bende almıştım mıknatıslı baharatlıktan 5lisi ama 14.75ytl praktikerden...
Karalahana çatal bıçak takımına bayıldım çok cici :lepi: Yolu yarıladın sayılır, güle güle kullan canım.
Ya benim aklıma birşey takıldı.Aldığınız bu cici yemek takımlarını misafirlik mi ayırcaksınız?? Kendi günlük yemek takımlarınızı nasıl almayı düşünüyorsunuz? Yoksa misafirliğe ve gündeliğe aynı takımı mı kullanacaksınız??cokacimcoook
Bu konuda benim bir bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum.Şimdi Normal şık bir yemek takımı en az 600den başlıyor.E hem misafire hem gündeliğe tuzluya geliyor.Günlük takımlarınızın fiyat ve resimlerini de paylaşır mısınız?
Karışık oldu ama anlamışsınızdır kaydirigubbakcemile3
dediğin bu cici yemek takımlarını misafir,ya da kalabalık zamnlarda kullanacağım.diğer günlük içinse mesela esra karadenizin ki gibi yada sitede görmüşündür schfer ın ki gibi takım alacağım.ayrıca benim 12 kişilik takıntım var.o yüzden normal günlük takımımıda 12 kişilik yapacağım.ayyy ne olursa olsun 12 kişilik olmazsa içim rahat etmiyor. mesela fincanlarda düşünsenize 6 ad fincanım var.yedi kişi geldi.o tek olanı başaka fincanamaı koyacağım:roflol::roflol::roflol:
sinirden ölürüm valla.bu da bir takıntı işte:dance:
kendim günlük kullanmak için tanesi 1 liradan 8 kişilik yemek takımı yaptım kendime.. ayrıca pasta tabaklarını da aldım.. resmi:
bunların rengine bayıldım müthiş kaydirigubbakcemile5
nerden aldın ki senağlama
bunlar sen evlenmeden kırılmazsa ne olamkaydirigubbakcemile3
Benim günlük yemek takımım bu kızlar.
hadi ordan böcük öle bi sarıp sarmaladım ki kırılmazlar.. gözün kalırsa bilemem tabeee :)) kömür prenses bunları pazardan aldım..bakırköy semt pazarından.. tanesi 1 liraya, sonra aynılarını züccaciyecide gördüm tanesi 2 liraydı :)) ucuza aldım diye sevindirik oldum..
kıslar sizce bunlardan hangisi güzel almayı düşünüyorum ama karar veremedim
markası nehir diğerlerine göre daha uygun fiyatlı benim içinde öyle olmalı
sandıklı değilde düzine halinde alıcam