Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım çok sağol bilgilendirdiğin için. mikrodalgaya girmesi beni cezbetti alısveriş listesine eklendi :))

arsima şimdi buldum evde carrefour un katalogu vardı. yılbası urunlerinde gelmiş bilmiyorum hala varmıdır.. 35 milyonda 25 milyıona inmiş.bana 25 de fazla geldi ama bilmiyorum çok guzel.

canım bu poker çerezliklerin dipleri kırmızı olup knarları cam olanları carfurda var ki bence daha güzel ..bir bak istersen canım eminim bunlardan daha çok beğenirsin... a.s

evet canım bende az once ondan bahsediyordum.buldum şimdi evet daha guzel ama pahalıymıs yaa

çıldırıyorum çünkü aynısını nerede bulabileceğimi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
tamam sen al ama sorunca nereden aldığınıda söyle çatlarım yoksa hihoyyyt

yok yok merak etme tatlım hepsni söyliycem ama heepsini internetten alacağım için bilmem istermisiniz internetten a.s herkes internetten alışverie güvenmiyor çünkü... :nazar: ama bir sürü. bu defa giiyime yönelik.. az kopyada vereyim :roflol: brde bornoz... bakalım görcez ilerleyen günlerde :icecream:

Şu silikon fırçalardan gördüğüm yerde alacam inşallah

eğer bahsettiğin fırça yumurta fırçası ise silikon almanı pek tavsiye etmem
ben çeyiz için aldım sonra anne sen kullan ben kendime yeni alırım dedim ama beğenmedik kaydirigubbakcemile2

diye begenmediniz? bende ondan istiyorum.hayır kullanıslı değilse biz de vazgecelim..

diye begenmediniz? bende ondan istiyorum.hayır kullanıslı değilse biz de vazgecelim..

canım güzel sürmüyor :çok üzgünüm:

bahsettiğim ürün bu
6929b.jpg

canım silikon fırça bizde evde kullanıyoruz çeyizimede aldım. çokda memnunuz siz neden beğenmediniz ki.. Hemde kıl fırçaları kek kalıbı yağladıktan sonra ne kadar yıkarsan yıka temiz olmuyor benim içime sinmiyor yani makinada kaynamadıkça. ama bu çabuk arınıyor. Biz seviyoruz vallahi..
burcucum,adaş kalpli takımları çok sevdiğimi bildiğiniz içinmi yapıyorsunuz bu komployu bana hee.. çok güzelmiş yaaa.. yamalı kalpler...

bayan kışlık terliklerim..

terliklerbayanvh8.jpg

w640.png

benimde evlilik listemde var misafir terliği :çok üzgünüm: al al bitmiyor ayolll :çok üzgünüm: ama benim kışlık değil yazlık almam lazım çünkü marmariste yılın 8 ayı yaz.geriye kalandada yazlık terlik giyilir kaydirigubbakcemile3 5 çift falan yeter herhalde dimi kızlar... :uhm:

benimde evlilik listemde var misafir terliği :çok üzgünüm: al al bitmiyor ayolll :çok üzgünüm: ama benim kışlık değil yazlık almam lazım çünkü marmariste yılın 8 ayı yaz.geriye kalandada yazlık terlik giyilir kaydirigubbakcemile3 5 çift falan yeter herhalde dimi kızlar... :uhm:

yeter herhalde yaa ama sen yinede ne olur ne olmaz bi kaç tane daha alırsın şakkıdı

X