- 27 Ekim 2008
- 2.977
- 7
- 158
BU HAFTA SONU DÜĞÜN OLANLARA DUYURULUR...
BENİM ADIMI AYAKKABINIZIN ALTINA YAZMAYI UNUTMAYIN EMİİİ:)
yeliz:)))
pıtırcıkyazsam olmaz mı illa yeliz mi olmalı :):sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU HAFTA SONU DÜĞÜN OLANLARA DUYURULUR...
BENİM ADIMI AYAKKABINIZIN ALTINA YAZMAYI UNUTMAYIN EMİİİ:)
yeliz:)))
Yaa ben böcüğümm fotoları göremedim geçmişi okuduğum sayfayıda kapattım yanlışlıklaaa mafoldumben
pıtırcıkyazsam olmaz mı illa yeliz mi olmalı :):sm_confused:
esmyBenim Kina yakilirken isik acikti. Video cekim yapildigi icin. Bende hic o havaya giremedim.
Bide Kinami kuzenim yakti, cok matraktir kendisi. Hic aglayasim yoktu, hatta güldüm zemuszemus
:kedi: ayy ne demek cnm yardımcı olabıldımse ne mutlu bana
komşum guzel yapar dıker gelınlıklerınde fatıhtekınden farkı yoktur uygunda fıyatı
ınş gonlune göre olur sen almasan ben alcaktım zaten kaydirigubbakcemile3
bıde alt kat ayakkabıya orda ben bı dore ayakkabı beğendım 50 tl dedı belkı 45 40 tl olur doresını getrcem sende almadınsa benım beğendım ayakkabıyı bı sor bak super belkı onuda beğenırsın
03 Temmuz - Oktar
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz – Oktar
05 Temmuz - GLCNNN
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
04 Ekim - DarkAngel
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85
Hayırdırr inşallahh nasıl gördünn :uhm:
esmyBenim Kina yakilirken isik acikti. Video cekim yapildigi icin. Bende hic o havaya giremedim.
Bide Kinami kuzenim yakti, cok matraktir kendisi. Hic aglayasim yoktu, hatta güldüm zemuszemus
Dün nihayet yatak odamıda aldım ve bu sıkıntıdanda kurtuldum. Takımın yatağını bazayla değiştirdim yatak odam küçük en azından bazanın içi işe arar.Resimlerini mobilyalar evime gittikten sonra çekip ekleyeceğim.Takımı baza ve yatak dahil 3.000 YTL ye aldık.:teytey::teytey::dance:
kızlarrr selamlarrr sevgilerrrr ben geldimmmm 4 günlük bi ayrı kaldım forumumdan şükür kavuşturana :)))
çok yoruldum kızlar yaaa annem geldi mutfak eşyaları yerleşti bide istanbuldan alınacaklar vardı onlarıda hallettik ıvır zıvır ne varsa. çok şükür bi eksiğim kalmadı artıkın:) ama bende bittim bugün kuaförümlede konuştuk kına elbisemi aldık kaftanımı falan annem getircek. sizleri çok özledim valla
Kızlar yaa neden böyle gerginsiniz yapmayın nolurr
esma cım şarkılar için tskler puan vermek istedim ama veremedim, hakkım dolmuş :)
ama bütün puanllar sana gönlümden, bu çiçekleri tsk mahiyetinde kabul et lütfen a.s.