Evet tubiscimm herşey yerleştii bitti düğün gününü bekliyoruz heyecanlaa opuyorumnanaktanbetacım, işleri bitirdin rahat ve neşeli neşeli geliyorsun.
hoş geldin betacım heyecan dorukta desene
ya kızlar tabi herkesin kendi tercihi ama hem göbüş açık hem sırt sizce biraz basit durmuomu?
ya kızlar tabi herkesin kendi tercihi ama hem göbüş açık hem sırt sizce biraz basit durmuomu?
Eccu canım teşekkür ederim. Pendik de tamam mesela nasıl tarif edeyim canım yani şurada felan diye nasıl diyim çok oldum ama CADIARZU
bende çok iyi bilmiyorum cnm ama 2 dükkan yanında taç mağazası vardı 19 mayıs caddesine paralel kalıyo :sinifsinif: nasıl tarif eidiyim bilmiyorum ki CADIARZU
AY YA SANIRIMBEN KİLO ALIYORUM 2 K,LO ALDM AMA HAPIN SISKINLIGINDENMI DIR ACEPlmaz:
Benn geldimmmmmmmmmmm hihoyyyt
Herkesee Hayırlıı Sabahlarr,Hayırlıı Haftalarrr,Hayırlıı pazartesilerrr :Saruboceq:
beta hoşgeldinnn
evett, dans müziğimizi daha seçemedim ben yardım edin nolur,
:1shok:
esmyyy kına gecesi için liste verecektin cuma günü kına gecem hadiii ayarla artık lütfen[/QUOTE
glcnn ya cdlerı dınlemeden arkdasıma verdım aklıma gelenlerı yazAYIM SANA
Esmyyyyyyyyyyy ben kollarımı sevmiyom Bana da göster o fotoyu
KIZ KOLLARIM CIRKEN NEDEMEK?* DELİİ
YA RESIMDEN ANLASILMADI KOLLARI CAĞLA SIKELIN KI GIBI CNM BILDİNMİ
Bu alıntılardan tam anlayamasamda kollu bir gelinlik sanırım konu.
hafta sonu düğünmüz vardı gelinliğin üstünü değişik bir kumaşla kapamışlar yarın fotosunu getiririm koyarım öyle görmemiştim hiç tül, dantel falan değildi güzel duruyordu.
bencede katılıyorum hatta bnm gelınlkcım ustun gosterıslıyse alt sade olmalı her tarfın gosterıslı olması demek gelnlk guzel anlamına gelmıyor derdiii
aynısını benim gelinlikçide dedi. ben eteklerede işleme istemiştim o çok abartı olur olmaz demişti.
Tamam canım böyle ileticem bende. Belirgin bir yer söyleyim demiştim. Allah razı olsun sağolopuyorumnanaktan
Pendik'e gitsinler baksınlar dükkan dükkan napim gezmiş olurlar hem
SORU SORDUN NERE KACTIN KIZZya kızlar tabi herkesin kendi tercihi ama hem göbüş açık hem sırt sizce biraz basit durmuomu?
AY YA INSinş. esma :sinifsinif: bende deli gibi şiştim teyzem gelicek ondan :kedi:
bu ne kızz msnmi kapatılcak nolcak anlamadımkızlarrrr
30 Haziran tarihinden itibaren MSN Web Messenger yayın yapan Web Messenger kapatılacak.
30 Haziran'dan sonra Web Messenger kullanmak isteyenler Sign In sitesine yönlendirilecek.
hadi allah yardımcın olsun canımGünaydın kızlarr..... Bugün Nikahım Vaaarrrrr :teytey:
kızım en çok benim adım silinmişmerhaba kızlarr...
kuzenim geldi istanbula gezmeye 10 gündür giremiyorum çok şey kaçırdımm
Arismanın hayatımın resimleri eklendimi ? ayakkabısından adın silinmiş mi
Mandilinin düğünü nasıl geçmiş
böcüğü istemeye geldilermi
:sinifsinif:
haha sizde alemsiniz,hayırlı olsun tvnizDün kıyafetlere askı almaya diye cıktık tv alıp geri döndük
canım benim doğumgünün tekrardan kutlu olsun,herşey gönlünce olsun canım arkadaşımaa bugün benim doğum günümmm bakalım benimki bana bir sürpriz yapcakmı tee alamanya lardan kaydirigubbakcemile2
ben 1,5 aydır hap kullanıom henüz kilo almadım inşallahta almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?