Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sıyah tabağın tanesı 7,95ytl
kasesı 6,95ytl
ama tabak kare katalog var elımdede ordan dedım

Kızlarr dünn bernardo daa bi suplaa gördümmmm
bayıldımmm düştümmmmm
nasıl güzel bişeydir ooo
ama tanesii 20 ytl yaaaa
12 tane alınca 240 oluyorr
o fiyataa yemek takımııı alıınıyooor hufff :1no2::1no2:

canım bende suplalara takmış durumdayım son zamanlarda.Resmi varsa ekler misin merak ettim.

canım bende suplalara takmış durumdayım son zamanlarda.Resmi varsa ekler misin merak ettim.

malesef yok cnm
bernardonun sitesi de kapalı acılmıyor
söyle anlatayım
siyah, beyaz, gümüş, altın, kırmızı
renkleri vardı simli pırıltılı tabaklardıı camdı ayrıca
harikalardı yaaa amaa niye o kadar pahalılarr yaaaa ((((((

hani bu yemekteyizin açılış fragmanında var altn rengi onun gibi birşey mi :) evet canım yaa çok güzel ama çok pahalı.Ama takip edelim biz yine belki indirime girer.Bernardo yapıyor öyle indirimler denk gelirsem sana da haber veririm.

banada haber et emısüprizzzzz

vallaa hepimiz birbirimizee haber edelim :)

yani kısmen benziyor yemekteyizdekinee
ama yanlarındaki taşlardan yok
benim gördüklerimde
simlii tabaklar var yaa onlara benkiyor
ama çoook şıkkkk böhüüüüüü

ederim böcüğüm merak etme hihoyyyt çeyiz bakanı olarak seni haberdar etmiycemde kimi etcem..

birde benim bi arkadaşımm kendi yaptıı suplaaa
çook güzel oldu ama çok zahmetlii yaniii
en büyük demir kasnağaa boncuklarlaaa ördüü harikaa
ama 12 taneyii yapcakk zamann nerdeeeeee

kızlar supla tabağında bağcılar güneşlideki metro marketin kataloğunda gördüm gümüş ve altın rengleri vardı kenarlarında taşlarıda vadı 5 YTL sanırım yılbaşı olduğu için indirim olabilir Metroya gidip bakmadım ama giden varsa bakabilir aklınızda olsun

kızlar metronun kataloğunu buldum tarattım supla olan tabağı resim nasıl eklenir söyleyinde eklim bakın bi

kızlar yardım edin lütfennnn.bugün essede tam istediğim gibi baharatlık takımı gördüm.erkek arkadaşıma göstericem ama bulamıyorum.daha önce burada görmüştüm.bir arkadaş almıştı ve resmini eklemişti ama bulamadım.ekmekliği,7 li küçük baharatlığı ve 3 tanede kavonoz şeklinde baharatlığı var.200 ytl ye esseden aldım yazmıştı.aranızda o baharatlıktan alan varsa resmini tekrar ekleyebilirmi nooooluuurrrrr

canım senini dediğinin markası brabantia bi bak istersen internetten:1hug:

songa84 bahsettiğin setten var benim.Yani ben koymamıştım resmini ama bende de var bundan.Eve gidince resmini çeker koyarım.

bu arada ladybird merakla bekliyorum supla tabağının resmini 5 ytl süpeeerrr hihoyyyt

çok sağolun arkadaşlar.ben şimdi netten bakıyorum ama balımmert arkadaşım resim koyarsan çok mutlu olurum.yardımlarınz için çok çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…