Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mavi melek hepsi çok tatlı çeyizlerinin.İyi günlerde kullanman dileğimle

Burcum hediyelerinin hepsi birbirinden harika..
özellikle heykellere bayıldım:1hug:
yeni yılda hepsi sana uğur getirsin:asigim:

Burcum hediyelerinin hepsi birbirinden harika..
özellikle heykellere bayıldım:1hug:
yeni yılda hepsi sana uğur getirsin:asigim:

oyyy canikom benim beğenmene çok sevindimm Şeniz
biliyorsun zevkine güvendiğim ender insanlardansın balım Şeniz
uğurlu insanlar verdi kesin uğur getirir cicilerim banaaa :1hug:

sağolun kızlar hepmiz herşeyimizi hayırlı günlerde kullanalım :) Rabim hepimize mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin

Sevgili müebbetsevdam geçmiş olsun cnmiumarım kısa zamanda iyileşirsin.

hayat hatıraları bence cok sevr değer verırım ı gunlerde kulan ıns
sevdam cnm cok gecmıs olsun RABBIM bu mubarek gunde ınş acıl sıfa verır sana

hayrlı cumalar kızlar

geçmiş olsuna.s.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM :teselli: DUALARIMIZ SENİNLE

MüebbetSevdam geçmiş olsun a.s. allah acil şifalar versin :çok üzgünüm:

kızlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim.güzel temennilerinizi okuyunca moralim düzeldi.Allahım bütün hastalara tez zamanda şifa versin inşallah. iyi ki varsınız hepiniz....
:1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.

Vee işte kardeşimin muhteşem hediyesi... Yani benim için öyle. Çünkü bir mağazada görüp çok beğenmiştim. Mobilyama ve koltuklarıma çok yakışacağından bahsetmiştik. Birazda pahalıydı alamadım o gün. gidip almışş yavrum benim yaaa :1hug: tüm maaşını bana çeyiz için yatırıyorr... :asigim:

dsc08929rn2.jpg

canım bunlar kayseride çok çok uyguna satılıyor tanesi 7-8 ytl civarından gidiyor.abimin eşi evine bir kaç tane almıştı.gerçekten çok hoş duruyorlar... hepsini güle güle kullan canım
[/QUOTE]

canım bunlar gerçek bronz... belki kalite farkı vardır çünkü tanesi 25 ytl :KK70:

Burcuözgecim;bende bu minik heykelleri çok beğeniyorummmm,hatta dün salon için dekorasyon objeleri alırken bakmıştım:)))Güle güle kullan cnm

Son düzenleme:
gerçeklik ya da sahteliğini bilmiyorum canım şuan ki görüntüler arasında hiçbir farkları yok.inşallah gittiğimde çeker eklerim buraya :)

hımm tamam canım çekersin yerimseniben kayseriden getirttiriz bizde :roflol: haa belki boyutundandır ben yakındançektiğim için küçük çıkmış ama boyları oldukça uzun. ben alırkende 3 noydu bunlar. küçük boy ortanca ve büyük.. bunlar büyük yere falanda dekor amaçlı koyarım diye büyüklerini beğenmiştim... aman neyse nee alınmış gitmş canım... a.s

Bu biblolar çok hoşuma gitti.Güle güle kullan canım a.s.

MüebbetSevdam bende bunları çok beğeniyorummmm,hatta dün salon için dekorasyon objeleri alırken bakmıştım:)))Güle güle kullan cnm

burcucum hepside birbirinden cici
güsel günlerde kullan tatlım :)

çok teşekkür ederim kızlarrrrr... Şeniz aslında evimle ilgili dekoretif şeyleri falan göstermiycektim size sonradan süpriz olsun diye ama dayanamadım gene.... :roflol:

Arsima kahveliğin çok ilginçmiş bayıldımmmmmmmmmmmmm.Güle güle kullan cnm

merhaba arkadaşlar ben ilk defa bu topice yazıyorum a.s.
kısmetse 14 Haziranda evleneceğim ve bol bol çeyizlik alıyorum hihoyyyt
geçen gün burcu özgenin eklediği kavanozlara bayıldım ve bulduklarımı aldım çok teşekkür ediyorum burcu a.s.

kavanoz1ze9.jpg

kavanoz2vb0.jpg

buda canım arkadaşlarımın bana aldığı yılbaşı hediyesi kardan adam kahveliğim (Güllüşen-Nazar-Mavişim21)
alt hazne kahve
orta hazne süt
üst haznede şeker için

kardanadamgo7.jpg

Allah herkesin yardımcısı olsun
güç ama zevkli bi işle uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile5

canım arkadaşım benim güle güle kullanman dileğiyle ŞenizŞenizŞeniz

arkadaşlar bu da annemin hediyesi :) daha doğrusu onundu el koydum :)) servis tenceresi

musa67_SM_1411R_1.jpg

musa67_1062_CASA20P2155-11.jpg

bu da beyazı.fikir olsun..benimki çiçekli olan

aysimacım ben de bu servis tencerelerini çok şık buluyorum, yalnız bana kalırsa düz beyaz olan misafir sofralarına daha çok yakışır canım

buda canım arkadaşlarımın bana aldığı yılbaşı hediyesi kardan adam kahveliğim (Güllüşen-Nazar-Mavişim21)
alt hazne kahve
orta hazne süt
üst haznede şeker için

kardanadamgo7.jpg

arsima bence de zor ama çok zevkli bu düğün ve çeyiz hazırlıkları, ayrıca bu kahvelik de çok şirin görünüyor

burcucum bende bu ince uzun formlu heykelleri çok estetik buluyorum, evine çok yakışcak eminim yerimseniben

dün aldığım benetton nevresim takımlarımı ekliyim dedim kızlar.resimler tek kişilik benim aldıklarım tehmin edersiniz ki çift kişilik :) bu arada şuanda benetton nevresim takımlarında indirim var.normalde 120 iken 60 ytl ye aldım
songa canım çok spormuş nevresinlerin ben şahsen bayıldım güle güle kullan

kızlar burayı özledim ya :KK43: giremiyorum artık sık sık.ayağımda ki problem tekrar oldu :KK43: dua edin bana

vee son olarak muebbet sevdam çok geçmiş olsun canım :teselli:

merhaba arkadaşlar ben ilk defa bu topice yazıyorum a.s.
kısmetse 14 Haziranda evleneceğim ve bol bol çeyizlik alıyorum hihoyyyt
geçen gün burcu özgenin eklediği kavanozlara bayıldım ve bulduklarımı aldım çok teşekkür ediyorum burcu a.s.

kavanoz1ze9.jpg

kavanoz2vb0.jpg

alt hazne kahve
orta hazne süt
üst haznede şeker için

kardanadamgo7.jpg

kızlar çok güzel hepinizin aldıkları.. arsima kahveliğine bayıldım çok yaratıcı bi dizayn :kahve: canım çekti şimdi..burcuözgecim senin de kavonozların çok tatlı dün de tam migrostaydım dikkatimi çekmişti bunlar ama yoktu seninki gibi farklı şekilleri..özelmişim topiği yawsssss :teytey: :1hug:

Evettt kızlar yeni yıl armağanı gelen çeyizliklerimi ekliyorum şimdideeesırnaşık şey

Bunlar aşkımla bana gelen lifler.... turuncuyla yeşil favori renklerimizden sositososito

dsc08860wc2.jpg

Bu melekleri teyzemde görüp çok beğenmiştim oda 1 çiftte bana almış sağolsun :1hug:
dsc08863de2.jpg

Vee işte kardeşimin muhteşem hediyesi... Yani benim için öyle. Çünkü bir mağazada görüp çok beğenmiştim. Mobilyama ve koltuklarıma çok yakışacağından bahsetmiştik. Birazda pahalıydı alamadım o gün. gidip almışş yavrum benim yaaa :1hug: tüm maaşını bana çeyiz için yatırıyorr... :asigim:

dsc08929rn2.jpg

Hepsi çok güzel.güle güle kullan inşallah.özellikle heykeller çok güzel renklerde

X