Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tubis çok makbule geçer inan dua ederim sana :Saruboceq:
AY KONUDAN KONUYA ATLIYOM AMA DUN ANNEM GELDI BİZE BİZDE KALDI
COK GARİP OLDUM HİÇ SEVMEDİM BU DUYGUYUkötükedihüso
Glcnnnn
senın cuma gunu kınan mı vaarrrrrrrrr
sess ver noluuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr
kilon 54-55 ozaman
annen gelmiş nie sevmedin kızzz
55 falansındır esma
esmy kendı annen mı geldı neye sınır oldun
çok deişik olsa gerek ya
E sarkı bulalım o zaman gulcan
sen neler dÜŞÜnÜyorsunnnn
gamze 58 iyi ama aşma 58ilmaz:
Günaydınnn kısçelerrr,
Hepinize iyi haftalar olsunn,
C.tesi sözlümle Fatihe gittik, nişanlıklara baktık gelinliklerden inanın bi farkları yoktu fiyatlar almış başını gidiyo kiralık 1.200 tl diyen yer bile vardı yani orta halliler 850-900 e bırakıyolardı. Neyse 2-3 tane içime sinen oldu derkenn böcügüm aradı neyse konuştuk kuzum fiyatını öğrenmiş nişanlığın kiralık 350 tl demesin mi neyse gittik gelinlikçiye vitrinde gördüm acayip bişi çok iddalı içeri girdik hoş beşten sonra üstüme giydim süper oldu fuşya 2 parça straplez ama ince taştan askı yaptırcaz bir de sarkan kol yaptırcaz taştan üst tarafında inciden çiçek işlemesi var alt tarafı mendil etek ama kırpık kırpık olan yerleri de var benim içime çok sindi sağolsun Reyhan abla da çok ilgilendi, iyi ki varsın böcüğümm, haftaya bugün gidip siparişi vericez k.validem şehir dışında şimdi o olmadan olmaz. Acayip albenisi var çok iddalı bi model fotolarda da harika çıkan bir renkmiş, ehhh bana da yakıştı birazz.
Zarifim KK huzurunda tekrar teşekkür ederim desteklerin için, sen olmasan neredn bulurdum ben o cici nişanlığı, Allah senden razı olsun tatlım
ayyy ısterdımkı daha cok foto koyayım ama bu bı cesıt tanısma ve ısteme oldu carsamba gunu ısteme ve söz olcak tekrardan bı kerede kız verılmez cunku
cok kalabalık geldıler cok seker cok ı ınsanlardı cok sıcak kanlı benıde cok beğenmışler
beğenılmıycek gıbı deılım
kahveye bıber atcaktım ama telastan unuttum artık carsmba gunu
Ay Pardon kizlar,
Kina cok eglenceliydi. Sabah ikide misafirler ancak gitti
Ama aglamadim :kedi:
İnşallah canım, olmadı seninkini isterim :sm_cool:
Sağol tekrardan kuzu.opuyorumnanaktan
Saol canımm darısı senin başınaa :1hug: a.s.Betacım, bu arada evin çok güzel
Gezdim,gezdim bi daha gezdim
Allahım nazarlardan saklasın. Tüüü tüüü tüüüü tüüüü maşallah opuyorumnanaktan
![]()
Ayy çok az kalmışş :bbo:ay cuma gunu nıkah + kınam var