Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu ürün için Almanyadan kargo ne kadar tutar acabaaa

modeli çok güzelmiş a.s.

tesekkur ederım kızlar daha guzellerı sızın olsun ınsallahŞeniz
evet bı an once bende almak ıcın sabırsızlanıyorumhihoyyyt

neee buhar hazneli ütü hemde tefal ve 100£ mu :1shok: aman Allahım.... kargosu 50TL tutsa bile toplamı 250e geliyor ki burada 250 e zor bulunur. ya niye bu kadar fark var arasında :çok üzgünüm: inşallah oradan getirtebilirim ya :1rolleyes:

evet bencede neden bu kadar fark var tanıdık birilerine söyleyelimde atsın uçağa gelirken
gümrükte sorun olmaz işallah bomba falan sanmasınlar koca ütüyüsırnaşık şey

sence kargo ne kadar tutarrr:uhm:
canim bu tür ütüler baya agir.. belki 5, 6 kilo rahat vardir diye düsünüyorum tabi tam bilemeyecegim.. kargosu sanirim 35 euro felan tutar,..öyle bi rakam hatirliyorum asnki cünkü askima daha öncede bi paket yollamistim o da 2 kiloya kadar 12 euro bilmem kac kurustu..

evet bencede neden bu kadar fark var tanıdık birilerine söyleyelimde atsın uçağa gelirken
gümrükte sorun olmaz işallah bomba falan sanmasınlar koca ütüyüsırnaşık şey

canim is gümrükte bitiyor zaten ama ona bakarsan annem akrabalarimiza neler getirdi neler kaydirigubbakcemile3 sans meselesi iste, bide sanirim hediye oldugunu söylersen sorun olmaz zaten. gift olarak yani

bir daha ki gelisimde bi kac ütü mü ne getirsem ben kaydirigubbakcemile3

hımmm tamam canım sen getir yinede belki satış yaparsın :jeyyar::jeyyar:

iyi geceler herkese
bende yeni üye olanlardanım kaç gecedir yatamıyorum sabahlara kadar su sayfayada bakayım sunada diye:) cok güzel seyler hepsi insanın içi açılıyo bakınca. en yakın zman da ben de paylaşmak istiyorum sizlerle :)

kızlar internetten yemek takımımı kaşık çatal takımımın ve canım şirin tuzluklarımı bulup sizin için takım yaptım bakıııınhihoyyyt

bktbb canım ben bunlara bayıldım ya,güle güle kullan hele çatal bıçak takımı çok hoş çok zarif...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…