bende hisarın bu çatal bıçak takımını beğeniyorum saten düşünüyodum ama mağazada tehşir ürününde gördüm çizik çizik duruodu nie böle die sorduk yerleştirip kaldrmaktan bazen yere düşürüorz ondan dediler düşünün hiç kullanılmamş vitrinde koyup kaldrmaktan çizik çizik olm e biz bunları kullanırken nolcak makinada sepette sıkış tepiş yıkicaz o yüüzden saten konusunda kararsz kaldm bu arada benm baktığım karacaydı ama o da saten bi modeldi o düşündürüo beni
canim keske link vermeseydin.. yasak cünkü.. cok tsk ederim, kücücük tatli birseye benziyor ya
resim koymayı hala beceremediğim için yapamadım ama eine sağlık canım süper olmuş..kaydirigubbakcemile5
ya ben saten aldım şimdi çizilir mi diyosun:uhm: saten kullanan var mı aranızda kızlar ya
bu hazneli ütüler çok güzel ben ablamda kullandım çok rahatözellikle çalışan ve ütüyü sevmeyen bayanlar(seven var mı acep) için çok kullanışlı ama bi okadarda pahalı fiyatları 300-600 arası değişiyor ancak normal ütülerdende iyi bişey almak istersen 250-400 arası
kullanan var mı ki ne dersiniz?:uhm:
evet bu ütülerden bende almayı düşünüyorum çok güzel açıyor kırışıklıkları ama çok pahalı yaaaa
bu hazneli ütüler çok güzel ben ablamda kullandım çok rahatözellikle çalışan ve ütüyü sevmeyen bayanlar(seven var mı acep) için çok kullanışlı ama bi okadarda pahalı fiyatları 300-600 arası değişiyor ancak normal ütülerdende iyi bişey almak istersen 250-400 arası
kullanan var mı ki ne dersiniz?:uhm:
Bizim bunun aynisindan var.. ama tefaldan.. o kadar memnunuz ki.. hele annem..
inanin ki ütü yapmayi sever oldum, ceyizime bende alacagim ama sanirim almanyadan alirim biz burda 1oo Euro' ya almistik.. yani 180 TL civari..
180tl fiyat çok iyi bence bende bulsam o fiyata kaçırmam hiççç:jeyyar:
ben burdan ceyiz dükkani mi acsam kaydirigubbakcemile3 almanyada kalayim antalyama geri dönmeyim.. burdan türkiyeye ceyizlik esyalar satarim, vallah burda cok daha ucuz hihoyyyt
süper olurrr :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ben burdan ceyiz dükkani mi acsam kaydirigubbakcemile3 almanyada kalayim antalyama geri dönmeyim.. burdan türkiyeye ceyizlik esyalar satarim, vallah burda cok daha ucuz hihoyyyt
ilk müsterim hazir desene sositososito
evet hazır:jeyyar:
ütü konusunda o fiyat çok uygun o ütü için bence ben sordum 300tl civarı demişlerdi :1no2:
bktbb cok kıbar ve zarıf bı takım olmus canım zevklerımız yakın bende sade seylerden hoslanırım
gule gule kullanmak nasıp olur ınsallah canım:)
kargo ne kadar tutar bilmiyorum canim yoksa yollardim sana burdan kaydirigubbakcemile2