elifcim ben de bir numara diyorum a.s hadi bakalım çık şimdi işin içinden dimi kaydirigubbakcemile3
bu saten olanı değil dimi saten olanı rengi biraz daha gümüş tonun da ama ben rengini seçemiyorum
kısmetse bundan alacağım bugün de..pasta servis standı.. fiyatı 20 tl
kısmetse bundan alacağım bugün de..pasta servis standı.. fiyatı 20 tl
benimde 2 katlısı var bence sende 2 katlı al be güzelim. üç katlısı çok biçimsiz geiyor bana :sm_confused: du bak benimkinin fotosunuda ekliyim...
benimkide 20 ytl. izmit decorium dan almıştım yerimseniben
burcuözge seninki çok şıkmış canım, çoook beğendim güle güle kullan
ben bu pasta servisini çook beğendiiiimmm.
güle güle kullan canım a.s.
benimde 2 katlısı var bence sende 2 katlı al be güzelim. üç katlısı çok biçimsiz geiyor bana :sm_confused: du bak benimkinin fotosunuda ekliyim...
kızlar ben hala ütü konusunda karar veremedim yaaaaaaaa.markada philips alacağım garanti ama buhar haznelimi alsam normallerden mi alsam hala ona karar veremedim.aslında buhar hezneli düşünüyorum da erkek arkadaşım onlar çok yer kaplar diyo.ne yapsam şaşırdım.bu ütüden almayı düşünüyorum.bu olmazsa azur alırım heralde
philipsin son çıkardığı ürün.su eklemek için haznenin soğumasını beklemeye gerek yokmuş.
kızlar sizdde böyle erkek tarafına bohça götürme olayı varmı..bizde nişanda sadece aileye..düğünde iste tüm aile,amca hala,teyze,babaanne,annane kim var kim yoksa el öpmeye giderken hediye götrülüyo..dün bi hesap yaptımmm ortaya çıkan sonuç korkunçdelikafadulden..şimdiden almaya başlıycam..nişanda sadece aileye almıştım ve 500 ytl geçmişti şimdi düşünemiyorum bile:1shok:
kızlar sizdde böyle erkek tarafına bohça götürme olayı varmı..bizde nişanda sadece aileye..düğünde iste tüm aile,amca hala,teyze,babaanne,annane kim var kim yoksa el öpmeye giderken hediye götrülüyo..dün bi hesap yaptımmm ortaya çıkan sonuç korkunçdelikafadulden..şimdiden almaya başlıycam..nişanda sadece aileye almıştım ve 500 ytl geçmişti şimdi düşünemiyorum bile:1shok:
burcu özge arkadaşım ne kadar zevkliisin sen yaw..aldıklarından bride biçimsiz çirkin olsun hepsi güzel hepsi güzl anacım..gözbebeğinle iyi günlerde kullan cnm..bak aklımda yoktu senden gördüm aklıma geldi alayım bende böyle bişi
bu çok guzelmiş... kurabiye koymasakta ne biliyim meze falan koysak olmuyo mu?delikafadulden hiç sevmiyoruz kurabiye