Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu da annemin hediyesi :) daha doğrusu onundu el koydum :)) servis tenceresi
bu da beyazı.fikir olsun..benimki çiçekli olan
merhaba arkadaşlar ben ilk defa bu topice yazıyorum a.s.
kısmetse 14 Haziranda evleneceğim ve bol bol çeyizlik alıyorum hihoyyyt
geçen gün burcu özgenin eklediği kavanozlara bayıldım ve bulduklarımı aldım çok teşekkür ediyorum burcu a.s.
buda canım arkadaşlarımın bana aldığı yılbaşı hediyesi kardan adam kahveliğim (Güllüşen-Nazar-Mavişim21)
alt hazne kahve
orta hazne süt
üst haznede şeker için
Allah herkesin yardımcısı olsun
güç ama zevkli bi işle uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile5
Hepsi çok güzel.güle güle kullan inşallah.özellikle heykeller çok güzel renklerde
bu da benim cam tepsili çay setim..
Burcuuuuuuuu süpermiş renk ve desen:))))))
çok güzel burcucum.
ben çok beğendim. az önce nette dolaşırken bi nevresim takımı buldum. özdilemiş markası
fiyatı da sadece 72 YTL
QUOTE]
burcu çok orjinal şeyler var sende yavvv.bu8 tepsilerden her yerde var ama bölesini görmemiştim gerçekten.güle güle kullan bacım
QUOTE]
burcu çok orjinal şeyler var sende yavvv.bu8 tepsilerden her yerde var ama bölesini görmemiştim gerçekten.güle güle kullan bacım
ay canım benim yaaaa teşekkürr ederimmmm
kendimce beğenip alıyorum işte bişiyler Şeniz
szinkilerde çok cici oluyor inan bana yerimseniben
burcucum bişey sorcam o tepsinin kenarları taşlı mı bana mı öle geldi
vallahi aklıma getirdin canım iyi oldu yaaa..unutmuştum ben bunları... amma kirli çıkınmışım bende hee:)) hediye geldiğinde bir kerecik serviste yapmıştım onuda ekledim. umarım bnimkinide beğenirsin canım... ay resimde kide anneannem amma inceliyor:)))))
Az önce eve gelirken aldım 1 milyoncudan ama 5 ytlye fırın kabı sarı, kırmızı ve bu rengi vardı....
vallahi aklıma getirdin canım iyi oldu yaaa..unutmuştum ben bunları... amma kirli çıkınmışım bende hee:)) hediye geldiğinde bir kerecik serviste yapmıştım onuda ekledim. umarım bnimkinide beğenirsin canım... ay resimde kide anneannem amma inceliyor:)))))
çok güzel burcucum.
ben çok beğendim. az önce nette dolaşırken bi nevresim takımı buldum. özdilemiş markası
fiyatı da sadece 72 YTL
Canım çok hoşmuş tepsin diğer arkadaşların ekledikleride a.s Sen kocaelide yaşıyosun sanırım.Bu tepside kocaelinden mi alındı?Benim nişanlımda oralıda Eğer böyle farklı şeyler satan yerler biliyorsan tarif edebilir misin?