Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet canım ya sevmiyorum kollarımı uzun kollu gelinlik istiyorum yada boyle yarım kol ama ayrı işcilik felan ya o belki o şekil yaptırabilirim. Fmk nın gelinliğinin kolu gibi felan işte aman ne biliyim bu konuda kafam çok karışık

CNM YARM KOL BENCE HOŞ DURMAZ YARIM KOL YERINE
TÜL YAPTIR UZUN DAHA GUZEL
BUKET EVET GÖBÜŞ STRAPLEZZ SIRTTA ACIK

ayyy bu arsima adamı çatlatır album de yapmadı daha burcu uykudadır sanırım sağ salim gelsinlerde yerlerine bizede uğrar es geçmez hayatımda ortada yok mandilinde yok amannn ne kaa merak ettiklerimiz var yafu

Betacım, bu arada evin çok güzel
Gezdim,gezdim bi daha gezdim
Allahım nazarlardan saklasın. Tüüü tüüü tüüüü tüüüü maşallah opuyorumnanaktan

ya kızlar tabi herkesin kendi tercihi ama hem göbüş açık hem sırt sizce biraz basit durmuomu?

bencede katılıyorum hatta bnm gelınlkcım ustun gosterıslıyse alt sade olmalı her tarfın gosterıslı olması demek gelnlk guzel anlamına gelmıyor derdiii

ya kızlar tabi herkesin kendi tercihi ama hem göbüş açık hem sırt sizce biraz basit durmuomu?

Bence de buketcim. Bülent ablamız da der ya hep bir yeri açacaksan diğer yeri kapatacaksın. :roflol:

Herkesin tercihi tabiki ama bende hoşlanmam mesela dekolten olacaksa ölçülü olmalı ki hem dikkat çeksin hemde şık elit dursun
sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Eccu canım teşekkür ederim. Pendik de tamam mesela nasıl tarif edeyim canım yani şurada felan diye nasıl diyim çok oldum ama CADIARZU

bende çok iyi bilmiyorum cnm ama 2 dükkan yanında taç mağazası vardı 19 mayıs caddesine paralel kalıyo :sinifsinif: nasıl tarif eidiyim bilmiyorum ki CADIARZU

bende çok iyi bilmiyorum cnm ama 2 dükkan yanında taç mağazası vardı 19 mayıs caddesine paralel kalıyo :sinifsinif: nasıl tarif eidiyim bilmiyorum ki CADIARZU

Tamam canım böyle ileticem bende. Belirgin bir yer söyleyim demiştim. Allah razı olsun sağolopuyorumnanaktan
Pendik'e gitsinler baksınlar dükkan dükkan napim gezmiş olurlar hem

Benn geldimmmmmmmmmmm hihoyyyt
Herkesee Hayırlıı Sabahlarr,Hayırlıı Haftalarrr,Hayırlıı pazartesilerrr :Saruboceq:

Tamam canım böyle ileticem bende. Belirgin bir yer söyleyim demiştim. Allah razı olsun sağolopuyorumnanaktan
Pendik'e gitsinler baksınlar dükkan dükkan napim gezmiş olurlar hem

rica ederim canım pek yardımcı olamadım gerçi mafoldumben inş. bulursunuz

günaydın kızlarrr

kızlarrrr
30 Haziran tarihinden itibaren MSN Web Messenger yayın yapan Web Messenger kapatılacak.

30 Haziran'dan sonra Web Messenger kullanmak isteyenler Sign In sitesine yönlendirilecek.
bu ne kızz msnmi kapatılcak nolcak anlamadım

Günaydın kızlarr..... Bugün Nikahım Vaaarrrrr :teytey:
hadi allah yardımcın olsun canım

kızım en çok benim adım silinmiş

Dün kıyafetlere askı almaya diye cıktık tv alıp geri döndük

haha sizde alemsiniz,hayırlı olsun tvniz

aa bugün benim doğum günümmm bakalım benimki bana bir sürpriz yapcakmı tee alamanya lardan kaydirigubbakcemile2
canım benim doğumgünün tekrardan kutlu olsun,herşey gönlünce olsun canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…