Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük altlarında marka değil de seri numarası yazıyooo bi de model adı sanırım hatırlamıyorum.. bandrol gibi bişi yapıştırmışlar altlarına.. bana seramik ve porselen karışımı olduğu söylendi tabakların.. aman olsun renkleri için değer sadece :)) sonuçta 1 lira...

salı mı ama ben işte oluyomsenağlama sen kac lıra harcadın de hele ben ctesı sana gelım parasını verım aynısından ıstıyom senınkının sordumkı altta yazıyo mu dıe cok canlı gorundu benım gorduklerımden o bakımdan anladın sen onu ay salı dıo ya bu pazarı ctesıne alsak olmamıkaydirigubbakcemile3
45 ytl cok ama guzelse alırım ama benım beğendıklerım da guzel:dilcikar:

anacım para kolay bi de onları taşıyacak adam göndermen lazım bana :)))))) kollarım koptu benimkileri taşıyana kadar.. he kızlar bu arada ben bunları 1 liradan aldım ama dün sordum 1.5 a çıkarmış adam fiyatını :KK43:(( krizde ucuzlar bunlar artırmış..bi de moru da gelmiş tabakların ben alırken yoktu.. tühh mor yeşil yapardım olsaydı.. o da çok hoş duruyo şöyle bi koyup baktım üstüste..

anacım para kolay bi de onları taşıyacak adam göndermen lazım bana :)))))) kollarım koptu benimkileri taşıyana kadar.. he kızlar bu arada ben bunları 1 liradan aldım ama dün sordum 1.5 a çıkarmış adam fiyatını :KK43:(( krizde ucuzlar bunlar artırmış..bi de moru da gelmiş tabakların ben alırken yoktu.. tühh mor yeşil yapardım olsaydı.. o da çok hoş duruyo şöyle bi koyup baktım üstüste..

adam bulsam sana ne gerenk:dilcikar: artık napcam kğscem kaderıme oturcam aşağı ya aslında heryerde satılıyo ama senınkıler daha bı parlak geldı:eek: ama sana ınat alcam benımkı da guzel olcek:dilcikar: ama pc yokkkı resmı nasıl koyarım orası var bıde

kızlar dün yemekteyiz programında GaRip denen adamın tabaklarına bayıldım siyah .. aklımda günlük öyle bir takım almak.. ama buralarda yoktur o fiyata yaaaa

kızlar dün yemekteyiz programında GaRip denen adamın tabaklarına bayıldım siyah .. aklımda günlük öyle bir takım almak.. ama buralarda yoktur o fiyata yaaaa

bende gordum hatta saatlerı değiştı programın cok kotu oldu neguzek ısyerınde bakıyodum ya ben sıyahı severım ama beyazla kombıne olursa daha şahane olur tek başına -tatlicadiarzu-olmas mı ne:1closedeyes: bjk oldumdan mı nekaydirigubbakcemile3

bende gordum hatta saatlerı değiştı programın cok kotu oldu neguzek ısyerınde bakıyodum ya ben sıyahı severım ama beyazla kombıne olursa daha şahane olur tek başına -tatlicadiarzu-olmas mı ne:1closedeyes: bjk oldumdan mı nekaydirigubbakcemile3

merak ettim şimdi tabakları ya
allam benim bu çanak çömlek sevdam hiç bitmiyecek mi:nazar:

al böcükümvalla beğenen herkes alsın bence de fiyat da çok uygun renkler de süper.. :))) sen de mor yeşil yap içimde kaldı bnm..

Garip'in tabakları ve masa aksesuarlarının hepsi ikeada satılıyor haftasonu ikea'da gördüm

aldo ben dıycektımm sen benden çok yaşıycan kerata
ısaura ben mor pembe lıla sevmem pek ama senınkıler cok guzeldı bende karar verdım bulursam sıyah beyaz bulamazsam senınkınden olcek kıskandım napım bakalım duruma gore
kömur bızde aynısından be her gorduğumuzu ıstıyok allahtan kocalar aynı :roflol:

Garip'in tabakları ve masa aksesuarlarının hepsi ikeada satılıyor haftasonu ikea'da gördüm

ikeada ki siyah tabakları bende gördüm çook güzellerdii.

ikeada ki duvar stickerlarını gördün mü peki?? kendi evime çıktığımda ilk işim duvarları onlarla süslemek olacak.

İsauracım çok güzel yumuttalıkların..
Paşabahçenin kelebek modelini çook severim..Çok tatlı dimi evet öyle :)))

Aldocum çok mu karanlık çıkmış bana mı öyle geliyor yoksam?
Ama gördüğüm kadarıyla çok güzeller..Bunuda beğendim bide şu hayalet tuzluktan görsem bi yerde..Neyse bunun yeri kesin belli oldu en azından..

Kızlarrr herkesinn aldıklarııı çoook ama çook güzellerrr
allahh ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip eder insallah hepinizeee

amaaa size tavsiyemmm sakınnn haaa borcaamm almayın :)
neden mi çünküü gelen 100 hediyeden 75 i kesin borcamm hehe :)

İsauracım çok tatlı yumurtalıklar.diğerleri de çok şeker.

Aldo canım tuzluğunu da çok beğendim.bunlar mıknatıslı mı?

Aldocum çok mu karanlık çıkmış bana mı öyle geliyor yoksam?
Ama gördüğüm kadarıyla çok güzeller..Bunuda beğendim bide şu hayalet tuzluktan görsem bi yerde..Neyse bunun yeri kesin belli oldu en azından..

biraz karanlıktı ama şimdi yeni resimini koydum daha aydınlık :CüvCüv:

isura yumurtalıklar çok hoş ...kelebek bardaklarda öyle sen turuncusunu dA ALMISTIN SANIRIM DİMİ?ben de yesilli sarılısını aldım kelebeklerin ama morla pembde de güzelmiş ...

aldo tuzluk çok hoş ama çok pahalı bir tuzluk için bence...güle güle kullan..

aldo ben cok beğendım sıyah beyaz olmasıda ayrı gözel tabe
roselın haberım olsun sızıde haberdar edım demı ama

X