Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy kızlar yaa herkesten alıntı ettım elektrıkler gıttı geldı sayfa gıttımafoldumben

kusra bakman hepınıze ayrı ayrı tsk edıyorum

esmacım bız cekınmedık ınş carsamba gunu sözde bol bol cekınıp koycam

mınık ısteme oldu cnm

komlşu tv hayrlı olsun

glcnnn seınde halan gelmış:jeyyar:

kımın doğum gunuydu ıyıkı doğdun sağlıklı nıce yıllara ınş

Kuzular günaydınopuyorumnanaktan
Herkese hayırlı haftalar...
Böcükcan adına çok sevindim, Allahım tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
Crosille nice nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yaşlara inşallah...
Buketcim sana da Allahım kolaylık versin çoğu şey bitmiş Bende görecekmiyim acaba:bbo:
Esmyyyyyyyyyyy ben kollarımı sevmiyom mafoldumben Bana da göster o fotoyu :sinifsinif:
Arsima da profilinde çok güzel gözüküyor çok merak ettim:lepi:
Hayatim ve burcuözge için de gözlerimiz yollarda kaldı yaaa:1shok:

Kızlar ilk defa bizde dün ev baktık yani sadece sorduk felan ama o bile çok heyecanlıydı, nişanlım biraz ağırdan alıyordu bende sinirleniyordum ama sonra ben bıraktım oluruna, şimdi onun etekleri tutuştu, böylesi daha zevkliymiş naniknanik
Eccu seninle tanışmadık ama senin misafir odandaki dans eden gelin damat biblon varya onu nereden aldın İstanbul'da. Ya da o tarz bibloları nerden aldırabilirim İstanbul'dan. Buralarda hiçbişi yok da :sinifsinif:

Son düzenleme:
Benn geldimmmmmmmmmmm hihoyyyt
Herkesee Hayırlıı Sabahlarr,Hayırlıı Haftalarrr,Hayırlıı pazartesilerrr :Saruboceq:

düğüü olup biten arkadaslarımız acaba bizimle düğün nikah giriş müziklerini paylaşabılırler mı
hiç bişi bulamadım

evett, dans müziğimizi daha seçemedim ben yardım edin nolur,
:1shok:
esmyyy kına gecesi için liste verecektin cuma günü kına gecem hadiii ayarla artık lütfen

Günaydınnn kısçelerrr,

Hepinize iyi haftalar olsunn,

C.tesi sözlümle Fatihe gittik, nişanlıklara baktık gelinliklerden inanın bi farkları yoktu fiyatlar almış başını gidiyo kiralık 1.200 tl diyen yer bile vardı yani orta halliler 850-900 e bırakıyolardı. Neyse 2-3 tane içime sinen oldu derkenn böcügüm aradı neyse konuştuk kuzum fiyatını öğrenmiş nişanlığın kiralık 350 tl demesin mi neyse gittik gelinlikçiye vitrinde gördüm acayip bişi çok iddalı içeri girdik hoş beşten sonra üstüme giydim süper oldu fuşya 2 parça straplez ama ince taştan askı yaptırcaz bir de sarkan kol yaptırcaz taştan üst tarafında inciden çiçek işlemesi var alt tarafı mendil etek ama kırpık kırpık olan yerleri de var benim içime çok sindi sağolsun Reyhan abla da çok ilgilendi, iyi ki varsın böcüğümm, haftaya bugün gidip siparişi vericez k.validem şehir dışında şimdi o olmadan olmaz. Acayip albenisi var çok iddalı bi model fotolarda da harika çıkan bir renkmiş, ehhh bana da yakıştı birazz.

Zarifim KK huzurunda tekrar teşekkür ederim desteklerin için, sen olmasan neredn bulurdum ben o cici nişanlığı, Allah senden razı olsun tatlım

böcüğüm sorma hic sevmem halamı :) ama bu defa kırmızı halılarla karsılayasım geldi,
eee ne de olsa gelmese balayı da güme gidecekti :) havuz deniz hava civa olurodu valla

Benn geldimmmmmmmmmmm hihoyyyt
Herkesee Hayırlıı Sabahlarr,Hayırlıı Haftalarrr,Hayırlıı pazartesilerrr :Saruboceq:

beta hoşgeldinnn

günaydınlar herkezeopuyorumnanaktan
böcük hayrlısı olsun ilk adımı attınız hadi.allah tamamına erdersinopuyorumnanaktan

ben pendikten almıştım cnm o tarz şeyler cok var orda

aa bugün benim doğum günümmm bakalım benimki bana bir sürpriz yapcakmı tee alamanya lardan kaydirigubbakcemile2
mutlu yıllar canım, hayırlı ömürler diliyorum sana..

Günaydın kızlarr..... Bugün Nikahım Vaaarrrrr :teytey:
tebrikleeerr, :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hayırlı olsun :teytey:

hoşgeldin betacım Şeniz
Hoşbuldumm canımm Şeniz

Erkenden uyandımm şimdide başım ağrıyorr :bbo:
Dün gece bursadan geldikk düğün vardı tüm akrabalar buluştukk çok güzel geçtii opuyorumnanaktan Kuzenide everdikk şimdi herkes benim düğünüme gelicek sıra bana geldii :1ninca:

Ayy çok heyecanlanmaya başladım haftaya buketle benim düğünümmüzz varr :kedi:

13 gün kalmışş :sinifsinif:
Düğündaşımm Bugün çok uzaklardaaa Bitlisteyizz hihoyyyt
Bitlisteee 4 minareee sositososito

lady, rengi en sevdiğim renklerdenmiş kendiside öyle güzeldir. inşallah istediğin olur.

pufilota, hoş geldin. evi bulmakta zor ama esas iş ondan sonra başlayacak :)

betacım, işleri bitirdin rahat ve neşeli neşeli geliyorsun.

Ladycimm ne güzell içine sinen nişanlık bulmuşsunn renk fuşyaymışş süper bi renk ve en sevdiğim renklerden birisi gerçekten çok güzel çıkıyor fotolardaa opuyorumnanaktan
Hadi bakalımm hayırlısı şimdidenn Şeniz
beta hoşgeldinnn
Hoşbuldumm esmacımm Şeniz

Crosillee canımm doğumm günün kutluu olsunn..Yeni yaşında dilediğin tüm dileklerr gerçek olsunnn Şeniz

çok güzell eksikleride sen zorlanmadan halledersin inanıyom benn opuyorumnanaktan

çok saol cnm bende inanmak zorundayım sanırım

buketcim hayırlı olsun tv niz güle güle izleyin kocişinle battaniye altında ii seyirler kaydirigubbakcemile3

:kedi:

buket ya söle dıyım koları cagla sıkelınkı gıbı

he anladım cnm bide göbiş kısmı straplezmi onun???

bir ara değil bu hafta içinde hallet kına eksiklerinide son hafta aklında bir şey olmasın.

bencede çok haklısın cnm

komlşu tv hayrlı olsun

saol komşuuuu

Pufilota çok saol kuzum. sanada sıra gelecek bak ne kadar az kalmışş

Betam düğündaşım çok saol yorumların için. ne kaa az kaldı dimii

kızlar ve evimizde içtiğimiz ilk keyif kahvesi....
:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…