Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol cnm
resımm ekleyemıyon sanırsam
ayy bende dun taça gıttım hala aklım orda dıyom cok borcum var almıycam ama dayanamıyom işlerde yoğun ctesı mesaı varmış çok şükür işimız var küçük şeylerı almayım dıyorum ama dayanamıyorum burda resmlerı gördukce :roflol:

Web sitelerinde resmi yok benim de fotograf makinem arızalı canım o yüzden ekleyemiyorum. Evet tacın ürünleri süper

ben bunların hepsini çooookkkkkk beğendim:CüvCüv:

çok güzelmiş bayıldım
bunu aldığın/gördüğün internet sitesini yazarsan sevinirim.. hihoyyyt

pınkgun cnm pıke takımın sankı nevresım takımı gıbı duruyo cok guzelmış
bahartlıkların lımonluk ve sabahlığında cok guzel ı gunlerde kullanın ınş

ugur böcüğüm teşekkür ederim canım yerimseniben

pinkgun tatlım hepsi çok guzel.mudo dan aldığın kavanozları ben de gittiğimde çok begenmiştim ama almamıstım bütceyi bayaa bi asmıstık o sırada :)))))) gule gule guzel gunlerde kullan..

burcucum zevkdaşım benim :)) :1hug: teşekkür ederim arkadaşım kavanozları seninde beğeneceğini biliyordum kaydirigubbakcemile5 kampanya varken almaya çalış bence canım a.s.

ben bunların hepsini çooookkkkkk beğendim:CüvCüv:

libracım beğenmene çok ama çok sevindim canım a.s.

bayıldım sabahlığa muhteşem!!

ben de alıcam bu sabahlıktan ben de ben de!! :sm_cool:

cherriblossom canım ben şahsen ağır kadınsı sabahlıkları ve iç çamaşırları pek sevmiyorum, o yüzden bunu görür görmez ben de almalıyım diye düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3 çünkü hem şık hem de spor

kızlar burayı özledim ya giremiyorum artık sık sık.ayağımda ki problem tekrar oldu dua edin bana

Sevgili müebbetsevdam geçmiş olsun cnmiumarım kısa zamanda iyileşirsin.

hayat hatıraları bence cok sevr değer verırım ı gunlerde kulan ıns
sevdam cnm cok gecmıs olsun RABBIM bu mubarek gunde ınş acıl sıfa verır sana

hayrlı cumalar kızlar

bende nette bunların pembesini gördüm bayıldım ama sipariş vermeye korktum açıkçası, acaba fotoda göründüğü gibimidir diye falan. ama sen görmüşsün iyide diyosun şeytan yine dürtüyo beni:))))
kızlar burayı özledim ya giremiyorum artık sık sık.ayağımda ki problem tekrar oldu dua edin bana

geçmiş olsuna.s.

çok haklısın canım.bazen gerçekten hüsrana uğraya biliyoruz.insanın en azından görmesi ve eline alıp bir kere bakması gerek.ben çay fincanlarını aldım elime çünkü şu kalın ağızlı olanlarından nefret ediyorum.gayet güzeldi.ya ben bu takımın şekillerine vuruldum.yumurtalıkları falan çok güzel.benimde beyaz seçme sebebim içinde çaydanlık yok takımın.hep
çaydanlıklı bir kahvaltı takımı istemiştim.artık bununkiyle meyve suyu falan ikram ederim.kendimede renkli bir çaydanlık alırım diye düşündüm.
bana kalırsa güzel bir takım

böcük bu ara kimse bişe almıyo fisfisfis

ben sandığımı accam en sonunda haa:1closedeyes: zaten hep aynı resımlerı görmektende sıkılmışsınızdr sız du bakım belkı bugun olmadı pazar gunu sızın için sandığı acıp resım eklıycem canlarım yerimseniben içiniz acılsın az
pc olsa evde hemen koyardım ama yok arkdasıma gıder koyarım anca sız sabredın az

mavi melek1907 hepsi çok güzel güle güle kullan hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…