Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kahveliği bn de çok beğendim netten alınma mı?
servis kapları da çok güzel ben de alacagım onlardan.
burcuözge biblolar çay seti çokgüzel ve değişik.
isurA benim çy setim de seninkinin çiceksizi.
fırın kabı vardı o dda güzel ve çok ucuz.
herkesin aldıkları çok hoş şeyler güle güle kullanın kızlar.

müebettem sevdam sana da geçmiş olsun.

İkeada ben bizzat gördüm canım... yerimseniben
Ama bir yerde okumuştum nette şimdi hatırlamıyorum bazen ıslak falan olduğunda düştüğünü çıkan sesten korktuğunu falan yazmıştı yazan kişi vallahi bilmiyorum ben onun yalancısıyım... a.s

[QUOTE

netin altını üstünü getirdim ve sonunda renkli bardaklara sahip olmayı basardım..:))
korkmaz trendy çay setim ...
çok hoşuma gitti..almayı düşünen varsa tavsiye ederim kıslar...
hihoyyythihoyyyt[/QUOTE]

benim çay setim varda bardakların şekermiş canım... sevimli gerçekten... :1hug:

teşekkür ederim canım...
ayy evet yaaa senin çay tepsini gördüm çokkkk şirin yaaa..bayıldım vallaa..
bu arada bardaklardan almak istersen özel mesaj atıp sitenin adresini verebilirim..

teşekkür ederim canım...
ayy evet yaaa senin çay tepsini gördüm çokkkk şirin yaaa..bayıldım vallaa..
bu arada bardaklardan almak istersen özel mesaj atıp sitenin adresini verebilirim..

bende teşekkür ederim canımm Şeniz evet alayım sitenin adresini severim renkli şeyleri...:1hug:a.s.

düzelttim kızlar küçültülmüş boyutlarını koyacagım..

Son düzenleme:
güle güle kulan ama cok büyük cikmis bacim düzeltsen daha iyi baksak

canim benim güle güle kullan.. resim cok büyük bir sey anlayamadim gerci ama eminim cok güzeldir :))

burcuözgecim süpermişşş süper bayıllldımmmmm çay setine... itiraf ediyorum benimkinden kat kat kat güzeeelll canım güle güle kullan :))

ayyy böyle renki seyler görünce içim gidiyor.askım da her şeyi rengarek alma diyor :)

ben çok seviyorum napim cıvıl cıvıl ne güzzel.çok güzeller güle güle kullan .kadehleri de çok beğedim onlarda mı netten?

taş değilde canım cam kırıklarından yapmışlar. kabarık duruyor düz değil yani kenarları doğru görmüşsün canım yerimseniben

tepsi süper burcu güle güle kullan
sen böyle şeyler ekledikçe ben çıldırcam -tatlicadiarzu-
Allah bu güzel hevesle aldıklarımızı mutlu günlerde kullanmamızı nasip etsin

hepsı harıka
ınşallah herkes hayrlı gunlerde kullanır
hamıde bardakların çok guzel cnm ben henuz almadım renklerı bardaklardn ama çok hoşuma gıdıyo

tepsi süper burcu güle güle kullan
sen böyle şeyler ekledikçe ben çıldırcam -tatlicadiarzu-
Allah bu güzel hevesle aldıklarımızı mutlu günlerde kullanmamızı nasip etsin

ay canım benim yaaaa :roflol: kız ne var çıldıracak allah iyiliğini versin emi :roflol:
inşallah tatlımmm heveslerimiz kursağımızda kalmaz ve en mutlu günlerde kullanırız ccilerimizi. O zaman hepsi dahada güzel gelecektir gözümüze... Şeniz
Bu ay başında almak için planladığım şeyler var...
ama söylemiycem neler olduklarını süprizz:jeyyar:
Beni takip etmeye devam edin anacımmm :dance:

çıldırıyorum çünkü aynısını nerede bulabileceğimi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
tamam sen al ama sorunca nereden aldığınıda söyle çatlarım yoksa hihoyyyt

Merhaba kızlar ...yatağı 180 lik ebatında olanlar için nevresım takımı ve alez nereden bulabılırım?teşekkürler ...

bi de kızlar hani koymussunuz ya buraya renkli ve puantiyeli fırın kapları.onlar ne işe yarıyo?kek için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…