Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ve işte sonunda HİSAR çeyiz setime kavuştuğum andır....
ohh be üzerimden nasıl bir yük kalktı.mutfak eksiklerimin en büyüklerini bitirdim
.

cnm banada o sitenin adresini yollarmısın bakıyorum netten hala bulmadım o kelebekli kahvaltı takımını -tatlicadiarzu-

redlowe kullanmadım bilmiyorum ama linens iyidir duyduğum kadarıyla, çokda güzeller ama.

karalahana güle güle kullan çok güzeller, ya benim tencere setim karaca ama düdüklüsü yok içinde.

7 parca ve caydanlık hediyesiyle 236 ytl

kızlar bu verda marka nasıl bilen varmı fiyatları cok uygun ve desenlerıne bayıldım ben cezveleri bile desenli cok şık

verdanın çeyiz seti var onu almayı düşünüyordum ama kahvaltı setini beğenmedim herşeyi çok güzel pembe olan rengi harika...

Catterflym canım bence de desenler çok şık ama ben teflonu pek tercih etmiyorum.tefalden başka markalar da pek güvenilir deil.bence bi pilav tenceresi yeter teflon diye düşünüyorum.

Redlowe canım benim de bornozum taç marka ama henüz kullanmadığım için tabi yorum yapamicam.ama dokusu ve kalitesi çok hoşuma gidiyor.

Karalahana canım hayırlı olsun çeyiz setin.mutlulukla kullan inşallah

karalahana canım güle güle kullan.bende ilk elime aldığımda bu heyecanı yaşamıştım :) inşallah kullanırkende böyle heyecanlı oluruz. ,
tmyy canım bende karacadan aldım baş sayfalarda resmi de var aldığım setlerin. benim tencere setimin içinde düdüklüsü var.ama eğer almayı düşünüyorsan tekte satıyor karaca.

karalahana güle güle kullan cnm bende alıcam ama hala kararsızım karaca kararıyo diyolar bilmiyorum bakalım ....

bende çok düşündüm araştırdım.sonra dedim kıy parana al hisarı.karaca korkuttu gerçekten.inş alan arkadaşlarımda sorun çıkmaz.her aldığım şeyde bir sorun çıkar.kardeşim üzülürüm diye göstermiyormuş tenceremin tekinin kulpu hani şu mavi olan plastik yer kırık çıktı.ben direk mağzadan almadım.hisarada çalışan bir tanıdığımdan aldım.o yüzden nasıl değiştirirrim sorup araştırmam lazım.takmamaya çalışıyorum nazar olsun bu da.
bunların modası geçmez diğerlerini nişan falan olmadan almamaya karar verdim.para biriktireceğim.iki gün arayla git züccaciyeye yeni yeni şeyler çıkıyor.
Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı ve layık insanlara kullanmayı nasip etsin.dualarım karşılıklı canlarımhihoyyythihoyyyt

cnm banada o sitenin adresini yollarmısın bakıyorum netten hala bulmadım o kelebekli kahvaltı takımını -tatlicadiarzu-

yollarım tabii a.s.
kardelen18 evt canım cok güzel desenlerı kahvltı setıne bakmaıdm ben almayı dusunmedıgım ıcın .
Roselin bende desenlerini cok begendim ama henuz kulanan cıkmaıdıgı ıcıın bu markayı yorum ypamıcam ama fiyatları cok uygun

Çok teşekkür ederim msj için.Bu kadar çabuk cevap beklemiyordum valla :teytey: Bakalım almak istiyorum inşallah bi sorun çıkmaz. :1closedeyes:

Hisarın setinden ben de aldım, gerçekten çok kaliteli, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

gunaydın
karalahana çok guzelmış cnm ı gunlerde kullan ınş benımkısıde korkmaz evde kullandık karar verdım aldım:1closedeyes:
sımdık nıcklerınızı hatrlamıyorum ama cvp verım ınş anlar onlar kendılerınıkaydirigubbakcemile3
sımdık bı bornoz sorulmuştu lınens malları gercekten kalıtelı ama resmı göremedım nedense al derım korkmana hıc gerek yokkaydirigubbakcemile5
SEWEN ınsanlık gör anacımkaydirigubbakcemile3
bıde teflon cıceklı set koyan arkdaşa bısey demek ıstedım usttekı desen çok daha guzel ama hıc markasını duymadım ben buna benzer alcam markası karaca 240 ytl

temıslık robotu gercekten harıka ben anneme hedıye aldım 1500 falandı ozmn 2006da 1200 almıştık tanıdıktan bıde gecen yıl ceyısıme bılen bılıyo onunn su arıtması vardı onu aldım 1200ytl taksıtı yenı bıttı sımdık düşünüyom ama hala cok cok kararsızım 1800 ytl verebılır mıyım dıe bı temıslık robotuna kafamçokkarıştı
bıde benım martta takstlerım bıtıyo zaten toplasan 300ytl ancada yavas yavas öduyorum martta arcelıkten bulasık mak ve camasr mak alcam erken deıl dıe düşünüyorum çünkü daha para bırıktrıp yatak odamıda kendım alcam :tomato:

Redlowe Bornoz takımın benimkinin aynısı cnm ben daha kullanmadım ama dokuması falan çok kaliteli hihoyyyt

Son düzenleme:
Karalahana çatal bıçak takımına bayıldım çok cici :lepi: Yolu yarıladın sayılır, güle güle kullan canım.
Ya benim aklıma birşey takıldı.Aldığınız bu cici yemek takımlarını misafirlik mi ayırcaksınız?? Kendi günlük yemek takımlarınızı nasıl almayı düşünüyorsunuz? Yoksa misafirliğe ve gündeliğe aynı takımı mı kullanacaksınız??cokacimcoook
Bu konuda benim bir bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum.Şimdi Normal şık bir yemek takımı en az 600den başlıyor.E hem misafire hem gündeliğe tuzluya geliyor.Günlük takımlarınızın fiyat ve resimlerini de paylaşır mısınız?
Karışık oldu ama anlamışsınızdır kaydirigubbakcemile3

ben bıdene yemek takımı aldım hem sade hemde şık resmınıde koymuştum hatta neysem ben param olursa bıdene daha alcam daha çafçaflı olsun dıyorum mısafr ıcın deılde cok özel gunlerde kullanmak ıcın mısafrıde özel ve çok guzel seylerı koymayı tabıkkı ısterım ama bende öncelık eşım ve ben gelıyo sonra onlar kaydirigubbakcemile3
porland sıtesıne bak cnm çok şık ve ucuzdur sımdık resım koycamda sıte yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…