
dün akşam yemekteyizi izleyen olduysa bilir.. kadın yemek hazırlarken gördüm rondosu çok güzeldi, ekstradan rende bölümü vardı :1closedeyes: ki ben rendelemeyi hiç sevmem müthiş kolaylık olur; soğan havuç ne varsa orda rendelenebilir a.s
acaba hangi markanın ürünü delikafadulden
günaydın herkese
benimde süpürge almam lazım
alerjik astımım var ve ev tozuna karşı alerjim çok ağır basıyor
nasıl bi süpürge alsam acaba