Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tubiS hisarın hangi magazasında var ?defolar bariz diil dimi?

arkadaşlar birde ütü ve düdüklü tencereyı karar veremedım onu hangısını alayım

ütümü henüz almadım ama TEFAL PROGRAM 8 almayı düşünüyorum çünkü; araştırmalarımın sonucu bu yönde :1rolleyes:

pztu22953866hi1.jpg

w300.png

düdüklüyü ise eğer almaya gücün yeterse TEfAL CLİPSO CONTROL al derim

( ama ben KORKMAZ aldım düdüklümü biraz ekonomik olsun die 75 ytl idi )

ütümü henüz almadım ama TEFAL PROGRAM 8 almayı düşünüyorum çünkü; araştırmalarımın sonucu bu yönde :1rolleyes:

pztu22953866hi1.jpg

w300.png

düdüklüyü ise eğer almaya gücün yeterse TEfAL CLİPSO CONTROL al derim

( ama ben KORKMAZ aldım düdüklümü biraz ekonomik olsun die 75 ytl idi )

canikom bende program 8 almayı düşünüyordum araştırmalarım sonucu philips aldım. ama öyle böyle değil psikopat derecede araştırdım a.s ayrıca sana tavsiye şikayetim var comda istersen bir araştır tefalin ütüsünü sengözlerimebaksanab sonra karar vera.s.

kızlar tezgah üstü bıçak seti alıcam.hisar ya da tefal düşünüyorum.tefalin resmini ekliyorum.hisarın ki de sitesinde var.buraya ekleyemedim.görüşlerinizi bekliyorum.şikayetim var da hisarın bıçak setinin güzel olmadığını yazmışlar.tefal nasıl acaba?fikri olanlar yardımcı olurmusunuz

tefalinki bana daha derli toplu geliyor canım. tezgahımız büyük mü olacak küçük mü belli olmadığı için her yere uyacak bir şey almak daha nantıklı. ayrıca üstünde kendi bileyleyicisi oluşu çok avantajlı. bende düşünme aşamasındayım şu anda... sengözlerimebaksanab

dsc08851hx6.jpg

Cumartesi pzarından bu btki demliğini aldım. ben çok fazla bitki çayı yeşil çay ıhlamır kek mekik kaynatır içerim ha bire:)) annemle görür görmez aldık. öbür türlü demlendir başka bardağa söz derdi oluyordu. çokda sevimli... 5 ytl yr aldım:)))Ayrıca resimde görünmemiş ama içinde kendine ait süzgeçi var...

ben nerden bulabilirim yaa çok hoşuma gitti. güle güle kullanman dileğiyle :)

dsc08851hx6.jpg

Cumartesi pzarından bu btki demliğini aldım. ben çok fazla bitki çayı yeşil çay ıhlamır kek mekik kaynatır içerim ha bire:)) annemle görür görmez aldık. öbür türlü demlendir başka bardağa söz derdi oluyordu. çokda sevimli... 5 ytl yr aldım:)))Ayrıca resimde görünmemiş ama içinde kendine ait süzgeçi var...

Yaaa ben de istiyoruuuum hihoyyyt Ben de yesil cayı cok yaparım kısın da ıhlamur fln bu çok cici gercekten. Hemen ben de pazar arayısına cıkıyorum :dance: Bu da cok hos burcucum zevkli hatunsun vesselam kaydirigubbakcemile5

ben nerden bulabilirim yaa çok hoşuma gitti. güle güle kullanman dileğiyle :)

canım beğenmene çok sevindim :1hug: semt pazarlarına git bak... sengözlerimebaksanab
kimisi pazarları küçümsüyor ama bazen çok cici şirin şeyler oluyor. hihoyyyt muhakkak bulurusn. çünkü kalp kenarında sosluğu olan tabaklardan almıştım yine pazardan. istanbulda arkadaşım çok beğendi pazara gitti oda bulmuş.. hemen hemen aynı şeyler oluyora.s

canım beğenmene çok sevindim :1hug: semt pazarlarına git bak... sengözlerimebaksanab
kimisi pazarları küçümsüyor ama bazen çok cici şirin şeyler oluyor. hihoyyyt muhakkak bulurusn. çünkü kalp kenarında sosluğu olan tabaklardan almıştım yine pazardan. istanbulda arkadaşım çok beğendi pazara gitti oda bulmuş.. hemen hemen aynı şeyler oluyora.s

ben çalıştığım için pazara gitme şansım hiç yok maalesef:KK43:
belki 1 miloyoncularda bulabilirim. gerçi pek 1 milyoncu sayılmazlar yaananiknaniklaelaelaelaelae

Yaaa ben de istiyoruuuum hihoyyyt Ben de yesil cayı cok yaparım kısın da ıhlamur fln bu çok cici gercekten. Hemen ben de pazar arayısına cıkıyorum :dance: Bu da cok hos burcucum zevkli hatunsun vesselam kaydirigubbakcemile5

kızlar bulamazsanız bana br mesaj atın ben adamın tüm malını kaldırırım:roflol:
daha aşkımın gitmeden çnce migrostan aldığı cicileri var onları sona sakladım birazdan onlarıda paylaşıcam:sm_cool:

selamm
arkadasım harika bir çeyiz seti oluşturmuşsun
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Banyo setindeki sabunluk vs. varya onları kaça ve nereden aldığını yazabilirmisin

sevgilerimlea.s.

pike takımın Özdilek
CIMG987.jpg

kahvalti takımım...karaca..
kahvaltst8.png

banyo setim...
pr_01_56628_max.jpg
pr_01_56665_max(500x405).jpg

çatal kaşık setim...karaca...
tattoosand.jpg

UBIG602(367x488).jpg

cezve setim
40188-600092228254(500x205).jpg

tencere takımım bu model karaca
300.jpg

yemek takımım da karaca
1611.jpg

şimdilik bu kadar...almaya devam ...

silikon kek kalıbı sıcaklıkta bir şey olmuyormu?

yok hayatım olmuyor sengözlerimebaksanab
alır almaz evde denedim kaydirigubbakcemile3 kek aslaa yapuşmıyor kalp kalp çıkıveryor içinden. çok memnun kaldım. zaten üstünde de yazıyor +220 -220 diyeyerimseniben hem soğuğa hem sıcağa dayanaklı a.s

burcuözgecım bu kavonozlardan bende alcaktım ama ozaman param yoktu
asık olmustum gorunce acaba kalmısmıdır kı yenımı aldın tatlım sen:?
gule gule kullan buarada canım

bunlarda migros mamülleri kaydirigubbakcemile3 vede son olarak yumurtalıklarım
dsc08856qy0.jpg

bu yumurtalıklardan bende alıcaktım ama 2-3 tane vardı ve kutuları açılmıştı bende almaktan vazgeçtim, şimdi pişman oldum teşekkür ederim:çok üzgünüm:lülülülülülü

burcucum bunu kaça aldığını yazarmısın pazardan, dışarda çok pahalı oluyo çünkü bu tür şeyler, sanırım benimde hemen pazara çıkmam gerekecek :))

canikom diğerler pazardandı :1hug: bunu tepehome den aldık. 22 lira bir kutusu. br kutuda 4 lü kek kalıbı var işte ben 2 tane aldım. 8 tane yeter diye düşündüm...

burcuözgecım bu kavonozlardan bende alcaktım ama ozaman param yoktu
asık olmustum gorunce acaba kalmısmıdır kı yenımı aldın tatlım sen:?
gule gule kullan buarada canım

tatlişim bunu alalı 1 hafta oldu daha.. yeni aldım. tanesi 9 liraydı. ama ben 2. ye gittiğimde kalmamıştı tatlım. acele edersen belki alırsın. birde sor görevlilere bazen depodan çıkartıyorlar bir keresinde bana öyle olmuştu... Şeniz

Burcu teşekkrüler paylaşımın için ...sadece plastikten silikon olunca sadece saglıklı olurmu dıye dusundum acıkcası gercı çoğu şeye dıkkat etmıyoruz

rica ederim canım...
evet dikkat etmiyoruz haklısın ama silikon malzeme biliyorsun tıbbı labaratuarlarda bile kullanılıyor. yani sağlıklı merak etme. Şeniz ayrıca teflon bir kalıp aldığını düşün. zamanla çiziliyor ve aralarında kek kalıyor. süngerle ovuyorsun deforme oluyor. bu deformasyon daha sağlıksız bir hal alıyor. ama inan bu var ya kek kendliğinden düşüyor. içi tertemiz. sadece yağlı. sıcak suyka yıkıyorsun ohh mis... ben tavsiye ederim. denemese bilmiyorum derdimde denedim :1hug:

bu yumurtalıklardan bende alıcaktım ama 2-3 tane vardı ve kutuları açılmıştı bende almaktan vazgeçtim, şimdi pişman oldum teşekkür ederim:çok üzgünüm:lülülülülülü

ay canım kıyamam yaaaaŞeniz gene gelir. belki daha şıkları gelir sen merak etme... :1hug:

ve işte sadede geldikkk...
aşkımın aldığı kavanozlarımm:sm_cool:
dsc08853pj7.jpg

bunlarda migros mamülleri kaydirigubbakcemile3 vede son olarak yumurtalıklarım
dsc08856qy0.jpg

dün dondurma kaselerini almaya gittigimde
aynı yumurtalıklardan bende aldım cok tatlilar hihoyyyt
kavanozlardada gözüm kaldi ama baharat takımım oldugu icin almadim
onlara ne koyukurki :uhm:

dün dondurma kaselerini almaya gittigimde
aynı yumurtalıklardan bende aldım cok tatlilar hihoyyyt
kavanozlardada gözüm kaldi ama baharat takımım oldugu icin almadim
onlara ne koyukurki :uhm:
canikom ben çay,süt tozu nescafe olarak düşündüm. şekerde olabilir ama ben şekersiz içtiğim için gerek duymadım. çayı çok tüketenlerin güzüne küçük gelebilir ama zaten çayı sadece sabahları içen bir çift olucaz oda 1 bardak. henüz ben baharat takımı almadım beğenemiyorum bir türlü :çok üzgünüm:
ymurtalıklarımızında aynı olmasına çok sevindim bu aradaaaahihoyyyt
bu arada dondurma kaselerinide bulabildin mi ? merak ettim:)

X