- 28 Haziran 2008
- 6.102
- 1
cnım kelebeklı takımı dıyorsun sanırım bende dun aradım tkrar fiyatı en uygun nerde diye
135 ytl buldum sitenin adresni burdan vermem dorumu bılmıormmm duu sana msjla yazımm
editliorm cunku dunden bu yana 8 ytl zam gelmıs 143.87 ytl :)
7 parca ve caydanlık hediyesiyle 236 ytl
kızlar bu verda marka nasıl bilen varmı fiyatları cok uygun ve desenlerıne bayıldım ben cezveleri bile desenli cok şık
cnm banada o sitenin adresini yollarmısın bakıyorum netten hala bulmadım o kelebekli kahvaltı takımını -tatlicadiarzu-
bende çok düşündüm araştırdım.sonra dedim kıy parana al hisarı.karaca korkuttu gerçekten.inş alan arkadaşlarımda sorun çıkmaz.her aldığım şeyde bir sorun çıkar.kardeşim üzülürüm diye göstermiyormuş tenceremin tekinin kulpu hani şu mavi olan plastik yer kırık çıktı.ben direk mağzadan almadım.hisarada çalışan bir tanıdığımdan aldım.o yüzden nasıl değiştirirrim sorup araştırmam lazım.takmamaya çalışıyorum nazar olsun bu da.
bunların modası geçmez diğerlerini nişan falan olmadan almamaya karar verdim.para biriktireceğim.iki gün arayla git züccaciyeye yeni yeni şeyler çıkıyor.
Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı ve layık insanlara kullanmayı nasip etsin.dualarım karşılıklı canlarımhihoyyythihoyyyt
Karalahana çatal bıçak takımına bayıldım çok cici :lepi: Yolu yarıladın sayılır, güle güle kullan canım.
Ya benim aklıma birşey takıldı.Aldığınız bu cici yemek takımlarını misafirlik mi ayırcaksınız?? Kendi günlük yemek takımlarınızı nasıl almayı düşünüyorsunuz? Yoksa misafirliğe ve gündeliğe aynı takımı mı kullanacaksınız??cokacimcoook
Bu konuda benim bir bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum.Şimdi Normal şık bir yemek takımı en az 600den başlıyor.E hem misafire hem gündeliğe tuzluya geliyor.Günlük takımlarınızın fiyat ve resimlerini de paylaşır mısınız?
Karışık oldu ama anlamışsınızdır kaydirigubbakcemile3