Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

siteyi çok beğendim burcu acayip pratik bilgiler ve yemek tarifleri var
sık kullanılanlara ekledim saol cicişimopuyorumnanaktan

:sinifsinif: baj bu 2. yaptım

bu ne demek kıııı annayamadım...

cnm ben oraya bı bakayımda
dıyorum ya bayramd kociş calsıtı benm foto bozuk
onunkı onda gezmeyınce resımde yok gecen pazarda calıstı bu pzarda calıtı nazaer ettın g ezıyon dıye sen gezıyon kardesınde felan

he he hiç nazar eder miyim canım benim...
ahh ahhh biz ne gezedik be eskiden ,toplaşırdık kıslarla kimse olmasada dördümüz birbirmize yeteriz biz .başbaşa veririz ver elini yeni keşifler.
iş güç hrkes bir yere dağılıyr...
RABBİM ayırmasın kimseyi kardeşlerinden...[/B]

nisan yagmuru dogum gunusmuş sory cnm atladık
papatya-pasta2.jpg

yenı yasın ugur getırsın uzuntuleın hep nısan yagmuru kadar kısacıksursun

burcu canım cok haklısın
ama belki karsıdakinin de kotu niyeti yada bir sucu yoktur; belki daha once basın aboyle bisey gelmediği için ve sana kendiside guvendiği için esinin karsı cıkacagını kestirememiş olabilir; esinden boyle bir tepki alıncada mecburen kendisine baska bi is yaratmaya calısmıstırki sana mahcup olmasın. hıc canını sukma uzulme canım

lahana bana yazmıyon dıye yapmstm kac gundur
çisil ne sitesi banad versenize

burcu bunu denicem cnm bide banyolu börek yzıyo o nen len akannehir
böreğin içine nohut koyuyon sonra doğal olarak banyo yaptırıyon -tatlicadiarzu-
Kızlar moralim çok bozuk....

malum bu gün misafirim gelecekti...

Kız dün gece mail attı efendime söyliyim gelemiycem işim çıktı falan demiş. bu şimdi musiki cemiyetinde. cemiyette nota düzenlemesi yapıcaz falan demiş. bende msn i açtım baktım orda. dedimki önce bana söz vermişken başka plan yapman doğru mu dedim. ama sen

burcuu o kızı esefle kınıyorum burdan bide yüzüne tükürüyorum tüüüü:mymeka:
madem o kadar ödlek ne demeye gelirim dio
hadi dio kocasına başta nie sormuo hadi sormuo sonra nie ikna etmio sen o kadar hazırlık yapıyon ayyy canım yaa senin gibi kıza güvenilmez mi yaa marmarise geliyim seve seve gelirim canım ben o yaptıklarını at dondurucuya ben yazın gelince çözdürürsün afiyetle yeriz :teselli:

sanırım bite k ben bu acıdan bakmısım

kızılan nokta o değil ki esmam
bir sürü şey hazırlıyo burcum
sonradan söliyo kocam izin vermiyo diye
sorda öle de gelicem diye demi
belki hiçbirimizin kocası izin vermez ama
bunu ilk başda sölesene demi :mymeka:

nisan yagmuru dogum gunun kutlu olsun canım
nice guzel yıllara sevdiklerinle
kızlar cumartesi misafirim var demistim; aglayan pasta ve elmalı kurabiye yapacagım(yani bunu annem yapacak aslında zemuszemus); bana bunların yanına uygun bi tatlı daha bulabilirmisiniz; aglayan pasta hem kek hemde kremalı; elmalı kurabiyede hem kurabiye hemde turta gibi bisey; bunların yanına ne yapsamki acep

ne biliyim cisil kestiremedi son gun dedı kocasına belki diye dedım
sonucta kızda belkıde can atıyordur gitmeye

benim kocacık çok kıskançtır ama çaktırmaz
tv izliyorduk konu kıskançlıktı
sen beni kıskanıyormusun dedim çooook dedi
neyden peki dedim biçok şeyden dedi :)
böyle en çok neyden kıskandın dedim
bazen kuzenimle çok yakın oluyormuşum onu ihmal ediyormuşum o zaman çok kıskanıyormuş
peki sen beni kıskanıyormusun dedi
tabiki dedim
en çok neyden dedi
bazen birilerine isimleriyle hitap ederken sonuna "m" ekleyerek söylüyorsun hem kıskanıyorum hem uyuz oluyorum dedim o benimseme ekidir ve sen önceden sadece bana tuğbam derdin şimdi başkalarınada öle diyince kıskanıom dedim kaydirigubbakcemile3
peki evlendikten sonra ençok neyi kıskandın dedi
kaşıntın tuttu dedim
söyle ya neyden dedi
ve ona söyledim ne olduğunu

sizede anlatayım,
biz balayına gittik orada aktivitelerde dans kursu vardı
salsa baçata bi sürü figür gösteriyorlar böle 3 kız 2 erkek yanyana diziliyiz öndede animatör çocuk
yapıyoruz hareketleri fln
erkeklerden biri kocam biride orada tanıştığımız çiftin erkeği
kızlardan biri ben biri tanıştığımız çiftin kızı ve başka bi kız
bu başka kız bi şımarık bi şımarık sormayın
yapamıom edemiom şöle böle etrafa laf atıo
sonra ben yoruldum oturdum bu kız habire kocama laf atıo bizimkide cvp veri neyse bunda bişi yok
sonrasında ne zaman karşılaşsak kız benimkine selam veriyor yanında ben yokum gibi
aradan bikaç gün geçti beyaz parti vardı
böle heryer bembeyaz konuklar beyaz vs. kız ve kız arkadaşlarıda orada
biz tanıştığımız çiftle birlikteyiz yanımıza geldiler
konuşuyorlar ama sanki masada sadece kocam var ne o çift ne ben yokum öyle tavırlar konuşmalar
sonra böle yabancı hareketli bi parça çalıyordu sen git benim kocamla dans et
ben ama kuduruyorum kız geliyor masadan kendi kız arkadaşlarını alıyor çekiyor kendi yanlarına ben izliyorum ama kafamda tilkiler 4 dönüyor
sonra parça bitti bizimki geldi masaya
kalktım ayağa ben odaya gidiyorum size iyi dans etmeler dedim gittim oradan tabi oda peşime :umursamaz: yüz vermedim
benimkine göre masumca bişeydi ama bana göre ve eminim kıza göre öyle değildi
bunun üzerine benimki görünce görmezden gelmeye başladı
en son geleceğimiz gün barda oturuyoruz kız geldi oturdu
yine ben yokum gibi davranıyor benimkinin gözünün içine baka baka konuşuyor fln
bizimki diyor dönüyoruz bugün
keşke bikaç gün daha kalsaydın diyo
hoşik sanki o yalnız kalıyor ben varım :eek:klava:

uzun oldu kusura bakmayın :1ninca:
kaç zamandır girmiyorum ya acığı kapadım bu mesajla herhalde :roflol::roflol:

lahana bana yazmıyon dıye yapmstm kac gundur
çisil ne sitesi banad versenize
Erdem Mutfak Eşyalari al cnm yemek tarifleri falanda var
ben bayıldım

hadi dio kocasına başta nie sormuo hadi sormuo sonra nie ikna etmio sen o kadar hazırlık yapıyon ayyy canım yaa senin gibi kıza güvenilmez mi yaa marmarise geliyim seve seve gelirim canım ben o yaptıklarını at dondurucuya ben yazın gelince çözdürürsün afiyetle yeriz :teselli:

:roflol::CüvCüv::CüvCüv::roflol::roflol:

annowwwwww arsima ii durmuşsun yaa orda ben önce kocama bi tekme atardım kızında saçından tutar yolardım sanırım bi güsel walla ii sabretmişsin ne dans etmesi ya elin kızıyla ayy kıskançlık damarlarım tutuo yine okumiim ben deliriorum sona benimkine çatıorum :KK43:

moralim çok bozuk diye okuyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
senin ilk defa böyle yazdığını gördüm :1shok: şaşkınım bi okadarda üzüldüm canım
kız yanlış yapmış sen yerden göğe kadar haklısın
öncesini bilmiyorum nereden tanıyorsun bu kızı?
keşke eşine danışıp sonra söz verseymiş
yada eşine bu seferlik en azından gideyim söz verdim tutayım deseymiş
ne tuhaf insanlar var
üzülme kuzum kocişinle yersiniz börekten canım çekti bana kargolayabilirsin mesela kaydirigubbakcemile3

bu kızlar arkadaş olacaktın ilerde bi yanlışını görmektense şimdi böyle olması iyi omluş bence

ayyy canım burcummmmmm
bızı al kıs sen caYA
bak soz verıpte donmeyızde bosverrrrrrrr
su kadınların kocalarının ızın verıp vermeyecegı seylerı bılıp bılmemelrını anlayamıyorum hıc tanımıyosun kocanıya
bende sana sdıycektımkı burcucum kızı tanımıyon sokma evıne yanlızda klıyon arada baktım kızlar bısı demedı bende sustum
herseyde bı hayır vardır bosver
o kız senı uzermıs
bıde bak kısmetı degılmıssın oysa senle neguzel zamnlar gecırcektı neler neler ogrencektı
sıkıldııgnda ıcını bosaltacak pzıtıf enerjı dolacaktı takma bebısmmmm

Ay burcucummm kız keşke ben gelseydim sana valla tahmin edebiliom ne güzel şeyler yapardın bana
aman bırak o salak kızıda
sana güvenmicekte kime güvencek
kandırıkçı
hiç üzülme canım
bu sana ders olsun
herkese ii niyet gösterme

burcucum sonuna kadar haklısın bitanem bencede görüşme daha boşver o kaybetmiş:1closedeyes: :dilcikar:

burcu kız kzıd yazık bende bazen kkdekılerde dısarda bulusalm dıyourm sonra dıyorum acaba kocam bişey dermi
yanı kestıremedı belki kocasınn tepksini

burcu cok haklısın cnm
madem söz verdın yap
hanı sözde vermış ama Allah tarafından bısey oldu önemlı yapamadın ü
ozmn kusura bakma dersın
ama esım ıstemıyor demış
konuşup öle desydı sana
uzulme bacım yaa
ınş bıgun bızlerden bırı gelırde yerız guzel mamalarındanŞeniz

burcummm üzme tatlı canını
o kaybeder meleğim sen değilll

burcu canım cok haklısın
ama belki karsıdakinin de kotu niyeti yada bir sucu yoktur; belki daha once basın aboyle bisey gelmediği için ve sana kendiside guvendiği için esinin karsı cıkacagını kestirememiş olabilir; esinden boyle bir tepki alıncada mecburen kendisine baska bi is yaratmaya calısmıstırki sana mahcup olmasın. hıc canını sukma uzulme canım

Kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınızdan ötürü :sinifsinif:
arsim haklısın ilk defa böyle bir mesaj yazıyorum. şaşırmakta haklısın.
cevaplarım biraz gecikti fduygulandım ağladım birazcıkta mafoldumben

yine söylüyorum eşi izin vermemiş olabilir haklı bir sebeptır.
ama ben böyle bir durumda izin almak değil ama aşkıma danışmadan zaten gitmezdim. insan fikrini alır eşinin.
rsiccim burda asortik diye bir arkadaşımız vardı ben onla msnde görüşüyorum çok cici biri. o dedi bana en samimi arkadaşlarımdan biride senin gibi askerle evlenip marmarise gelin geldi diye. o şekilde tanıştık. msnde konuştuk falan işte sonra bu olay oldu.
birde görseniz öyle sevinçliydimki aşkıma diyorum kşam yemeğinde senden bağımsız ilk arkadaşımı buldum devamıda gelecek falan. sonra böyle olunca oturup ağlafım tabi aşkımın gözünde çok zavaallı gözüktüm kesin. mafoldumben baa diyorki hyır diyor şimdi o istese ben izin vermiyorum bu kızla görüşmene. çok sinirlendi. benim sevgilime arkadaş mı yok falan dedi. böyle işte kızlar ya. resmen ekildim işte...

canım benim resmi göremesemde çok teşekkür ederim kimseyi ayırmamışsın ...

resmi neden göremedin ki ????

A.ıMEEEEEEEE
canım yaa banadamı hedıye ayyyyy çok mutlu oldum bakıyodum ama hıc beklemıyodum walla ayyy cok tsekkuer sanada mutlu huzurlu bı 2010 gelsın ıns.

seni neden unutayim ki sen o kadar emek verip bütün gecmisi okumussun ask olsun

CNM KIZARMIYIM hiç sagolasın ne guzel bi hediye mutfak camına kalın bi perde takayımda kimse görmesinzemuszemus

=)))))) aslinda zincirliside vardi da, ben cok abartmayiyayim dedim

Ayyy canım yaa nasıl sevindim sabah sabah anlatamam...
En çok ihtiyacımız olan şey valla, teşekkür ederim :Saruboceq:
Çok tatlısın :asigim:

dilerim gercektende sans getirir

canım çok zarifsin yaa, unutmamışsın, bir de herkese uygun hediye seçmişsin, çok sağol opuyorumnanaktan

gayret ettim elimden geldigi kadariyla

anam alıntı yaparken bıle zorlandım haaakannehir

cok tşkler cnm benımŞeniz

Şeniz

Aimecim zıpzıp için çok teşekkür ederim en anlamlı hediyede benimki olmuş:roflol:
bunu senden bir hatıra olarak saklıycam üstüne bile binmeye kıyamam
vitrinime koyacam üstünede dantel atacam hahahah:roflol::roflol:

masallah canim ya vitrinin nasil bisey senin koca zip zip icine sigiyor kaydirigubbakcemile3

canımmmmmmmmmmm çok saol çok güsel bi hediye olduu kaydirigubbakcemile3 Şeniz
:emir_bebek: bebis icin =)))

cok tesekkur ederim canım benim :asigim:
opuyorumnanaktan

aimecim yaa
gerçekten almş gibi oldum hediyeyi
çok saol canım benimmmm

kaydirigubbakcemile5

ya bu kiskanclik olaylari benim sinirimi bozuyor bende böyle birsey yasadim ama benim yasadigim daha sapikcana birseydi....

Zeynep senin eniste resimde filan gayet mesafeli duruyordu, bence takma bu kadar, birak kiz yilissin o onun terbiyesizligi sen nisanlina güvendikten sonra....

Hayatim sende eniste ile konusmussun, hayati enistede mesafeli davranmaya calisiyor iste, rüyalarina girecek kadar düsünme bu olayi, kafanda daha cok büyütüpte bosuna üzme ne kendini ne hayati enisteyi....

alinti yapmayin silicemmmm

Burcu
canim hic üzme kendini böyle birisi icin.... emeklerin icin üzülme haketmemis zaten, serhat eniste ile senin icinmis onlar bak... ohhh tadini cikarin bir güzel, ya da at buzluga baska zaman yersiniz... ama üzme kendini böyle biri icin degmez balim

Son düzenleme:
X