Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

başka rengi var mı bilmiyorum ama bende onu daha çok beğendim burcucum.

yaa çok kararsız kaldım battaniyeler konusunda.herkes başka bişey söylüyor.

nevresimlerden 1 3 5 i beğendim ben .

battaniyelerden ilkini daha çok beğendim siyah beyaz da güzel olur fiyatı da çok uygun.

mannak aldıklarını çok uyguna almısın .tuzluk ve kahvaltılık ı çok beğendim.

elifsever bence ılk koydugun battanıye daha guzel fıyatıda uygun gercekten
bıhter06 bencede 1 3 ve 5 nolu nevresımler guzel
ama canım dahada canlı ve guzel modeller var bana resmını koydukların nevresımler cok cansız gıbı geldı yanı benım tarzım degıl
yınede senın zevkın tatlım gule gule kullanman dılegıyle..
mannak aldıkların cok guzel ozellıkle tuzluk:)) gule gule kullan canım.

kızlar coguna baktım hepsı bırbırınden güzller. rabbim en kısa zamanda karşınıza buyuk hevesle ve umutla aldıgınıız eşyalarınızı kullanacagınız size her daim saygılı ve sevgili olabilecek beyaz atlı prensinizi karşınıza çıkarır:Saruboceq:. AMİN DEMIYENLERDE EVDE KALSINLAR:roflol::roflol::roflol:

AAAAMMMİİİNN:Saruboceq:

bu arada bktbb tuzlukların çok güzel çok beğendim güle güle kullan.

bktbb tuzluguna bayıldım...güle güle kullan...düdüklü tencereni kaça aldın ...netten mi aldın...ayy ne cok soru sordum gece vaktiii

bktbb tuzluguna bayıldım...güle güle kullan...düdüklü tencereni kaça aldın ...netten mi aldın...ayy ne cok soru sordum gece vaktiii

tesekkür ederim cnm. tuzluk çok şeker ama tavsiye ederim resimdende güzel eline çok yakışıo insanın tuzlukla gezesi gelio:roflol:
tencereleri 456 ytl ye aldım ama netten değil mağazadan aldım 12 ye böldürdüm öde öde ömrüm bitti ama ödedim

:hooray:

Son düzenleme:

hharika bayıldım tuzluklarına.. bende bunlardan almak istiyorum

Bu takımı da alalı baya bi oldu öde öde bitmedi ama güzel sanırım tavsiye ederim. hisar havai modeli satenkaydirigubbakcemile2

bu saten olanı değil dimi saten olanı rengi biraz daha gümüş tonun da ama ben rengini seçemiyorum

bu saten olanı değil dimi saten olanı rengi biraz daha gümüş tonun da ama ben rengini seçemiyorum

resimden hangisi olduğu çok belli olmuyor ama ben saten olanını aldım. saten olmayanı normal çelik gibi parlıyo saten olanı daha mat bide saten az biraz daha pahalıydı sanırımcokacimcoook

günlük kullanım için çatal kaşık takımı ne aldınız ? ben daha almadım ne alacağımı ne kadarlık birşey alacağıma karar veremedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…