Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcucum bunu belirtmen gerçekten çok iyi oldu çünkü yakın bir zamanda kaz tüyü yorgan almayı düşünüyordum canım iyi ısıtıyor diye, aslında silikon almıştım, bir tane de onlardan alayım diyordum ama şimdi vazgeçtim benneyaptımki

Burcuözgecim çeyizlerin çok ciciiiiiiiiiiiiiiiii:))))güle güle kullan cnm.
Tefal ütü konusundaki uyarın içinde teşekkürler.Philips alayım artıkım
Kaz tüyü yorumunda çok doğru.Bende yastığı var bir süre sonra çıkıyor ve batıyor tüyler

ay canım fikirlerim yorumlarım işe yaradıysa ne mutlu bana.
neticede burda fikirlerimizi paylaşıp tartışıp öyle karar vericez ki en cicisini koyalım çeyizimizeŞeniz

burcucum bunu kaça aldığını yazarmısın pazardan, dışarda çok pahalı oluyo çünkü bu tür şeyler, sanırım benimde hemen pazara çıkmam gerekecek :))

canım çoookk güzelll
nerden aldığını yazarmısın
ve fiyatını
kaydirigubbakcemile3

selamm
arkadasım harika bir çeyiz seti oluşturmuşsun
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Banyo setindeki sabunluk vs. varya onları kaça ve nereden aldığını yazabilirmisin

sevgilerimlea.s.

çok teşekkürler banyo setini Ankaradan bi züccaciye çeyis mağazasından aldım ama aynısı tepe home da da var...sabunluk ve diğer küçük parçalar 20-25 YTL arası...
klozet takımı 80 YTL....
BÜYÜK ÇÖP KOVASI 80 di sanırım ama onu daha alamadım...
ben bu modelin oval banyo aynasını da aldım kocaman bişey o da 80 milyondu....
klozet kapağ,banyo perdesi falan da var ama daha alamadım....

mrb canım 5yıllık evlı ve anne olarak sana tavsıyem bravn 600turbo motorlu bı mutfak bılendrı alman hem karıstırıcı hemde parcalayıcı.şahsen köfte yaparken elınde kaln sogan sarmısak kokularından kurtulmak cabucak mutfakta bişiler hazırlamak çorbaların puturlerınden kurtulmak için cok işe yarıyor.bebişlerımızede guzel püreler yapıyoruz bununla.yanında alacagın katı meyve sıkacagıyla robotun boş kalabalıgından kurtulursun.sonra tezgahı işgal etmekten baska bir işe yaramıyorlar.yinede karar senın:CüvCüv:

pashmina peynir dilimleyicisini mudo,tepe home,esse gibi mağazalarda bulabilirsin ben kendime almadım ama buralarda gördüğümü hatırlıyorum..

Canım çarş. günü öğleden sonra tatilim ilk işim bu mağazaları gezmek olacak,
Alırsam yazıcam fiyatını da :lepi:

benimde hosuma gitti bu nevresim, tacin sitesine okadar baktim ama ben bunu nedense görmemisim güle güle kulanin

Sağol canım, benim de dikkatimi çekmemişti nette ama yerinde görünce çok beğendik, satan bayan da çok kaliteli bi kumaşu var, ütüsü de çok kolay oluyo deyince kaçırmayalım dedik..

canım aldıklarının hepsi cok güzeller güle güle kullan
3 - 4 ve 6 nevresim takımlarının aynısı bende de var
wallaha seninle artık ceyiz kardeşi olduk Şeniz
yatat örtünde cok güzel cnm spor ben butarzdaki örtüleri daha cok begeniyorum
:lepi:

1500

1300ytl yerıne ıkısını 2300ytl 12 ay takstle aldım kızlar 7 yıl garantılı yanındada hedıye aldım resmını bulursam hemen eklıycem

Çok güzelmiş böcüğüm, vede minilyam..Çok şık..gümüş ve inox..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah..Böcük seninkilerde mağazadamı duracak, evleninceye kadar Bu arada rondoda çok güzel, lal serisi kırmızı kırmızı, çook güzel ..

kaz tüyü yorgan gecen cuma bim markete gelmişti 49.99 ytl fiyatı.bende alayım sıcacık olur diye düşünürken en az 7 kişi sakın alma dedi.delip delip cıkıyormus!! sonra aklıma kullandıgım kaz tüyü montum geldi... evet kızlar sakın almayın.kus yolmus gibi oluyooo..... :))))

saol balım evt ıstedığım zmn alabılcem ve yenı cıkan bı modelle değiştrme ımkanımda var ayrıca ben braun alcaktım ama arcelık lal serısı bı harıka ıkı tanesı lal oldu dığerlerınıde lal serısı alcam ee tabı braun setıde alırım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…