• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tubis çok makbule geçer inan dua ederim sana :Saruboceq:

tamam canım yarın koyarım topiğe.

AY KONUDAN KONUYA ATLIYOM AMA DUN ANNEM GELDI BİZE BİZDE KALDI
COK GARİP OLDUM HİÇ SEVMEDİM BU DUYGUYUkötükedihüso

neden sevmedim kız nesi var ?

Glcnnnn
senın cuma gunu kınan mı vaarrrrrrrrr
sess ver noluuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr

nasıl şarkı istiyorsun?

jülideee, hoşgeldin. nasıl geçti kına.

Böcük hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Morçilek benimde Cuma günü kına gecem. Cumartesi düğün.

karıştırdım. bu ara kendi adımı bile unutuom arada. bazen kafamı kaldırıp bakıom hangi evde olduumu unutuom kaydirigubbakcemile3

Günaydınnn kısçelerrr,

Hepinize iyi haftalar olsunn,

C.tesi sözlümle Fatihe gittik, nişanlıklara baktık gelinliklerden inanın bi farkları yoktu fiyatlar almış başını gidiyo kiralık 1.200 tl diyen yer bile vardı yani orta halliler 850-900 e bırakıyolardı. Neyse 2-3 tane içime sinen oldu derkenn böcügüm aradı neyse konuştuk kuzum fiyatını öğrenmiş nişanlığın kiralık 350 tl demesin mi neyse gittik gelinlikçiye vitrinde gördüm acayip bişi çok iddalı içeri girdik hoş beşten sonra üstüme giydim süper oldu fuşya 2 parça straplez ama ince taştan askı yaptırcaz bir de sarkan kol yaptırcaz taştan üst tarafında inciden çiçek işlemesi var alt tarafı mendil etek ama kırpık kırpık olan yerleri de var benim içime çok sindi sağolsun Reyhan abla da çok ilgilendi, iyi ki varsın böcüğümm, haftaya bugün gidip siparişi vericez k.validem şehir dışında şimdi o olmadan olmaz. Acayip albenisi var çok iddalı bi model fotolarda da harika çıkan bir renkmiş, ehhh bana da yakıştı birazz.

Zarifim KK huzurunda tekrar teşekkür ederim desteklerin için, sen olmasan neredn bulurdum ben o cici nişanlığı, Allah senden razı olsun tatlım

:kedi: ayy ne demek cnm yardımcı olabıldımse ne mutlu bana
komşum guzel yapar dıker gelınlıklerınde fatıhtekınden farkı yoktur uygunda fıyatı
ınş gonlune göre olur sen almasan ben alcaktım zaten kaydirigubbakcemile3
bıde alt kat ayakkabıya orda ben bı dore ayakkabı beğendım 50 tl dedı belkı 45 40 tl olur doresını getrcem sende almadınsa benım beğendım ayakkabıyı bı sor bak super belkı onuda beğenırsın

ayyy ısterdımkı daha cok foto koyayım ama bu bı cesıt tanısma ve ısteme oldu carsamba gunu ısteme ve söz olcak tekrardan bı kerede kız verılmez cunku
cok kalabalık geldıler cok seker cok ı ınsanlardı cok sıcak kanlı benıde cok beğenmışler
beğenılmıycek gıbı deılım
kahveye bıber atcaktım ama telastan unuttum artık carsmba gunu

balımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gecenın guzel gecmesıne çooookk sevındımmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
güllerin ve çikolatan muhtesem duruyor :nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar:
hayırlı olsun bitanem Allah tamamına erdirsin :Saruboceq::Saruboceq: Rabbim işlerinizi rast getirsin kaydirigubbakcemile4hihoyyyt
öpüyorum seni kocamannn opuyorumnanaktan

Ay Pardon kizlar,

Kina cok eglenceliydi. Sabah ikide misafirler ancak gitti ;)
Ama aglamadim :kedi:

ağlama kuşum daha iyi bende aglamadım kınad annemı gormedım oan olayı dramatklestırmeedık
ama dugun ıcın bişey diyemiycem olduk olamdık yerde agladm cunkusenağlama

Betacım, bu arada evin çok güzel:nazar:
Gezdim,gezdim bi daha gezdim :kahve:
Allahım nazarlardan saklasın. Tüüü tüüü tüüüü tüüüü maşallah opuyorumnanaktan
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Saol canımm darısı senin başınaa :1hug: a.s.
ay cuma gunu nıkah + kınam var
ama hiç şarkı önermemişsiniz kızlar aşkolsun yaaaaaa:umursamaz:
cok gergınım bu aralar uyku da yok
rüyamda devamlı düğün ne olacak bu halim
Ayy çok az kalmışş :bbo:
Sakın olmaya çalışş bu senin en mutluu günün olacakk opuyorumnanaktan
Beta gecen gün rüyamda seni gördüm kız

Hayırdırr inşallahh nasıl gördünn :uhm:

esmy ;) Benim Kina yakilirken isik acikti. Video cekim yapildigi icin. Bende hic o havaya giremedim.
Bide Kinami kuzenim yakti, cok matraktir kendisi. Hic aglayasim yoktu, hatta güldüm zemuszemus

Yaa ben böcüğümm fotoları göremedim geçmişi okuduğum sayfayıda kapattım yanlışlıklaaa mafoldumben

Back