- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da küçük ama benim için oldukça işlevsel limonluğum, kesilmiş limon dilimlerini saklamak ya da servis etmek için. Tabi ben sadece limon dilimleri için değil yarım kalan domates dilimlerini vb. buzdolabinda saklamak için de kullanmayı düşünüyorum. Hatta düşündüm de tereyağ saklamak için bile kullanılabilir. Bu da paşabahçe, üstelik saaadece 1.25 ytl
aşkım turuncu şeylere bayıldığı için bu yumurtalığı özellikle onun için aldım :asigim:
Vee son olarak aldığım sabahlık. Eh bunlar da çeyizin bir parçası sonuçta, Sizi bilemiyorum kızlar ama ben buna bayıldım ve kullanmak için de sabırsızlanıyorum :jeyyar: fotoğrafta tam olaraka anlaşılmıyor aslına pembenin aynısı sadece benimki gri.. Marks & Spencer dan aldım, fiyatı 60 ytl.
işteee bu kadar, herkese mutlu yıllar kızlar hihoyyyt a.s.
tantitoni çaydanlıklar....
bayıldım valla bunlara.fiyatı nette 9 ile 100 arsı .iki rengi daha var ayrıca ama bunlar bir harika.günlük kullanım için süperler.ya şu tantitoninin siteside bi açılsaydı ne zamndır kapalı.
son olarkta diğer sayfalarda koyulmuştu kızlar bu kahvaltı takımı.ben yakinen görme şerefine nail oldum.pembe ve mavi desenlisi vardı mağazada.nette 200 civarı olmasına karşın şirinevlerde bir çeyiz mağazasında 180 li bişiy dedi satan kız.hemde 10 ay vade.şimdi baktımda beyaz rengi tercih edeceğim sanırım.çünkü renkli çatal bıçaklarım ve çaydanlığımı daha kolay bir şekilde uydurabilirim beyaz olana.ayrıca masaya ayrıca bişiy koyacağım zamn renkli tabaklara koysamda beyaz oldukları için sırıtmaz bunların yanında.
pınkgun cnm pıke takımın sankı nevresım takımı gıbı duruyo cok guzelmış
bahartlıkların lımonluk ve sabahlığında cok guzel ı gunlerde kullanın ınş
pinkgun tatlım hepsi çok guzel.mudo dan aldığın kavanozları ben de gittiğimde çok begenmiştim ama almamıstım bütceyi bayaa bi asmıstık o sırada :)))))) gule gule guzel gunlerde kullan..
ben bunların hepsini çooookkkkkk beğendim:CüvCüv:
bayıldım sabahlığa muhteşem!!
ben de alıcam bu sabahlıktan ben de ben de!! :sm_cool:
son olarkta diğer sayfalarda koyulmuştu kızlar bu kahvaltı takımı.ben yakinen görme şerefine nail oldum.pembe ve mavi desenlisi vardı mağazada.nette 200 civarı olmasına karşın şirinevlerde bir çeyiz mağazasında 180 li bişiy dedi satan kız.hemde 10 ay vade.şimdi baktımda beyaz rengi tercih edeceğim sanırım.çünkü renkli çatal bıçaklarım ve çaydanlığımı daha kolay bir şekilde uydurabilirim beyaz olana.ayrıca masaya ayrıca bişiy koyacağım zamn renkli tabaklara koysamda beyaz oldukları için sırıtmaz bunların yanında.
kızlar burayı özledim ya giremiyorum artık sık sık.ayağımda ki problem tekrar oldu dua edin bana
bende nette bunların pembesini gördüm bayıldım ama sipariş vermeye korktum açıkçası, acaba fotoda göründüğü gibimidir diye falan. ama sen görmüşsün iyide diyosun şeytan yine dürtüyo beni:))))
kızlar burayı özledim ya giremiyorum artık sık sık.ayağımda ki problem tekrar oldu dua edin bana
böcük bu ara kimse bişe almıyo fisfisfis