Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrrr napıosunuz epeydir giremiodum..:kedi:
özgecim hoşgeldin
lepi yüzükleriniz hayırlı uğurlu olsun
morçiçek kutlarım canım
elissaaaaaa sende görünmüodun özledim çok
Evettttttttttttttttt kızlarrrr :sm_cool:
Marmaris dolaylarından merhabaaa:1hug:
size pazar dönücem demiştim biliyorum onun için merak etmenizi istemediğimden internet cafeden yazıyorum. aşkımı zorla cafeye getirttim :roflol: Hepinizi çok özledimmm burnumda tütüyorsunuz.. bilmiyorum sizde beni özlediniz mi....
Havadisleri betacığıumla yollamıştım gerçi ama birde benden duyun. Evim yerleşti. Mis gibi oldu tüm çeyizler yerleşti :asigim: sığmayan hiç bir şey olmadı. Çok i,çime sindi kızlar. henüz kiliamlerm ve sandalyelerim yok dönüşte ikeadan alıcaz. a.s
2 gün daha kalıp dinlenelim dedik. gelinlikçiyi aradım oda perşembe çağıracakmış zaten 2 gün daha uzattık yani tatili ön balayı oldu :roflol: kızkardeşimde geldi hep birlikte geziyoruz. kap kara oldumsalı akşamı yola çıkıyoruz kısmetse biletimizi aldıkkkk :teytey:
benı deyazın listeye yaa
3 temmuz nıkah
11 temmuz düğünnnnnnnnnnnnnnnn :)
oyyyyyy zeysb cnmm buralardayım ama denk gelemedik demekki:1hug:
nasılsın tatlişimmopuyorumnanaktan taçın kampanyasından faydalandın mı ? alıcam diyordun![]()
saol canım yaa aldığımız gü taktık öle gezdik sol parmağımı kaşındırıyor ama evliliğe parmağım bilem hazır değilkaydirigubbakcemile3lepicim çok güselllllll :))))))
benı deyazın listeye yaa
3 temmuz nıkah
11 temmuz düğünnnnnnnnnnnnnnnn :)
özgecim hoşgeldin
morçiçek kutlarım canım
lepi alyanslariniz cok güzel
asıl liste lepide morçilek :)
lepiii kuzum evlilik listesii nan
bende sol parmağıma takamıyorum tatlım ya alyansımıı napcem bilmiyorumm
hep sağda kalsa olmazmıı :)))
özgecim hoşgeldin
morçiçek kutlarım canım
sen de benim doğum günümde evleniyosun şeker a.s. :teytey:doğum günümde evleniyorsun :)
hosgeldn zeybss
lepi yuzukler cok cıc ı cnm
uyy guzum benım yaa saolasun tatlım güllerı kurutcam cıkolatamın tadına bakcam sızın ıcndebalımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gecenın guzel gecmesıne çooookk sevındımmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
güllerin ve çikolatan muhtesem duruyor![]()
![]()
hayırlı olsun bitanem Allah tamamına erdirsin :Saruboceq::Saruboceq: Rabbim işlerinizi rast getirsinhihoyyyt
öpüyorum seni kocamannn opuyorumnanaktan
saol cnm evt adım zarif:kedi:teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan
böcük hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inş..bu arada senin adın zarifmi?