• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

allah nazarlardan saklasin... ama biz sanki her gecen gün daha cok seviyoruz birbirimizi nisanlim allen nazik ve kipar ve dogaal... ama dügünümüz olmadi henüz :-) 2 yildan beri hergün daha güzel insallah böyle devam eder

Ya insallah Sinaycim. Biz 8 senedirli cikiyoruz, 4 senedirli nisanliyiz. Düsünüyorumda. Bu sene bayagi degisti. Inceligi kalmadi... Ittifatlar azaldi, romantik hic mi hic degil artik. Ah eskiden... anlatamam. Neler neler yapmisti. Hediyeler... Söyle diim. Bu sene dogum günümü unuttu :olmaz:

kumaş seçme seçeneği yokmu?

senin evin Tekirdağdamı olucaktı?

varmış canım microfiber diye bir kumaş varmış bide ona bakıcaz

evet t.dağda oturcam inş.

ay bugün site beni hasta etti geç cevap yazıyorum tubişim ya

iyi akşamlarrr kızlarrr...

Buket bu masayı cuma günü yakından gördüm rengi daha açık canım soğuk durması o yüzden

ben de yeni aldım cumartesi foto eklemiştim biraz daha değişik benimki mutfak dolaplarıma uysun diye onu tercih etmiştim , masif oldukları için sağlıklılarmış valla
dienlerin yalancısıyım annemle kırmızı yada yeşil minderler, masa örtüsü ve perde alıp renklendirmeyi düşünüyoruz

simdikimse anlatmak istemiyo mu? Nisanliniz ilk zamandaki gibi romantik mi?zemuszemus

bizim de 7 yıl oldu ama değişme yok :nazar: :nazar: cuma geldi çiçeğiyle aynı romantiklik devam edio adamın içinden gelioo ben napıım :lepi:, çok öpüo beni mesela yanaklarım acıyo valla
:kedi:

böyle gelinleri görünce hemen alt üst oluyorum... ne güzel olmus kahve renkli saclar. Tam kararimi verdim saricin gelin olacagim derken böyle resimler görüp kafam karisiyor

Geçmişee daha bakamadım mafoldumben
Ama Darkcımm bu modeller süper yafsss fmknın alıntısından gördümm çok saol canım benimde beğendiklerim oldu Şeniz
Fmk canım seninde tacını gördümm walla topuzda o model taçlar çok güzel duruyor yerimseniben
Sinayyyyy 6 günün kalmışş heyecanlandımm birann hihoyyyt

Yaa kızlarr hemşomm sulfataa nolduu kapsama alanı dışında yazıyorr mafoldumben

Back
X