• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy ;) Benim Kina yakilirken isik acikti. Video cekim yapildigi icin. Bende hic o havaya giremedim.
Bide Kinami kuzenim yakti, cok matraktir kendisi. Hic aglayasim yoktu, hatta güldüm zemuszemus

ay bizde bulamadık ısıgı ondan kapatamadık birde kıandan once cenaze ve hastalar ıcın okadar ağladıkki kınadakı olay huzunlu gelmedı sanırımsırnaşık şey

esma cım şarkılar için tskler puan vermek istedim ama veremedim, hakkım dolmuş :)
ama bütün puanllar sana gönlümden, bu çiçekleri tsk mahiyetinde kabul et lütfen a.s.

03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz – Oktar
05 Temmuz - GLCNNN
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
04 Ekim - DarkAngel
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85

başıyazmalı kız, hamidede düğününü atlatanlardan kızlar mutluluklar diliyorummm

:kedi: ayy ne demek cnm yardımcı olabıldımse ne mutlu bana
komşum guzel yapar dıker gelınlıklerınde fatıhtekınden farkı yoktur uygunda fıyatı
ınş gonlune göre olur sen almasan ben alcaktım zaten kaydirigubbakcemile3
bıde alt kat ayakkabıya orda ben bı dore ayakkabı beğendım 50 tl dedı belkı 45 40 tl olur doresını getrcem sende almadınsa benım beğendım ayakkabıyı bı sor bak super belkı onuda beğenırsın

Sende alırsın şekercim ne demekk,

Ama model gerçekten çok güzel, turkuazı da sana çok yakışır yerimseniben

Ayakkabılara hiç bakmadım canikom platform taban istiyorum, haftaya p.tesi bi bakarım hihoyyyt

03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz – Oktar
05 Temmuz - GLCNNN
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
04 Ekim - DarkAngel
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85

ayy benıde listenıze dahil edermısınız :kedi::kedi:
22 eylül salı gunu eskısehr , 25 eylul cuma ordu da olacak kısmetse opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmy ;) Benim Kina yakilirken isik acikti. Video cekim yapildigi icin. Bende hic o havaya giremedim.
Bide Kinami kuzenim yakti, cok matraktir kendisi. Hic aglayasim yoktu, hatta güldüm zemuszemus

Dün nihayet yatak odamıda aldım ve bu sıkıntıdanda kurtuldum. Takımın yatağını bazayla değiştirdim yatak odam küçük en azından bazanın içi işe arar.Resimlerini mobilyalar evime gittikten sonra çekip ekleyeceğim.Takımı baza ve yatak dahil 3.000 YTL ye aldık.:teytey::teytey::dance:

kızlarrr selamlarrr sevgilerrrr ben geldimmmm 4 günlük bi ayrı kaldım forumumdan şükür kavuşturana :)))
çok yoruldum kızlar yaaa annem geldi mutfak eşyaları yerleşti bide istanbuldan alınacaklar vardı onlarıda hallettik ıvır zıvır ne varsa. çok şükür bi eksiğim kalmadı artıkın:) ama bende bittim bugün kuaförümlede konuştuk kına elbisemi aldık kaftanımı falan annem getircek. sizleri çok özledim valla

Kızlar yaa neden böyle gerginsiniz yapmayın nolurr

esma cım şarkılar için tskler puan vermek istedim ama veremedim, hakkım dolmuş :)
ama bütün puanllar sana gönlümden, bu çiçekleri tsk mahiyetinde kabul et lütfen a.s.

glcnn sagol oncelikle cnm bnm ısıne daha cok yarasaydım keskee
kızlar gcmıse gıttım gıttım aha bırsuru alıntı yaptm mart ayına kadar kendıme ait bitane bile ileti yoktu bulamuıyorum delırcem yaaaaa

03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz – Oktar
05 Temmuz - GLCNNN
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
22 Eylül- abba(Eskişehir)
25 Eylül-abba(Ordu)
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
04 Ekim - DarkAngel
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85

oldumu abba

Evettttttttttttttttt kızlarrrr :sm_cool:
Marmaris dolaylarından merhabaaa:1hug:
size pazar dönücem demiştim biliyorum onun için merak etmenizi istemediğimden internet cafeden yazıyorum. aşkımı zorla cafeye getirttim :roflol: Hepinizi çok özledimmm burnumda tütüyorsunuz.. bilmiyorum sizde beni özlediniz mi....:utangac:

Havadisleri betacığıumla yollamıştım gerçi ama birde benden duyun. Evim yerleşti. Mis gibi oldu tüm çeyizler yerleşti :asigim: sığmayan hiç bir şey olmadı. Çok i,çime sindi kızlar. henüz kiliamlerm ve sandalyelerim yok dönüşte ikeadan alıcaz. a.s
2 gün daha kalıp dinlenelim dedik. gelinlikçiyi aradım oda perşembe çağıracakmış zaten 2 gün daha uzattık yani tatili ön balayı oldu :roflol: kızkardeşimde geldi hep birlikte geziyoruz. kap kara oldum :utangac: salı akşamı yola çıkıyoruz kısmetse biletimizi aldıkkkk :teytey:

Back