Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada Tobicim bizdede nişanda ve düğünde bohça adeti vardır.
ancak biz çift taraflı anlaştık. ne onlar bize yaptı ne biz onlara.
zaten eşimin annesini kaybettiğimiz için onların başında koşturacak kimse de yoktu.
iki taraflı anlayış gösterdik.
farz sünnet bişiy değil...
gereksiz gereksiz benim asla kullanmayacağım şeyler olacak sonra verecek kişi arıycam.
aynı şekilde mesela erkeğe kemer cüzdan set konur ya. Aşkım katyen klasik giyinmez dolayısıyla o kemerle cüzdanıda kullanmaz. fuzili masraf onun yerine gönlümüze göre elbise aldık nişan için. vde yüzüklerimizi gönlümüze göre aldık. ucuz olsun falan diye hiç düşünmedik....
nacizane bizimde yaptığımız bu canım.....:)

bizde öyle bildiğim kadar pek bi adet falan yoktu biz tabi 10 koca yılın sonunda nişanlanınca dedikki bizim neden bir bohçamız olmasın? Sadece birbirimize yaptık içinede canımız ne isterse koyduk birlikte gezerken beğendiğimiz şeyleri aldık. Hatta ben ona bohçasını valiz içinde verdim ki evlenince tatile giderken hazır valimiz bilem var.:lepi: şimdi hiç pişman değilim ne de güzel eğlendik alışveriş yaparken ama o aldığım deri erkek terlikleri kadar saçma bişey olamaz aklımıza geldikçe gülüyoruzkaydirigubbakcemile3

bizde hem düğünde hem nişanda bohça gider. sözde de sadece erkek tarafı bohça getirir.

burcucum güle güle kullan..gerçekten çok güzelmiş...keşke yakın olsaydıkta güsel güsel kurabiyeler ikram etseydin bize onda:içelim:

burcucum güle güle kullan..gerçekten çok güzelmiş...keşke yakın olsaydıkta güsel güsel kurabiyeler ikram etseydin bize onda:içelim:

oyyy ben yerim seni yaaaaaaaaa Şeniz bir gün yolun tatil için falan bile ols marmarise düşerse beklerim tatlım... sadece kurabiye değil bir sürü şey ikram ederim... :1hug:canım benim yaaaa.s.

canım benim inşalalahhh...güsel arkadaslıklar elde etmek gerçekten çok güzel.....

kimse bana kurabiye neyin ikram etmicekmi yaasenağlama

hay allahım :roflol: kaç yaparken göz çıkardıkkk :roflol:
balım sende gel..
kimin yolu marmarise düşerse ben orda olucam 6 ay sonra nasipse....kaydirigubbakcemile5
herkesi bekliyorummmmmm.... kurbişlerim hazır beliycemm Şeniz yeterki gelsin birileriyerimseniben yalnız kalmıyım oralarda:a015:

şuan itibari ile yavaş yavaş nikah işlemlerine başlamış bulunuyorum
çokta sevinçliyim çünkü ben 17:20 nişanlım 16:20 istiyordu ama 16:20 dolmuş bile :roflol:

sizinle paylaşmak istedim

çokta sevinçliyim çünkü ben 17:20 nişanlım 16:20 istiyordu ama 16:20 dolmuş bile :roflol:

canım hayırlı uğurlu olsunnnnnn Şeniz
hemde istediğin gibi olmuş... :sm_cool:

YAV Bİ SAATİN LAFIMI OLURkaydirigubbakcemile3
HAYIRLI OLSUN CANIMCIM. MUTLULUKLARR

HELE BİRDE KURABİYELER TARÇINLI OLURSA EE BİDE O SERVİS TABAĞIYLA SERVİS YAPARSAN TADINDAN YENMEZZkaydirigubbakcemile5

galiba şimdi dahada yandım
17:20 çok geç 16:40 diyor
ama insanlar saati karıştırabilir

bende en alttakine bayıldım ..bu ürünü almış birisi olarak yorumlarını paylaşırsam sevinirim..çünkü sarevin bir ürününde resmiyle kendisi arasında renk farkı vardı....ha unutmadan söyleyeyim güle güle kullan darkangel

darkangel çok güzel hepsi nevresimlerin.. sarev zaten başka söze gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…