arsiii ben hafta sonu köy pittası die yöresel bi hamur işi yaptım. bak istersen linke resminide ekledim. pizza tadında oldu
Arsimaaa evine bayıldımmm bak herşey halloldu bile ne çabuk geçti günlerr
baktım şeker sağol
evet canım ya
bu arada dün doğum günnmüş bilmiyordum :kedi:
doğm günün kutlu olsun nice senelere
bu arada kısçeler düğünden sonraki cumartesi eşimin doğum günü idi
ve ben ne yapabildim
hiçbişe mafoldumben
yemeğe gittim yettim sonraaa
eli temiz olmayan temizlikçiyi napsın kız delüü kaydirigubbakcemile3
banada :lepi:
EHEHEHHEeda nan pastanı gordum cok beğendım nan boğzında kalsın dıe cok dua ettım ama kalmamış cıceklede uyumlu olmuşş
cıkolatan var mıydı pekı
aaa kız böcük geçmiş olsun yaaakızlar yaa az önce markete gttım suan şoktayım
markete gırdım bı cocuk aa kaıdn bayıldı dedı
ben aynı zmnda sağlık personellığı yaptım suanda ılkyardımcıyım mudahele edım dedım
kaıdnlar bana soğan uzatıyorlar koklat sara gecırıyo dıe:mymeka:
ya sacmalamayın ddım şok pozısyonu falan verdım kadın morardı ellerı ayakkları ters dondu dılını kacrmayım dıe tuttum ambulansı arayın dıom
kaç nosu dıolar:mymeka:
kendım aradım neyse kaıdnın kardesı geldı eşine haber verdı adam baygın kadını surukledı resmen
kadın kendınde deıl lutfen dıom yaa ben sana cıkma demdım mı dedı kadına ve suruklemeye devam ettı
bend sınırlendım bı bağırdım cığlık attım ddım delı msınz be kafasını carptı nolur dr goturun ben gotururum paranız yoksa dıom adam kaıdnı goturdu ambulansı aradım gelmesın dıe ama o an geldı ve gondermedı kadını eve cıkardı
ınsan olarak ınsanlık herkese yapılmıyo demekkı
benim de doğum günüm düğünden sonraki ctesi ye geliyor umarım aşkımda senin gibi yapmaz lülülülülülü
arsi yaramazlık yapıp kurtarsaydın durumu :jeyyar:
arsi [/B]ya verdiğim tarifi yapsana yaaa
biz de sana yemeğe gelelim sonra
ınsan olarak ınsanlık herkese yapılmıyo demekkı
Özcan Deniz le Niran Ünsal düeti var AKLIM HEP SENDE çok seviyorum var mı beğenen?
çok uykum var
Özcan Deniz le Niran Ünsal düeti var AKLIM HEP SENDE çok seviyorum var mı beğenen?
bende saat 7 de evde oluyorum eşim yaklaşık 1 saat sonra geliyo eve o 1 saatde baya bişey yapabiliyorum mesela dünkü menümüz çiğ börekti ilk kez denedim ama süperdi zemuszemus
bu akşamda sanırım kıymalı yada zeytinyağlı fasulle yapıcam yanınada kocaman bi salata oohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?