• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashmina, masanı gördüm canım güle güle kullan.

gelinlikte çook güzel, o dantele benzer dantelde var gelinlikçilerde.

şönil, kumaş leke tutar bildiğim fitilli gibi olur. ayrıca zamanla şöniller yıpranıyor.

tubişim merhaba canım masamı annem beğenmedi ama dolaplarıma ve bütçemize en uygun oydu vallaa napiim.

Doğtaştan da köşe beğendim kimisi dokuma dedi kimisi şönil dedi, bende oturma odasında kullanıcam için çay kahve döküldüğünde pratik bi şekilde temzilesnsin istiyorum.
Kafamı karışırtdı doğtş aramdık bayi bırakmadım bugünn .

Sen hangi kumaşı tavsiye edersin bana

Gelinlik de güzel di gerçekten kız çok zarif olmuş

walla canım şönili perdelik kumaştan dolayı biliyorum. eskiden toptancıda çalışmıştım.
koltuk kumaşına gelince antilop kumaş iyi diyorlar.
Ama sen çıkıp yıkanabilen alırsan daha iyi olur.
Masayı neden beğenmedi bende bakmıştım onlara güzeller mutfak için ideal.

arkadaşlar size güzel bir haberim varrrr. eylül ya da ekim ayında söz kesmeyi düşünüyoruzzzzzzzzzz. aşkım tek dersen büte kaldı.eylülde inşallah verecek.mezuniyeti kesinleşince de yüzükleri takacağızzzz.çok mutluyum kızlarrrrrr
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis şekercim, inş. aşkın dersini verir de tez vakitte, yüzükleri taktığınız günün ertesinde de seni tebrik ederiz, sonra da düğün için gün sayarız :)))

walla canım şönili perdelik kumaştan dolayı biliyorum. eskiden toptancıda çalışmıştım.
koltuk kumaşına gelince antilop kumaş iyi diyorlar.
Ama sen çıkıp yıkanabilen alırsan daha iyi olur.
Masayı neden beğenmedi bende bakmıştım onlara güzeller mutfak için ideal.

minderleri ve yastıkları fermuarlı allhtan çok da beğendik berjerli falan , büyük ihtimalle o olcak.

Masa çok sade geldi ona

ama aldık ve kurdu bile çok geç artık

sürekli gittiğim kuafördeki kız yapmıştı,yani iki ortaklar ben bi tanesine yaptırıorum herşeyimi,hatta geçende kaşlarımı alıodu orda çalışan kızlardan biride dediki ben devam edim istersen oda dio elletmez ki:)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis şekercim, inş. aşkın dersini verir de tez vakitte, yüzükleri taktığınız günün ertesinde de seni tebrik ederiz, sonra da düğün için gün sayarız :)))

teşekkür ederim canım. darısı tüm söz tarihi belli olmayan bekar arkadaşlarımın başınaaaa opuyorumnanaktan

Back
X