• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlarrrr napıosunuz epeydir giremiodum..:kedi:
özgecim hoşgeldin
lepi yüzükleriniz hayırlı uğurlu olsun
morçiçek kutlarım canım
elissaaaaaa sende görünmüodun özledim çok

oyyyyyy zeysb cnmm buralardayım ama denk gelemedik demekki:1hug:
nasılsın tatlişimmopuyorumnanaktan taçın kampanyasından faydalandın mı ? alıcam diyordun:delphin:

03 Temmuz - Oktar
03 Temmuz - morçilek (nikah)
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz – Oktar
05 Temmuz - GLCNNN
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
11 Temmuz - morçilek (düğün)
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
08 Ağustos - Oveg
22 Eylül- abba(Eskişehir)
25 Eylül-abba(Ordu)
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
04 Ekim - DarkAngel
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85

Evettttttttttttttttt kızlarrrr :sm_cool:
Marmaris dolaylarından merhabaaa:1hug:
size pazar dönücem demiştim biliyorum onun için merak etmenizi istemediğimden internet cafeden yazıyorum. aşkımı zorla cafeye getirttim :roflol: Hepinizi çok özledimmm burnumda tütüyorsunuz.. bilmiyorum sizde beni özlediniz mi....:utangac:

Havadisleri betacığıumla yollamıştım gerçi ama birde benden duyun. Evim yerleşti. Mis gibi oldu tüm çeyizler yerleşti :asigim: sığmayan hiç bir şey olmadı. Çok i,çime sindi kızlar. henüz kiliamlerm ve sandalyelerim yok dönüşte ikeadan alıcaz. a.s
2 gün daha kalıp dinlenelim dedik. gelinlikçiyi aradım oda perşembe çağıracakmış zaten 2 gün daha uzattık yani tatili ön balayı oldu :roflol: kızkardeşimde geldi hep birlikte geziyoruz. kap kara oldum :utangac: salı akşamı yola çıkıyoruz kısmetse biletimizi aldıkkkk :teytey:

canım hoşgeldin özlemezmiyiz seniiiii..oh evde yerleşmiş..güle güle oturun..tabi kızım kal biraz dinlenin..marmaris nasıl anlatsanaaaaaaaaazemuszemus

oyyyyyy zeysb cnmm buralardayım ama denk gelemedik demekki:1hug:
nasılsın tatlişimmopuyorumnanaktan taçın kampanyasından faydalandın mı ? alıcam diyordun:delphin:

ya kuşum bende giremedim epeydir doğrudur denk gelemedik..valla tactan bişiler aldım.tek kişil nevresim,saten nevresim,2de aytak örtüsü ama inan kampanyaya dahillermiydi hatırlamıyorum..kartla aldım çıktım.taksitlerinin bitmesini bekliorum ahhaha

lepicim çok güselllllll :))))))
saol canım yaa aldığımız gü taktık öle gezdik sol parmağımı kaşındırıyor ama evliliğe parmağım bilem hazır değilkaydirigubbakcemile3

benı deyazın listeye yaa
3 temmuz nıkah
11 temmuz düğünnnnnnnnnnnnnnnn :)

hayırlı olsun canım çok az kalmışopuyorumnanaktan

selam kızlarrrr napıosunuz epeydir giremiodum..:kedi:
özgecim hoşgeldin
lepi yüzükleriniz hayırlı uğurlu olsun
morçiçek kutlarım canım
elissaaaaaa sende görünmüodun özledim çok

saol güzelimopuyorumnanaktan

lepi alyanslariniz cok güzel

saol canım ya insanın birşey aldıktan sonra beğenilmesi bile hoşuna gidiyor:kedi:

asıl liste lepide morçilek :)

kız ne listesi var ben dezemuszemus

lepiii kuzum evlilik listesii nan
bende sol parmağıma takamıyorum tatlım ya alyansımıı napcem bilmiyorumm
hep sağda kalsa olmazmıı :)))

lepiii kuzum evlilik listesii nan
bende sol parmağıma takamıyorum tatlım ya alyansımıı napcem bilmiyorumm
hep sağda kalsa olmazmıı :)))

ahah aynen gülüm...geçer geçer solada geçer yüzükler inşallah..beta nişanlılarında listesini yapmışsı sağolsun..zemuszemus

ay evet ya listenına basındayım
allahım nasıl gectı bu zaman
hersey yolunda gitsinnnnnnnnnn allaahımmmmmm:Saruboceq:

balımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gecenın guzel gecmesıne çooookk sevındımmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
güllerin ve çikolatan muhtesem duruyor :nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar:
hayırlı olsun bitanem Allah tamamına erdirsin :Saruboceq::Saruboceq: Rabbim işlerinizi rast getirsin kaydirigubbakcemile4hihoyyyt
öpüyorum seni kocamannn opuyorumnanaktan
uyy guzum benım yaa saolasun tatlım güllerı kurutcam cıkolatamın tadına bakcam sızın ıcnde
teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan

böcük hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inş..bu arada senin adın zarifmi?
saol cnm evt adım zarif:kedi:

Back