- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
böcük altlarında marka değil de seri numarası yazıyooo bi de model adı sanırım hatırlamıyorum.. bandrol gibi bişi yapıştırmışlar altlarına.. bana seramik ve porselen karışımı olduğu söylendi tabakların.. aman olsun renkleri için değer sadece :)) sonuçta 1 lira...
anacım para kolay bi de onları taşıyacak adam göndermen lazım bana :)))))) kollarım koptu benimkileri taşıyana kadar.. he kızlar bu arada ben bunları 1 liradan aldım ama dün sordum 1.5 a çıkarmış adam fiyatını(( krizde ucuzlar bunlar artırmış..bi de moru da gelmiş tabakların ben alırken yoktu.. tühh mor yeşil yapardım olsaydı.. o da çok hoş duruyo şöyle bi koyup baktım üstüste..
kızlar dün yemekteyiz programında GaRip denen adamın tabaklarına bayıldım siyah .. aklımda günlük öyle bir takım almak.. ama buralarda yoktur o fiyata yaaaa
kızlar dün yemekteyiz programında GaRip denen adamın tabaklarına bayıldım siyah .. aklımda günlük öyle bir takım almak.. ama buralarda yoktur o fiyata yaaaa
bende gordum hatta saatlerı değiştı programın cok kotu oldu neguzek ısyerınde bakıyodum ya ben sıyahı severım ama beyazla kombıne olursa daha şahane olur tek başına -tatlicadiarzu-olmas mı ne:1closedeyes: bjk oldumdan mı nekaydirigubbakcemile3
Garip'in tabakları ve masa aksesuarlarının hepsi ikeada satılıyor haftasonu ikea'da gördüm
ikeada ki siyah tabakları bende gördüm çook güzellerdii.
ikeada ki duvar stickerlarını gördün mü peki?? kendi evime çıktığımda ilk işim duvarları onlarla süslemek olacak.
Aldocum çok mu karanlık çıkmış bana mı öyle geliyor yoksam?
Ama gördüğüm kadarıyla çok güzeller..Bunuda beğendim bide şu hayalet tuzluktan görsem bi yerde..Neyse bunun yeri kesin belli oldu en azından..
İsauracım çok tatlı yumurtalıklar.diğerleri de çok şeker.
Aldo canım tuzluğunu da çok beğendim.bunlar mıknatıslı mı?