Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy bizimkinede teyzesi bi kızı söleyip duruomş
geçende geldiğinde yemeğe götür bilmem ne demiş galiba
kızıda biliom feysbuktan fln
hatta bizim eskinin şimdiki sevgilisinin arkdaşı:)
arada takılıom ona söle annene artık sana kız bakmasın die
geçende de biri babasına sormş napıo senin oğlan fln filan bi kız var die
sinir oldum
ama en kısa zamanda bu işe bi son vermek lasım
annesi ona sölüo oda bana:KK70:
ben kararımı verdim dio beyefendi ama yok öle:)

DPNs1nODzMo

dogum gunun kutlu olsuuu nısan yagmuru

Kızlar moralim çok bozuk....

malum bu gün misafirim gelecekti...

Kız dün gece mail attı efendime söyliyim gelemiycem işim çıktı falan demiş. bu şimdi musiki cemiyetinde. cemiyette nota düzenlemesi yapıcaz falan demiş. bende msn i açtım baktım orda. dedimki önce bana söz vermişken başka plan yapman doğru mu dedim. ama sen
yine bir durum olursa haberleşiriz demiştin dedi. bende dedimki ama o acil bir durum için geçerlidir. yani sen kalkıp bana söz vermişken koroda kal diye değil diymi kızlar yanlış mı düşünüyorum...
ben kalkmışım tatlı falan yapmışım hazırlık yapmışım taaa cumartesi sözleşmişiz son gece efendim işim var.
sonra dediki bir şey itiraf edersem darılmazsın dimi...
yok dedim darılmam
eşim hiç tanımadığım birinin evine gitmeme sıcak bakmıyor.

evet dedim haklı olabilir. haklı bir gerekçedir. ama o zaman senin eşine danışıp bana evet demen gerekmez miydi dedim?
ama ben sana dışarda buluşalım dedim diyor.
bakın olay aynen şu şekilde gelişti.

dedimki 1 haftadır konuşuyoruz nette muhabbetleri bitirmeyelim artık görüşelim istersen aslı
vallahi iyi olur
o zaman bu hafta içinde bir gün görüşelim
tamam (hiç bir davet yada teklif olmayınca ben davet ediyorum)
o zaman salı gününe ne dersin. pazartesi benim temizlik günüm salı beklerim.
olur bana uyar çok sevinirm.
pastalar mamalarda yaparım sana. çay mı seversin kahve mi?
yok yaa hiç yorulma kuru su bile yeter. istersen dışarda buluşalım sana zahmet olmasın.
aşk olsun ne zahmeti ben bayılırım misafire seni ağırlamaktan zevk duyarım.duymıyım bir daha öyle şey...hem dışarda buluşma resmi olur evde görüşürsek daha sıcak bir ortam olur.
tamam o zaman salı görüşürüz...

aynen muhabbet böyle geçti. o bana deseydiki ilk buluşmayı illa dıarda yapalım yok mu dyecektim. çok üzüldüm ve kırıldım. telefonumu vermişim. güvensin diye resimler göndermişim. eşimin adını soyadını sormuş söylemişim güven oluşsun diye yinede böyle bir davranış. ağladım tabi aşkımda çok üzüldü. bir daha görüşme bununla dedi.
sırf kendi açısından düşünüyor empati yapmıyor kız.
bende ona bakarsan hiç tanımadığım birini evime, mabedime alıyorum en gizlime özelimee...
ben nerden bileyim hırlımısın hırsız mısın? bıçaklayacak mısın beni....
neymiş tmkinli olmak zorundaymış. o zaman ya en başından temkinl olacaksın. yada bir parça güveneceksin insanlara. en sıcak en samimi halimle yaklaştım ona...
işte böyle kızlar azcık uzun oldu kusura bakmayın. haksız mıyım siz söyleyin ne olur....mafoldumben

Haklısın burcucum bence de çok ayıp yapmış olur mu öyle yaa baştan söyleseydı sen o kadar heves ettin hazırlık yaptın yol yakınken tanımış oldun o insanı bence:)

Basiyazmali örgü hastasi yazmalima isikli sisler =)))

aimem teşekkür ederim datlum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ben hediyeme bayıldım..bunlar harika neler örereim ben artık bunlarla :hulya::hulya:

herkese tünaydın kzılarrrrrrr geçmişteyim geleceğe akşama doğru gelirim :roflol:

arsima nasıl dayandın yaaaaaaaa
helede aşkı memnuyu izledikçe
kadınlardan süphelenir oldum...

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay çok fena oldu onlarda
çok izlemiyorum kurtlar vardisini izliyor benimki ama ara ara bakıyorum
çok fena çok

Kızlar bi şey sorcam şu dr. oethkerın hazır pizza hamuru varya o kaç kişilik oluyor hazır pizza unu bana bırı tepsi ölçüdünde boyutunda gösterebılır mı yapan bırı var mı

ben ılk mıafırme bunu yapmsıtım kaynanamlar ne ceseret lan c.tesi iş cıkısı bide
ama iyi olmustu
uc_renkli_borek.jpg

nian yağmurum kendi derdime düştüm deminden beri habire kutlıycam kutlıycam unutuyorum
neşe sağlık DOSTLUK sevgi AŞK dolu bir yıl kucaklasın seni....
utluluk sarmalasın her yanınıı
paçalarından süzülsün gitsin üzüntüye dair herşey....

mutlu yıllar canım

Burçişş canımmm üzülmee sakınn ah keşke yakın olsakta ben çıkıp gelsem yesem süpürsemm herşeyiii cokacimcoook
O kadar gelicem demiş madem eşine bi arkdaşla buluşucam diyip yinede nezaketen niye gelmemişş peki bunuda geçtim madem içi elvermiyor 1 hafta niye senle msnde konuşuyoo sinirlendim bak şimdii Çok üzgünüm çoook

Kıskançlık konusunda gelince benim koçişede bakıyorlar ben hemen kocama sarılıyomm işte öpüyom falann kaydirigubbakcemile3
uzaktan akrabası bi kız var zamanında işte koçişle çok yakınlaşıyormuş falan benimki yüz vermiyormuş akrabalarına karşı çok hassas çünkü eltiler anlattı...
BEnimki nişanlıyken bi kere iş için istanbula gitmişti orda bunlar buluşmuş falan ama kız resmen koçişee sarılmış falann Çok üzgünüm çoook bide face koymuşş benimki işte bu kadar samimi olma benle artık nişanlı biriyim ben felan demiş ama kız olsun kıskansın demişş bide benimki bunu rahat rahat söylüyorr..Dedim mok kıskanırımm kedi uzanamadığı çiğere mundar der avcunu yalar o dedim hiç bişi demedimm..Kızın erkek arkadaşı varmış bide faceteki fotoları görüncee ben sana bu fotoyu kaldır demedim mi yazmışşş ohh dedim ağzına sağlık sevgilüne sahip çık :umursamaz:
Bende benimkine bi fırçaa sıkıyosaa bi dahakine git aynı pozlarda yine çekil foto bakalım neler olacak :eek:lmaz: Geçen istanbula gitti iş için dedimm aradınmı görüştünüz mü akrabanlaa yok dedii senle gitmediğim sürece bi daha görüşmem dedii bende afferinnn dedimm vereliniortak yoksa biliyoo neler yapacağımıı kaydirigubbakcemile3

X