selam kızlarrrr napıosunuz epeydir giremiodum..:kedi:
özgecim hoşgeldin
lepi yüzükleriniz hayırlı uğurlu olsun
morçiçek kutlarım canım
elissaaaaaa sende görünmüodun özledim çok
Evettttttttttttttttt kızlarrrr :sm_cool:
Marmaris dolaylarından merhabaaa:1hug:
size pazar dönücem demiştim biliyorum onun için merak etmenizi istemediğimden internet cafeden yazıyorum. aşkımı zorla cafeye getirttim :roflol: Hepinizi çok özledimmm burnumda tütüyorsunuz.. bilmiyorum sizde beni özlediniz mi....
Havadisleri betacığıumla yollamıştım gerçi ama birde benden duyun. Evim yerleşti. Mis gibi oldu tüm çeyizler yerleşti :asigim: sığmayan hiç bir şey olmadı. Çok i,çime sindi kızlar. henüz kiliamlerm ve sandalyelerim yok dönüşte ikeadan alıcaz. a.s
2 gün daha kalıp dinlenelim dedik. gelinlikçiyi aradım oda perşembe çağıracakmış zaten 2 gün daha uzattık yani tatili ön balayı oldu :roflol: kızkardeşimde geldi hep birlikte geziyoruz. kap kara oldumsalı akşamı yola çıkıyoruz kısmetse biletimizi aldıkkkk :teytey:
benı deyazın listeye yaa
3 temmuz nıkah
11 temmuz düğünnnnnnnnnnnnnnnn :)
oyyyyyy zeysb cnmm buralardayım ama denk gelemedik demekki:1hug:
nasılsın tatlişimmopuyorumnanaktan taçın kampanyasından faydalandın mı ? alıcam diyordun
saol canım yaa aldığımız gü taktık öle gezdik sol parmağımı kaşındırıyor ama evliliğe parmağım bilem hazır değilkaydirigubbakcemile3lepicim çok güselllllll :))))))
benı deyazın listeye yaa
3 temmuz nıkah
11 temmuz düğünnnnnnnnnnnnnnnn :)
özgecim hoşgeldin
morçiçek kutlarım canım
lepi alyanslariniz cok güzel
asıl liste lepide morçilek :)
lepiii kuzum evlilik listesii nan
bende sol parmağıma takamıyorum tatlım ya alyansımıı napcem bilmiyorumm
hep sağda kalsa olmazmıı :)))
özgecim hoşgeldin
morçiçek kutlarım canım
sen de benim doğum günümde evleniyosun şeker a.s. :teytey:doğum günümde evleniyorsun :)
hosgeldn zeybss
lepi yuzukler cok cıc ı cnm
uyy guzum benım yaa saolasun tatlım güllerı kurutcam cıkolatamın tadına bakcam sızın ıcndebalımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gecenın guzel gecmesıne çooookk sevındımmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
güllerin ve çikolatan muhtesem duruyor
hayırlı olsun bitanem Allah tamamına erdirsin :Saruboceq::Saruboceq: Rabbim işlerinizi rast getirsinhihoyyyt
öpüyorum seni kocamannn opuyorumnanaktan
saol cnm evt adım zarif:kedi:teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan
böcük hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inş..bu arada senin adın zarifmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?