Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kısmetse bundan alacağım bugün de..pasta servis standı.. fiyatı 20 tl

10121123203891500.jpg

nerden alıcaksın tatlım, bende istiyorum ama 3 katlı sengözlerimebaksanab

şöyle de olabilir; bi tane 2 katlı kurabiye için bi tane de 3 katlı meyve için naniknanik

nasssı olur :dilcikar:

burcuozge seninki de çok güzel..evet 3 katlı bence de fazla pastane gibi duruyor. pazarda görmüştüm ama nette de var 20 liraya. online sitelerin birinde :)

benimde 2 katlısı var bence sende 2 katlı al be güzelim. üç katlısı çok biçimsiz geiyor bana :sm_confused: du bak benimkinin fotosunuda ekliyim...
benimkide 20 ytl. izmit decorium dan almıştım yerimseniben

dsc00258av8.jpg

ben bu pasta servisini çook beğendiiiimmm.
güle güle kullan canım a.s.

burcuözge seninki çok şıkmış canım, çoook beğendim güle güle kullan

teşekkür ederim tatlımmm Şeniz beyaz porselen aldımki her takıma uyar diye kaydirigubbakcemile5

ben bu pasta servisini çook beğendiiiimmm.
güle güle kullan canım a.s.

canım benim çok teşekkür ederiim balım :1hug:

zevkli arkadaşım benim eminim daha güzellerinden seninde vardır:1hug:a.s.

kızlar ben hala ütü konusunda karar veremedim yaaaaaaaa.markada philips alacağım garanti ama buhar haznelimi alsam normallerden mi alsam hala ona karar veremedim.aslında buhar hezneli düşünüyorum da erkek arkadaşım onlar çok yer kaplar diyo.ne yapsam şaşırdım.bu ütüden almayı düşünüyorum.bu olmazsa azur alırım heralde

philipsin son çıkardığı ürün.su eklemek için haznenin soğumasını beklemeye gerek yokmuş.

benimde 2 katlısı var bence sende 2 katlı al be güzelim. üç katlısı çok biçimsiz geiyor bana :sm_confused: du bak benimkinin fotosunuda ekliyim...

dsc00258av8.jpg

burcu özge arkadaşım ne kadar zevkliisin sen yaw..aldıklarından bride biçimsiz çirkin olsun hepsi güzel hepsi güzl anacım..gözbebeğinle iyi günlerde kullan cnm..bak aklımda yoktu senden gördüm aklıma geldi alayım bende böyle bişi

kızlar sizdde böyle erkek tarafına bohça götürme olayı varmı..bizde nişanda sadece aileye..düğünde iste tüm aile,amca hala,teyze,babaanne,annane kim var kim yoksa el öpmeye giderken hediye götrülüyo..dün bi hesap yaptımmm ortaya çıkan sonuç korkunçdelikafadulden..şimdiden almaya başlıycam..nişanda sadece aileye almıştım ve 500 ytl geçmişti şimdi düşünemiyorum bile:1shok:

kızlar ben hala ütü konusunda karar veremedim yaaaaaaaa.markada philips alacağım garanti ama buhar haznelimi alsam normallerden mi alsam hala ona karar veremedim.aslında buhar hezneli düşünüyorum da erkek arkadaşım onlar çok yer kaplar diyo.ne yapsam şaşırdım.bu ütüden almayı düşünüyorum.bu olmazsa azur alırım heralde

philipsin son çıkardığı ürün.su eklemek için haznenin soğumasını beklemeye gerek yokmuş.

Canım ben buhar haznesiz aldım.çünkü buhar hazneliler çok yer kaplıyor hem de terziler falan daha çok kullanıyormuş onu.ev kullanımı için normaller daha güzel bence

kızlar sizdde böyle erkek tarafına bohça götürme olayı varmı..bizde nişanda sadece aileye..düğünde iste tüm aile,amca hala,teyze,babaanne,annane kim var kim yoksa el öpmeye giderken hediye götrülüyo..dün bi hesap yaptımmm ortaya çıkan sonuç korkunçdelikafadulden..şimdiden almaya başlıycam..nişanda sadece aileye almıştım ve 500 ytl geçmişti şimdi düşünemiyorum bile:1shok:

bizde de vardır ama nişan yapmadığımız için bohça işi olmadı
düğünde yapılacak
annesine babasına
abisine
kardeşine geniş kapsamlı bohça yapılacak
amca, halalar, teyzeler ve dayılara minik bohçalar yapılacak
sende akrabalara küçük yaparsan maliyeti çok aşırı olmaz

bız nışanda yapıyoruz ama nışan cok masraflı olmasın dıe ben sadece nışanlım ve kendıme yapıp aılesıne düğünen sonra el öpme zamanında elımde boş gtmez dıe ozmn gotururum demıştım

Bizde nişanda bohça yapılır.ama biz nişanlım tarafından ailem için bişeyler istemedik.bizde yaparken nişanlıma yaptık.ama ek olarak annem yinede kyınvaldeme ve kayınpederime ufak tefek bişiler yaptı.nezaketen.düğünde de bohça yapılmaz.üf aslında bunlar hep maddi külfet başka bişey değil

dsc00258av8.jpg

bu çok guzelmiş... kurabiye koymasakta ne biliyim meze falan koysak olmuyo mu?delikafadulden hiç sevmiyoruz kurabiye

Şimdi çok şaşıracaksınız ama ben bu katlı servisleri sevmiyorum yaaa.çok mu garibim ???

burcu özge arkadaşım ne kadar zevkliisin sen yaw..aldıklarından bride biçimsiz çirkin olsun hepsi güzel hepsi güzl anacım..gözbebeğinle iyi günlerde kullan cnm..bak aklımda yoktu senden gördüm aklıma geldi alayım bende böyle bişi

canım yaaaŞeniz
o senn bakış açının güzelliği :1hug: demekki zevklerimiz benzerki ondan beğeniyorsun..
bir başkasına çirkin yada gereksiz gelebilir yerimseniben
çok sağol tatlım sende sevdiceğinle en cici günlerinde kullanırsın inşallah aldıklarını a.s.

bu çok guzelmiş... kurabiye koymasakta ne biliyim meze falan koysak olmuyo mu?delikafadulden hiç sevmiyoruz kurabiye

tabi hayatım herşey senin yatatıcılığına kalmış.. yerimseniben

mesele ben kalp silikon kek kalıbı aldım ya, hani yııl başında tuzlu kek gibi bişiy yapıp resminide koymuştum... öyle bişiy yapıp bile koyabilirsin....
kim paşa gönlünün kahyası olabilirki... :nazar:

X