Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

New York`tan Los Angeles`e giden ucakta cingoz bir avukat ile sarisin bir hanim yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak hem de hosca vakit gecirmek icin bir oyun teklif ediyor. Kabul gorunce oyunu anlatiyor:

-Size bir soru soracagim, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksiniz bilemezsem ben size 50 dolar verecegim.

Ve ilk soruyu soruyor:

-Ay ile dunya arasindaki uzaklik ne kadardir?

Kadin tek soz soylemeden cantasindan 5 dolar cikarip adama uzatmis.

Soru sorma sirasi sarisina gelmis:

-Tepeye 3 ayakla tirmanip 4 ayakla asagi inen sey nedir?

Adam dakikalarca dusunmus... Yaniti bulamamis... Cuzdanindan 50 dolar cikarip kadina uzatmis. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken avukat merakla sormus:

-Cevap ne?

Kadin tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar cikarip adama uzatmis...

lady saol cnm ıyıkı varsın dun komşum dıo sen onu gordun mu yoo dedım gormedım aa nasıl bı dostluk bu böle dıo sasrmış gelınlıkcıde baktın mı gelınlıklerde guzeldı

komşu haklısn

ayy cok halsızım cok heycnlıyım halası babamı arıycaktı aradı mı acaba yarın sbh burda aılesı onu dıycektı yarın söz olabılır kızlar belım cok kötu ağrıyo
bu arada ağda süper rahatlatıyo ınsanı düğünü beklemeyın derım ben

dün olivium daki linense gittim, 3al 2öde kampanyası için gittim ama aradığım şeyler yoktu, ben de akşam taç ın sitesinden alışveriş yaptım, 3 aldım 2 ödedim :))
buna bayılıyorum yaaa

bu mürdümü de seviyordum zaten

bu da kırmızı saten, biliyorum çok kayıyor, biliyorum üstünde duramayız:kedi: ama takmıştım bi kere almazsam içimde kalacaktı, o yüzden aldım..

artık nevresim almamam gerek-tatlicadiarzu-

kaynak : taç

Son düzenleme:

cok iyi yaaa kaydirigubbakcemile3

öğlen öncesinden beri giremedim topik çok yavaş ilerlemiş.

burcuş gelmiş tatilde yaptı biz işte çalışırken.

böcük, sonunda detaylar geldi. Hayırlısı olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız.

gasoline, nevresimler çok güzel mürdüm olanı bende çok beğeniyordum ama aldırtmadılar.

gazwoman abla o kırmızıya bende hastayım ama bende brıllantan aldım krem rengını gerek yok zaten almam yasakk benımde alasım yokk
sen hepsını ı gunlerde kullan cok zevklısın aynı ben:roflol:

doğum günün, doğduğum gün olsun ....:asigim:
Şeniz

gasoline, nevresimler çok güzel mürdüm olanı bende çok beğeniyordum ama aldırtmadılar.
sen de seninkiler eskimeye başlayınca yeni çıkan daha güzelleriyle yenilersin canımcım :1hug:

gazwoman abla o kırmızıya bende hastayım ama bende brıllantan aldım krem rengını gerek yok zaten almam yasakk benımde alasım yokk
sen hepsını ı gunlerde kullan cok zevklısın aynı ben:roflol:
canımm, iltifatın için sağol -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile5

KISÇELER naparsınız bakalım.
hiç aktif olamıyorum kıslar .ama takipteyim.
öpüyrum hepiniiz....
hakkat kııız, nerelerdesin sen?? neyse iyiysen sağlığın yerindeyse sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…