Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsiii ben hafta sonu köy pittası die yöresel bi hamur işi yaptım. bak istersen linke resminide ekledim. pizza tadında oldu

baktım şeker sağol

Arsimaaa evine bayıldımmm bak herşey halloldu bile ne çabuk geçti günlerr

evet canım ya
bu arada dün doğum günnmüş bilmiyordum :kedi:
doğm günün kutlu olsun nice senelere

bu arada kısçeler düğünden sonraki cumartesi eşimin doğum günü idi
ve ben ne yapabildim
hiçbişe mafoldumben

benim de doğum günüm düğünden sonraki ctesi ye geliyor umarım aşkımda senin gibi yapmaz lülülülülülü

yemeğe gittim yettim sonraaa

eli temiz olmayan temizlikçiyi napsın kız delüü kaydirigubbakcemile3

banada :lepi:

eda nan pastanı gordum cok beğendım nan boğzında kalsın dıe cok dua ettım ama kalmamış cıceklede uyumlu olmuşş
cıkolatan var mıydı pekı
EHEHEHHE
Çikolata tabi ki vardı böcük
unuttun mu
ben kendi kendime sipariş verdim aaaaaaaa

kız ben o akşam yiemedim ki
sonrasında yiebildim ancak

bi de yavrucum senin telaşen yok mu
ne bilgisayar başında oturuyorsun klava:

croiselle geçmiş doğumgünün kutlu olsun

arsi
ya verdiğim tarifi yapsana yaaa
biz de sana yemeğe gelelim sonra

buket eli temiz olmaayan demek öyle pis deil
hani kimi böyle kendi evi gibi temizler
kimi de temizler gider
o cinsten yani onu demek istemiştim

kızlar yaa az önce markete gttım suan şoktayım
markete gırdım bı cocuk aa kaıdn bayıldı dedı
ben aynı zmnda sağlık personellığı yaptım suanda ılkyardımcıyım mudahele edım dedım
kaıdnlar bana soğan uzatıyorlar koklat sara gecırıyo dıe:mymeka:
ya sacmalamayın ddım şok pozısyonu falan verdım kadın morardı ellerı ayakkları ters dondu dılını kacrmayım dıe tuttum ambulansı arayın dıom
kaç nosu dıolar:mymeka:
kendım aradım neyse kaıdnın kardesı geldı eşine haber verdı adam baygın kadını surukledı resmen
kadın kendınde deıl lutfen dıom yaa ben sana cıkma demdım mı dedı kadına ve suruklemeye devam ettı
bend sınırlendım bı bağırdım cığlık attım ddım delı msınz be kafasını carptı nolur dr goturun ben gotururum paranız yoksa dıom adam kaıdnı goturdu ambulansı aradım gelmesın dıe ama o an geldı ve gondermedı kadını eve cıkardı

ınsan olarak ınsanlık herkese yapılmıyo demekkı

aaa kız böcük geçmiş olsun yaaa
bak sabah kene vakası
öğleden sonra bu

insanlık insan olana yapılır

hep diyorum araba kullanmak için bin tane strese giriyorsun ehliyet alıyorsun
insan olmanın ne sınavı var ne ehliyeti te ueln yaaa

benim de doğum günüm düğünden sonraki ctesi ye geliyor umarım aşkımda senin gibi yapmaz lülülülülülü

hoşşik :mymeka:
ne yapam gece gelmişiz balayından
sabah çıktık evden beni anama bıraktı gitti işlerin peşine
geldi 7 de yemek yedik çıktık 9da evdeydik

Özcan Deniz le Niran Ünsal düeti var AKLIM HEP SENDE çok seviyorum var mı beğenen?

böcük kızım ben snein yerind eolsam bi yarım saat 1 saat kestirirdim kesin
akşama sepet gibi olmaktansa

ayrıca ben saçlarımı at kuyruğu yaptırmıştım
hani fikir olsun diye didim
snein saçlarında hem düz hem siyah
güzel bir at kuyurğu yakışır eminim

bende saat 7 de evde oluyorum eşim yaklaşık 1 saat sonra geliyo eve o 1 saatde baya bişey yapabiliyorum mesela dünkü menümüz çiğ börekti ilk kez denedim ama süperdi zemuszemus
bu akşamda sanırım kıymalı yada zeytinyağlı fasulle yapıcam yanınada kocaman bi salata oohh

eda ama saclarımınn son halı kısa olmaz kı nan eda msn adresını yolla bana yada ceyıs guzellerının ortak msn gelsene bız ordan konsuuyok

eccum gittiğinde mi yapıyorsun yemeklerini , yoksa akşamdan mı hazır ediyorsun kuzum yerimseniben

ben yemekleri akşamdan yapıcam kızlar birde hergün ayrı yemek yapmıcam bir dolu bir boş yanına eklerle geçicek yoksa ömrümüz mutfakta geçer çalışan insan için durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…