bende çok beğendim
migrosta sadece bi modeli vardı :1closedeyes:
ay burdaki poker cerezlik çok guzelmiş :)))
canım bu poker çerezliklerin dipleri kırmızı olup knarları cam olanları carfurda var ki bence daha güzel ..bir bak istersen canım eminim bunlardan daha çok beğenirsin... a.s
aa bi modeli varsa olmaz.
pasabahcenin vardı bunun cam olanı içleri kırmızı o aslında daha guzel ama biraz daha pahalıydı.dur ben bi arastırıyım :)
çıldırıyorum çünkü aynısını nerede bulabileceğimi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
tamam sen al ama sorunca nereden aldığınıda söyle çatlarım yoksa hihoyyyt
kız burcuuu aynı anda yazmısız :)))
Şu silikon fırçalardan gördüğüm yerde alacam inşallah
diye begenmediniz? bende ondan istiyorum.hayır kullanıslı değilse biz de vazgecelim..
kızlar ben almadım ama çok beğendim. belki beğenen ve almak isteyen olur diye koyuyorum.
ozdilek-78 tl.
bayan kışlık terliklerim..
benimde evlilik listemde var misafir terliği :çok üzgünüm: al al bitmiyor ayolll :çok üzgünüm: ama benim kışlık değil yazlık almam lazım çünkü marmariste yılın 8 ayı yaz.geriye kalandada yazlık terlik giyilir kaydirigubbakcemile3 5 çift falan yeter herhalde dimi kızlar... :uhm:
yeter herhalde yaa ama sen yinede ne olur ne olmaz bi kaç tane daha alırsın şakkıdı
alırım dimi kaydirigubbakcemile3 evet evet 2şer çift alırım her numarada. 2 çift 36, 2 çift 37,
2çift 38 ve tabi 39 delikafadulden