Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima yeni aldıkların çok hoş..
kızlar ya, vallaha süper zevlisiniz
keşke böyle bir grup mağaza açsa bizde alacak yer aramasak..
hepinizi öptüm..

arkadaşlar bu da annemin hediyesi :) daha doğrusu onundu el koydum :)) servis tenceresi

bu da beyazı.fikir olsun..benimki çiçekli olan

Bayıldım canım bende alıcam be servis tencerelerinden derin bir araştırma içerisindeyim nerden aldınız canım bunu gayet şık duruyor birde sadece dikdörtgen mi var yoksa değişik modelleri varmı?

canım yaaa iyiki eklemişim şimdi çok sevindim ciddiye alıp beğenip aldığın için Şeniz
bu arada kardan adamdan kahve süt şekerlikte harikaymış... çok orjinal güle güle kullan tatlım :1hug:

kızlar size bir haber hoş çoğunuz aldı ama almayan varsa ya da bir takım daha alacak olan haberiniz olsun yarın carrefourda hayalet tuzluklar 2 ytl bunların kedilileri de var sanırım onlarda 2 ytl

Burcuuuuuuuu süpermiş renk ve desen:))))))

hi hiii kaydirigubbakcemile2 canım bende gördüğümde vurulmuştumm..
Marmariste bir mağazada görmüştük hadi hadi boşver şimdi deyip çekeledi beni. o an çok bozulmuştum. meğer hediye almak için öyle yapmış kaydirigubbakcemile3

çok güzel burcucum.
ben çok beğendim. az önce nette dolaşırken bi nevresim takımı buldum. özdilemiş markası
fiyatı da sadece 72 YTL

kalpli şeylere hastayım zaten 10 tane model olsa yok demem... buda çok tatlıymış....

bende çay kaşıklarına, tabaklarına bayıldım çok orjinal duruyo :asigim:

burcucum bişey sorcam o tepsinin kenarları taşlı mı bana mı öle geldi

Canım çok hoşmuş tepsin diğer arkadaşların ekledikleride a.s Sen kocaelide yaşıyosun sanırım.Bu tepside kocaelinden mi alındı?Benim nişanlımda oralıda Eğer böyle farklı şeyler satan yerler biliyorsan tarif edebilir misin?

Az önce eve gelirken aldım 1 milyoncudan ama 5 ytlye fırın kabı sarı, kırmızı ve bu rengi vardı....

damlacım pek şekermiş buu :)) güle güle kullan

burcu güle güle kullan tatlım, kirli çıkım benim kız sen çeyizi bitirmişin yedeklere başlamışın valla :)) ay anneannene de çok güldüm bu anneanneler babaanneler böyle değişik bişey görünce inceler dururlar :)))

çok güzel burcucum.
ben çok beğendim. az önce nette dolaşırken bi nevresim takımı buldum. özdilemiş markası
fiyatı da sadece 72 YTL

sel bunun da rengine bayıldım, nasıl canlı bişey, çok da ucuzmuş almayı düşünüyorsan kaçırma derim a.s

Son düzenleme:
arsima kahveliğinde kavanozlarında çok güzel.bunları görüyorum ama kayseride maalesef yok vee alamıyorum isaura canım çay setin çok güzel güle güle kullan.burcucum tabi ki senin setinde çok hoş çok farklı benim mutfağım baştan aşağı yeşil tam benim mutfak için :jeyyar: damlacım seninde fırın kabın hayırlı olsun.pinkgun canım sana da desteğin için teşekkür ederim...:1hug:

yok canım hayır burdan alınmadı...
benim aşkım marmariste görevli. Oraya onu ziyarete gittiğimde beğenmiştim oda alıp yollamış. Başka orjinal şeylerde vardı. Mesela aynalar vardı aynı böyle ağzım açık kaldı ve duvar saatleri... aşkımda söz verdi evimizin rengine uygun alıcaz onlardan dekoratif amaçlı... turistlere yönelik bir mağazaydı canım ama ben hiç buralarda görmedim böyle şeyler... CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…