Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pinkgun hepsi çok mükemmel

pinkgun aldıkların çok güzel canım.çok beğendim.bende bu tarz birşeyler arıyordum. Marks & Spencer aklıma hiç gelmemişti inşallah en kısa zamanda bakarım.

pinkguncım çok güzel aldıkların.çok beğendim

pinkgun aldıklarının hepsi birbirinden hoşmuş, güle güle kullan canım ...

çok teşekkür ederim kızlar, daha güzelleri sizin olsun inşallah :Saruboceq:

müebbet sevdam kesinlikle mark&spencer a uğra, benim orda resmen gözüm dönüyo kaydirigubbakcemile3 çok güzel şeyler var

yenı bı yıl başladı ve ben çalısıyorum çok şükür bı işimiz var RABBIM olmayanlarada versın:Saruboceq:

roselın cnm ı gunlerde kullan ınş
pınkgun cnm pıke takımın sankı nevresım takımı gıbı duruyo cok guzelmış
bahartlıkların lımonluk ve sabahlığında cok guzel ı gunlerde kullanın ınş

bu arada dun taç mağazasına gıttım ürünlere zam gelmışsenağlama nevresımlerde 10 ytl dığerlerını sormadım cnm cok sıkıldı yaa bı kac tane alcaktım neyse 2 ay sonra ınş dığer takstlerım bıtınce bu arada ozdılek ıle taçın pıkelerını karşılastırdım ve kesınlıkle taç dıyorum daha bı yumusak geldı

bu arada babm anneme yılbaşı hedıyesı olarak
tencere setı
tansıyon ölçme aletı
elektrıklı supurge
ve saç kurutma mak almış(aılem benden ayrı olduğu için kendı yenı evlerıne almış)
vayy be babama bak bana kımse bısey almadı:KK43:
aksam resımlerını cekersem eklıycem cıtırlarım

hepsını460 ytl almış

pinkgun tatlım hepsi çok guzel.mudo dan aldığın kavanozları ben de gittiğimde çok begenmiştim ama almamıstım bütceyi bayaa bi asmıstık o sırada :)))))) gule gule guzel gunlerde kullan..

DeH09448.jpg

nch09478.jpg

tantitoni çaydanlıklar....
bayıldım valla bunlara.fiyatı nette 9 ile 100 arsı .iki rengi daha var ayrıca ama bunlar bir harika.günlük kullanım için süperler.ya şu tantitoninin siteside bi açılsaydı ne zamndır kapalı.

çok güzel gorunuyorlar cok şekerler ama tarzım deıller sen alcaksan hayrlı gunlerde kullan cnm

LDs09638.jpg

bunlarda ALV marka taşlı çay takımı.çeyiz konusunda geleneksel bir renkli çay bardağı krizi varya yardımcı olmak açısından ekledim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
fiyatıda 80 civarı canlarım...

uAi09778.jpg

son olarkta diğer sayfalarda koyulmuştu kızlar bu kahvaltı takımı.ben yakinen görme şerefine nail oldum.pembe ve mavi desenlisi vardı mağazada.nette 200 civarı olmasına karşın şirinevlerde bir çeyiz mağazasında 180 li bişiy dedi satan kız.hemde 10 ay vade.şimdi baktımda beyaz rengi tercih edeceğim sanırım.çünkü renkli çatal bıçaklarım ve çaydanlığımı daha kolay bir şekilde uydurabilirim beyaz olana.ayrıca masaya ayrıca bişiy koyacağım zamn renkli tabaklara koysamda beyaz oldukları için sırıtmaz bunların yanında.

sensı çok saol cnm ama bana yakın hıc bı yerde bu mağaza yok :KK43:
karalahanam bısey deıl cnm ne renk alcan pekı kahvaltı setıde cok hoş ı gunlerde kulan sımdıden

sensı çok saol cnm ama bana yakın hıc bı yerde bu mağaza yok :KK43:
karalahanam bısey deıl cnm ne renk alcan pekı kahvaltı setıde cok hoş ı gunlerde kulan sımdıden

Ben hemen hemen her yerde olur bu magaza diye dusunmustum ya demek ki oyle degilmis canim

ben bakırköyde oturuyrum.hemen açıldığını görünce heyecanlanmıştım.ama kardeşim gezmiş hiç o şatafatına yakışır bişiyler bulamamış.daha çok böle basit günlük şeyler.hediyelik şeyler varmış ayrıca.havlular setler falan.ama ürünlerini kullanmadım bilemeyeceğim canım...

Ewet canım dediğin gibi çok şatafatlı ürünler yok daha çok çalışan bayanlar için yıkanması, kuruması pratik ütü istemeyen ürünler yapmışlar. Hediyelik havlular gerçekten güzel lavanta keseleri filan da var içinde

ayy ben bıde yemekteyızde çıkan çerez tabaklarını cok beğenıyom 3lü yada 4lü oluyo. programı ızlerken bakıyom etrafa neler var dıe:roflol:

Ewet canım dediğin gibi çok şatafatlı ürünler yok daha çok çalışan bayanlar için yıkanması, kuruması pratik ütü istemeyen ürünler yapmışlar. Hediyelik havlular gerçekten güzel lavanta keseleri filan da var içinde

benım resmını koyduğum urun varmıydı cnm sen ondan haber ver bana kaç lıraymışdelikafadulden

Uğur böcüğüm geldim canım,

Dün dediğim gibi gittim english homea. Beğendiğim yatak örtüsünü aldım. Günlük kullanım için oldukça pratik leke tutmayan, yıkanması, kuruması kolay ütü gerektirmeyen bi ürün 6 taksitli fiyatı 109 ytl peşin olunca 99 ytl çeyiz için deyince battal boy verdiler yatagın kenarlarından sarkıyo ya daha hoş dursun diye. Battaniyelerinde kampanya var battay boyları sanırım 43 civarıydı bir alana bir hediye açılış dolayısıyla aldım 2 tane ben de birini anneme yeniyıl hediyesi olarak verdim . Senin resmini koydugun yatak örtüsünü ben şimdi gördüm burda english homeda alt katta var gördüm tatlım ama fiyatına inan ki bakmadım da genel olarak fiyatları uygun mesela 55 ytl ye bi nevresim takımı alınır ve herşeyin fiyatı ayrı yastık kılıfının çarşafının filan yani hepsini almak zorunda değildin. Yeşil tonlarında patchwork gibi bi örtü gördüm o da süperdi önümüzdeki ay da onu almayı düşünüyorum bakalım...

aaa okadr merk ettıydım fıyatını ama pahalı olmadığını duymuştum ayy bende onu almayı dusnuyom ınş haftaya aylık alcam ozmn tekrar yerı tarf eder mısn neyın karşısındaydı yada cad. sonunda falan mı aldıklarının fotosunu koy gız cok merak ettım hayrlı olsun bu aradada cnm

Sağol bitanem

Ya web sitelerini biraz geliştirmişler 10-15 ürün koymuşlar ama benimki yok. Vitrindeki örtü benim aldığım şekercim. Krem, çok açık sütlü kahve ve kırmızı değil çok koyu bordo da değil öyle bi renk kalın çizgili saten gibi bi kumaşı var. Senin dediğin örtü en en fazla 150 dir fazla olamaz. Bakırköy meydanından ağağı inince solda beyaz adam var karşısında bereket dönercisi istanbul caddesinde dönerciyi geç onun sırasında kime sorsan söler zaten magaza küçük görünüyo ama 4 kat filan tam karşısında da hacıbozanoğulları var sanırım canımcım

X