Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burdan bı arkadaş bundan almıştı ama maalesef unuttum kım olduğunu bıde bu baharatlıkla ılgılı bısey merak edıyorum bu mıknatıslı ya sımdık kapak kısmımı yoksa dolaba yapıstrmak amacı için mı

yorma kendını okadr cnm normla bı baharatlık alıver ben 10 ytl almıştım sanırım 8lı ıdı resmınıde eklemıştım ama çok gerıde kaldı ondan al derım çok pratık

ahsap baharatlık ve salata kaselerı yada baska sey ıcn kullanılabılır

uyy başım döndu vallakafamçokkarıştı SEVEN senın ıcın baharatlık aradım nan buda benım resımlerden 10 ytl aldım bahartlık tabe devamı var 139.sayfadan başlarsan bakmaya gorursun tabı merak eden herkes daha once ekledım resımlere bakabılır

bende almıştım mıknatıslı baharatlıktan 5lisi ama 14.75ytl praktikerden...

:))) ewt şaşırtayım sizi dedim:))))
oda arakdaşımın bilgisayarını boş buldum gireyim o yemekteyken dedim:))))
napıosuun böcüğümmm

:))) ewt şaşırtayım sizi dedim:))))
oda arakdaşımın bilgisayarını boş buldum gireyim o yemekteyken dedim:))))
napıosuun böcüğümmm

ay bu soruya bı cvp var ama mahpusta yatmak ıstemem:roflol: sen anldın onu gelen gıden hesabı
ıyıyım cnm saol SEVEN için saatlerdr sayfaları aradım oda gtmıs yaırn görur onu ıresıl etcem:mymeka:
neysem cnm ben cıkıyom paydos oldu muah sen yaz belkı cıkmadan cvp yazarım bu arada evde net yk artık senağlama ceyıs resımlerım beklemede bahara ınş kendıme aıt pc alcam:1rolleyes:

böcük ya senin baharatlığın çok güzel ve de çok ucuz ,böyle bulursam ben de alıcam bi daha .benim baharatlıgım da metal.

Ya kızlar aklıma geldi yazayım dedim.Karacanın bi tencere takımını almış kayınvalidem kulpları erimiş ve kararmış onların akrabasıda almış onunkide öyle olmuş.Biz yıllardır kulpları plastik tencere kullandık ama hiç erimedi sanırım malzemesi kalitesiz.Tarif edeyim şeklini.Kulplarının rengi eflatun,kulpun altı plastik üstü metal ve cam kapaklı bir model.Bu modele dikkat edin derim...

ohh ozmn bol bol yazarsın bi an önce al canım pcni:))))
benimde çıkmam lazım sonrra görüşürüz hoşçakallll:))) mucx

Valla canım gıdıktan sırttan anlamam ama kullanan ve çok memnun olan bi tanıdığım var.ama markası nedir bilemiyorum.yıllar oldu o alalı.benim yorganım falan var ama anneme söylicem eğer al derse bunu da alıcam.sağol farkettirdiğin için a.s.

Önceki sayfalarda sheafer yemek takımı vardı.Bende almak istiyorum fakat fiyatlar 150 civarı daha ucuza alan arkadaşlar vardı?Nerden aldınız? Bana msj atabilirmisiniz.Lütfeeeeeeeeeeeeeeen

ayrıca 10 yıl kendı garantısı ömur boyuda parca garantısı vardr:1closedeyes: markası aura cleanmax cnm ıhlasın ürünu

bizdede var aynısı. geçen kenarında biyeri kırdım yanlışlıkla:)))) anneme söylemedim neyse 10 yıl garantisi varmış demek, şimdi söyleyebilirim anneme artık. içime su serptin. ben 2 yıl sanıyodum garantisini, biz alalı 3 yıl oldu.
sağol böcüğüm.

haaa bu arada kızlar aldıklarınız çok güzel. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin. ben çeyizlerime baktıkça biran önce evlenip kullanmak istiom:)))

Son düzenleme:
ayrıca 10 yıl kendı garantısı ömur boyuda parca garantısı vardr:1closedeyes: markası aura cleanmax cnm ıhlasın ürünu

nan böcük bizim evde kullandığımız robotta bu marka bizde çok memnunuz bende almayı çok istiyorum fiyatı biraz pahalı ama ne kadar kullanışlı olduğunu iyi biliyoruz en azından.birde ben senin şu 3lü baharatlıklarından almayı düşünüyorum ama bulamadım henüz. inşallah bulabilirim. şekerliklere gelince 25 ytl pahalı gibi geldi ben bu hafta sonu paşabahçede daha uygun fiyata görmüştüm ama almadım farklı bişi bulurum belki diye.alan arkadaşlar güle güle kullanın çok güzel bir şekerlik....

[/url][/IMG]
kızlar beğendiğim baharatlık takımı mıknatılsı çok hoş ama nette sabahtan beri arıyorum sipariş vereceğim bulamadım çevresinde gören bulan duyan varmı kızlar :)

ben gördüm ben gördüm ama sıradan bir sokak arası mağazada gördüm ya 8 li ya da 12 likti tam hatırlamıyorum fiyatı da 20 liraydı bende almak istiyorum bundankaydirigubbakcemile2

Önceki sayfalarda sheafer yemek takımı vardı.Bende almak istiyorum fakat fiyatlar 150 civarı daha ucuza alan arkadaşlar vardı?Nerden aldınız? Bana msj atabilirmisiniz.Lütfeeeeeeeeeeeeeeen

cnım kelebeklı takımı dıyorsun sanırım bende dun aradım tkrar fiyatı en uygun nerde diye
135 ytl buldum sitenin adresni burdan vermem dorumu bılmıormmm duu sana msjla yazımm

editliorm cunku dunden bu yana 8 ytl zam gelmıs 143.87 ytl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…