ayy hadi bakalım mezun olsun askerlik bitsin gün sayalım senin içinde songacım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet pashminacım.inşallah kısa dönem yapar.gerçi kanun çıkarsa uzun yapması gerekiyor ama bakalım hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy hadi bakalım mezun olsun askerlik bitsin gün sayalım senin içinde songacım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
pashmina, masanı gördüm canım güle güle kullan.
gelinlikte çook güzel, o dantele benzer dantelde var gelinlikçilerde.
şönil, kumaş leke tutar bildiğim fitilli gibi olur. ayrıca zamanla şöniller yıpranıyor.
tubişim merhaba canım masamı annem beğenmedi ama dolaplarıma ve bütçemize en uygun oydu vallaa napiim.
Doğtaştan da köşe beğendim kimisi dokuma dedi kimisi şönil dedi, bende oturma odasında kullanıcam için çay kahve döküldüğünde pratik bi şekilde temzilesnsin istiyorum.
Kafamı karışırtdı doğtş aramdık bayi bırakmadım bugünn .
Sen hangi kumaşı tavsiye edersin bana
Gelinlik de güzel di gerçekten kız çok zarif olmuş
walla canım şönili perdelik kumaştan dolayı biliyorum. eskiden toptancıda çalışmıştım.
koltuk kumaşına gelince antilop kumaş iyi diyorlar.
Ama sen çıkıp yıkanabilen alırsan daha iyi olur.
Masayı neden beğenmedi bende bakmıştım onlara güzeller mutfak için ideal.
pıtırcık kız ben 10 kez resim koydum buraya görmedinmi hiç
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis şekercim, inş. aşkın dersini verir de tez vakitte, yüzükleri taktığınız günün ertesinde de seni tebrik ederiz, sonra da düğün için gün sayarız :)))arkadaşlar size güzel bir haberim varrrr. eylül ya da ekim ayında söz kesmeyi düşünüyoruzzzzzzzzzz. aşkım tek dersen büte kaldı.eylülde inşallah verecek.mezuniyeti kesinleşince de yüzükleri takacağızzzz.çok mutluyum kızlarrrrrr
walla canım şönili perdelik kumaştan dolayı biliyorum. eskiden toptancıda çalışmıştım.
koltuk kumaşına gelince antilop kumaş iyi diyorlar.
Ama sen çıkıp yıkanabilen alırsan daha iyi olur.
Masayı neden beğenmedi bende bakmıştım onlara güzeller mutfak için ideal.
minderleri ve yastıkları fermuarlı allhtan çok da beğendik berjerli falan , büyük ihtimalle o olcak.
Masa çok sade geldi ona
ama aldık ve kurdu bile çok geç artık
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis şekercim, inş. aşkın dersini verir de tez vakitte, yüzükleri taktığınız günün ertesinde de seni tebrik ederiz, sonra da düğün için gün sayarız :)))
arkadaşımın düğününde çektim bunu geçen sene
:lepi: bu ne duru bir güzellik böyle :)