canım teşekkür ederim... Şeniz
yalnız kaz tüyü yorganı var teyzemin vede yastığı ben alırken bana hiç tavsiye etmedi. dünya para verdim aldım 2. kışında böyle nevresimi yada yastık kılıfını bile delip delip kaz tüylerinin sert kısmı çıkıyormuş dışarı. vede batıyormuş... ben o yüzden silikon aldım.yastığımıda yorganımıda... haberiniz olsun kızlar :1hug:
Burcuözgecim çeyizlerin çok ciciiiiiiiiiiiiiiiii:))))güle güle kullan cnm.
Tefal ütü konusundaki uyarın içinde teşekkürler.Philips alayım artıkım
Kaz tüyü yorumunda çok doğru.Bende yastığı var bir süre sonra çıkıyor ve batıyor tüyler
burcucum bunu kaça aldığını yazarmısın pazardan, dışarda çok pahalı oluyo çünkü bu tür şeyler, sanırım benimde hemen pazara çıkmam gerekecek :))
selamm
arkadasım harika bir çeyiz seti oluşturmuşsun
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Banyo setindeki sabunluk vs. varya onları kaça ve nereden aldığını yazabilirmisin
sevgilerimlea.s.
el blender seti kenwood
özelikleri:
400 W
Paslanmaz çelik ayak, bıçaklar ve karıştırıcı
0,5 lt doğrayıcı hazne ve bıçakları
0.7 lt karıştırma kabı
2 hız ayarı ve pulse
Aparatları üzerinde muhafaza edebilme
fıyatı 189.90 yazıyr bole bır sey mı almalı buyuk bır mutfak robotumu sızce kenwood nasıl?
dia'dan aldım canım.
pashmina peynir dilimleyicisini mudo,tepe home,esse gibi mağazalarda bulabilirsin ben kendime almadım ama buralarda gördüğümü hatırlıyorum..
benimde hosuma gitti bu nevresim, tacin sitesine okadar baktim ama ben bunu nedense görmemisim güle güle kulanin
bu çok güzelmiş doğrusu
Canım çarş. günü öğleden sonra tatilim ilk işim bu mağazaları gezmek olacak,
Alırsam yazıcam fiyatını da :lepi:
days in colurs ın örme batteniyeli nevresimi...
diğerlerinin hepsini Taç dan aldım. tek yere taksidim olsun diye...
saten nevresim takımım...
nevresim takımlarım bu kadar. bir tane saf saten hariç hepsini pamuklu saten aldım umarım pişman olmam... şimdi uyku setim...
1500
1300ytl yerıne ıkısını 2300ytl 12 ay takstle aldım kızlar 7 yıl garantılı yanındada hedıye aldım resmını bulursam hemen eklıycem
Bu battaniyeler nasıl sizce kızlar...
99 YTL
Çok güzelmiş böcüğüm, vede minilyam..Çok şık..gümüş ve inox..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah..Böcük seninkilerde mağazadamı duracak, evleninceye kadarBu arada rondoda çok güzel, lal serisi kırmızı kırmızı, çook güzel ..