Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende hisarın bu çatal bıçak takımını beğeniyorum saten düşünüyodum ama mağazada tehşir ürününde gördüm çizik çizik duruodu nie böle die sorduk yerleştirip kaldrmaktan bazen yere düşürüorz ondan dediler düşünün hiç kullanılmamş vitrinde koyup kaldrmaktan çizik çizik olm e biz bunları kullanırken nolcak makinada sepette sıkış tepiş yıkicaz o yüüzden saten konusunda kararsz kaldm bu arada benm baktığım karacaydı ama o da saten bi modeldi o düşündürüo beni

ya ben saten aldım şimdi çizilir mi diyosun:uhm: saten kullanan var mı aranızda kızlar ya

kızlar aranızda hazneli ütü alan yada kullanan varmı?
ablamda tefal var çok memnun

ya ben saten aldım şimdi çizilir mi diyosun:uhm: saten kullanan var mı aranızda kızlar ya

canım bende saten aldım çeyizime. jumbodan. yerimseniben hatta saten olmayanla saten arasında geldim gittim ama saten o kadar albeniliydiki ona karar verdim. üstelik benim modelde sade. yani deseni falan yok. saten olmayanı doktor aletlerine benziyordu. ben satenini aldım. dikkatli kullanırım zaten misafirlik aldım. gözünde canlandır daten olmayanda çizilir. çizilirsede farkedilir. çünkü çok parlak. en azından benim aldığım model öyledi... a.s

ben ütü yapmayı seviyorum ama güzel buhar veren ütü varsa tabi :roflol: bu ütülerden bende almayı düşünüyorum çok güzel açıyor kırışıklıkları ama çok pahalı yaaaa

Bizim bunun aynisindan var.. ama tefaldan.. o kadar memnunuz ki.. hele annem..
inanin ki ütü yapmayi sever oldum, ceyizime bende alacagim ama sanirim almanyadan alirim biz burda 1oo Euro' ya almistik.. yani 180 TL civari..

Bizim bunun aynisindan var.. ama tefaldan.. o kadar memnunuz ki.. hele annem..
inanin ki ütü yapmayi sever oldum, ceyizime bende alacagim ama sanirim almanyadan alirim biz burda 1oo Euro' ya almistik.. yani 180 TL civari..

180tl fiyat çok iyi bence bende bulsam o fiyata kaçırmam hiççç:jeyyar:

bktbb cok kıbar ve zarıf bı takım olmus canım zevklerımız yakın bende sade seylerden hoslanırım
gule gule kullanmak nasıp olur ınsallah canım:)

bktbb cok kıbar ve zarıf bı takım olmus canım zevklerımız yakın bende sade seylerden hoslanırım
gule gule kullanmak nasıp olur ınsallah canım:)

canım çok tesekkür ederim daha daha iyileri güzelleri senin olsun.:1hug:
yemek takımımın çok sade olduğunu düşünenler var ama bende sade seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…