Burcum hediyelerinin hepsi birbirinden harika..
özellikle heykellere bayıldım:1hug:
yeni yılda hepsi sana uğur getirsin:asigim:
Sevgili müebbetsevdam geçmiş olsun cnmiumarım kısa zamanda iyileşirsin.
hayat hatıraları bence cok sevr değer verırım ı gunlerde kulan ıns
sevdam cnm cok gecmıs olsun RABBIM bu mubarek gunde ınş acıl sıfa verır sana
hayrlı cumalar kızlar
geçmiş olsuna.s.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM :teselli: DUALARIMIZ SENİNLE
MüebbetSevdam geçmiş olsun a.s. allah acil şifalar versin :çok üzgünüm:
Vee işte kardeşimin muhteşem hediyesi... Yani benim için öyle. Çünkü bir mağazada görüp çok beğenmiştim. Mobilyama ve koltuklarıma çok yakışacağından bahsetmiştik. Birazda pahalıydı alamadım o gün. gidip almışş yavrum benim yaaa :1hug: tüm maaşını bana çeyiz için yatırıyorr... :asigim:
canım bunlar gerçek bronz... belki kalite farkı vardır çünkü tanesi 25 ytl
gerçeklik ya da sahteliğini bilmiyorum canım şuan ki görüntüler arasında hiçbir farkları yok.inşallah gittiğimde çeker eklerim buraya :)
Bu biblolar çok hoşuma gitti.Güle güle kullan canım a.s.
MüebbetSevdam bende bunları çok beğeniyorummmm,hatta dün salon için dekorasyon objeleri alırken bakmıştım:)))Güle güle kullan cnm
burcucum hepside birbirinden cici
güsel günlerde kullan tatlım :)
merhaba arkadaşlar ben ilk defa bu topice yazıyorum a.s.
kısmetse 14 Haziranda evleneceğim ve bol bol çeyizlik alıyorum hihoyyyt
geçen gün burcu özgenin eklediği kavanozlara bayıldım ve bulduklarımı aldım çok teşekkür ediyorum burcu a.s.
buda canım arkadaşlarımın bana aldığı yılbaşı hediyesi kardan adam kahveliğim (Güllüşen-Nazar-Mavişim21)
alt hazne kahve
orta hazne süt
üst haznede şeker için
Allah herkesin yardımcısı olsun
güç ama zevkli bi işle uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile5
arsima nerden aldın cnm cok güzel bunlar
arkadaşlar bu da annemin hediyesi :) daha doğrusu onundu el koydum :)) servis tenceresi
bu da beyazı.fikir olsun..benimki çiçekli olan
buda canım arkadaşlarımın bana aldığı yılbaşı hediyesi kardan adam kahveliğim (Güllüşen-Nazar-Mavişim21)
alt hazne kahve
orta hazne süt
üst haznede şeker için
songa canım çok spormuş nevresinlerin ben şahsen bayıldım güle güle kullandün aldığım benetton nevresim takımlarımı ekliyim dedim kızlar.resimler tek kişilik benim aldıklarım tehmin edersiniz ki çift kişilik :) bu arada şuanda benetton nevresim takımlarında indirim var.normalde 120 iken 60 ytl ye aldım
kızlar burayı özledim yagiremiyorum artık sık sık.ayağımda ki problem tekrar oldu dua edin bana
merhaba arkadaşlar ben ilk defa bu topice yazıyorum a.s.
kısmetse 14 Haziranda evleneceğim ve bol bol çeyizlik alıyorum hihoyyyt
geçen gün burcu özgenin eklediği kavanozlara bayıldım ve bulduklarımı aldım çok teşekkür ediyorum burcu a.s.
alt hazne kahve
orta hazne süt
üst haznede şeker için
Evettt kızlar yeni yıl armağanı gelen çeyizliklerimi ekliyorum şimdideeesırnaşık şey
Bunlar aşkımla bana gelen lifler.... turuncuyla yeşil favori renklerimizden sositososito
Bu melekleri teyzemde görüp çok beğenmiştim oda 1 çiftte bana almış sağolsun :1hug:
Vee işte kardeşimin muhteşem hediyesi... Yani benim için öyle. Çünkü bir mağazada görüp çok beğenmiştim. Mobilyama ve koltuklarıma çok yakışacağından bahsetmiştik. Birazda pahalıydı alamadım o gün. gidip almışş yavrum benim yaaa :1hug: tüm maaşını bana çeyiz için yatırıyorr... :asigim: