• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bugün evim diziliyo kızlar :) gelin görmeye hazırlık yerimseniben
kaçışorum ben meraktan öldüm izin de alamadım gidip evimi göreyim öpüyorum hepinizi

ayyy çok şükür oldu sonundazemuszemus

oldu cnm cok sık duruyor
glcnn benmde öle oldu yanı benm ceyız ana evıme serıldı tabı ısten gıttım suslemısler her ceyız serme muabbetımde benm ceyızserme resımlerımn oldugu lınkı atmıyom biliyonuz zaten nnnzemuszemus

AAA SÜPERLERMİŞ
HANGİ FİRMADAN ALDIN HEM DAVETİYENİ HEM ŞEKERİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM

teşkkür ederim arkadaşlar
beğenmeniz beni sevindirdi
liza davetiye den aldım canım kendi siteleride var orda daha birsürü çeşit var seç beğen al çokta hesaplı
buyrunnnnnnnnn

GULCNNN heycan dorukta desene kız koş gıt ben olsam hayatta duraamazdım hee

komşu ben beğenmedım sermelerını :dilcikar:

Darkangel ilk eklediğin fotodaki patikler aklımı aldı yuuhhh dedim yaniii :1shok: 64 çift var

saydınmıııı?kaydirigubbakcemile3

oldu cnm cok sık duruyor
glcnn benmde öle oldu yanı benm ceyız ana evıme serıldı tabı ısten gıttım suslemısler her ceyız serme muabbetımde benm ceyızserme resımlerımn oldugu lınkı atmıyom biliyonuz zaten nnnzemuszemus

saol canımopuyorumnanaktan

afferim olmuş zemuszemus

aynen bende şok yaa
ne zaman giyecekler o kadar patiği kafamçokkarıştı

öldüm kuzum ya becerene kadar:kedi:

akşam perde bakmaya gidicez kızlar annem k.validem ve ben birde nişanlım iş çıkışı yetişirse oda gelicek

buketcim bende saymayı aklımdan geçirmedim değil ama bu kadarıda çok abartılı
gülçincim çok heyacanlı olmalısın

gülçin hayırlsı olsun canım için kaynıodur şimdi senin ne güzell yaa mesai çıkışı koşturur durursun

dkb güzelmiş canım içindekiler gözükmüoo hemde

gülçin canım yaa ne kadar heyecanlısındır şimdiopuyorumnanaktan hayırlı olsun kuzumzemuszemus
Pashmina beğenmene çok sevindim canım Şeniz

7 olur mu yaa bugun offf ıkı gundr buluşmak ıcn gun verıyoz bı rast gelemedık ınş bukezde sabaha kaldı buluşma işi ınş sbh bulusuruz yoksa pazar gunune kadr göremıycem

bende 10 tane bile patik çıkmaz kıslaarr 5 bile çıkmaz kim gelcek çetik istiycek evde benden

terlik veririm artık çetik istediğinizde

Back
X