Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ee artık bızede gelınce anlatrsın bı kac bıseylerın fıyatını sormayıda unutma emıkaydirigubbakcemile3 bıde ıst.caddesı ustunde demı yoksam baska yerde mıCADIARZU

İstanbul caddesinde canımcım hacıbozanoğulları'nın tam karşısında diye hatırlıyorum.

Sorcam şekercim fiyatları

Görüşürüz...

Arkadaşlarr English Home'un Bakırköye yeni şubesi açılmış. English Home ürünleri güzel mi acaba? Aramızda kullanan var mı ? Tavsiye edermisiniz?

canım english home ürünleri bana genelde çok sade, hatta nasıl desem çok naif ürünler gi bi gelir hep, bu tür şeyler seviyorsan orda bulabilirsin ama kesinlikle bol renkler ve şatafat beklememeye çalış a.s

böcüğüm bu hangi marka nerde fiyatı falan harika bu:1shok::1shok:çok cici ne kadar zarif

aynı ben englısh home dan cnm b.köye subesı açılmışta

gerçekten bu çok güzelmiş yaaa nerden bu canım yaaaa netten mi_?

englısh homedan cnm b.köyde şubesı acılmısta
bende cok beğendım arkadaş sorcak bakalım var mı nekdar alcam hihoyyyt

Nice Mutlu Yıllara

2009 ' da kahkahalar , yeni heyecanlar , bebekler , düğünler , eğlence ve sürprizler olsun...
Tatlılar olsun tiramisu, profiterol , elmalı kekler , şekerli kahveler . Buluşmak için telefonlaşmalar olsun... Kavuşmalar olsun.. Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın.

" Biz" olsun; "ben" olmasın...
Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın ... Kimse sıkıntıdan patlamasın...:)
Göbek , göbek atmak için olsun. Kolesterol olmasın . Bir kere söylensin ve yeter olsun .
En önemlisi sevgi olsun ... Daha ne olsun...

Songa Çok beğendm yeni çeyizlerini mügeyavaş arkadaşım seninkiler de hayırlı olsun

canım ilk yorum yapan ben olayım. sabahlığını ve baharttlıklarını çok beğendim...
limonluktan bende de var :))) çok cci bişiy bende çok amaçlı kullanırım diye aldım...:)))

Hepsi çok güzel cnm ama özellikle limonluğa ve sabahlığa bayıldım.Güle güle kullan

canım ilk yorum yapan ben olayım. sabahlığını ve baharttlıklarını çok beğendim...
limonluktan bende de var :))) çok cci bişiy bende çok amaçlı kullanırım diye aldım...:)))

ayyy canım benim Şeniz çok teşekkür ederim, sen de güle güle kullan bitanem yerimseniben

pinkgun aldıkların çok güzel canım.çok beğendim.bende bu tarz birşeyler arıyordum. Marks & Spencer aklıma hiç gelmemişti inşallah en kısa zamanda bakarım.

canım arkadaşlarım
en güzel heyecanlarımızı birbirimizle paylaşıyoruz
çoğu zaman birbirimizle konuşmuyoru belki ama
birbirimize ufak izler bırakıyoruz tavsiyelerimizle sanırım
ben burada sizile karşılaştığım için çok mutluyum
çok teşekkür ederim
yeni yılın hepimize hayallaerimizi vermesi dilerim..
sağlık ve sevdiklerimizle geçirmek üzere nice mutlu yıllara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…