kızlar bişi sorcam size yardımcı olun lütfen
nikah başvurusu için sağlık raporu için tahlil felan yapıyorlar. yaparken bir kağıt ile gidiyoruz hastaneye ve orada 2 dr o kağıdı imzalıyor ama sonucu 1 hafta kadar sonra veriyorlar. o sonuç alındıktan sonra mı belediyeye gidiliyor yoksa o imzalanan kağıt yeterli oluyor mu ?
görürsün :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:bekar adam evet sen yoksun napiim dio deli yaa ben olunca ne değişcekse -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:dün m.ali erbil seyrettim biraz, oğlu diyomuş ki, 2-3 yaşlarındaymış, kendime çok kızdım, kendimi çöp kutusuna atıcam şimdi :))))))) kopuyorum ben bu çocuklara yaaaKuzenim 2 yaşında ama bi görr bir dilli kaydirigubbakcemile3 Gören durdurdu seviyor yaa bu insanlarr kafayı yemişler herkes beni sefiyyoo diyorr kaydirigubbakcemile3
kızlar bişi sorcam size yardımcı olun lütfen
nikah başvurusu için sağlık raporu için tahlil felan yapıyorlar. yaparken bir kağıt ile gidiyoruz hastaneye ve orada 2 dr o kağıdı imzalıyor ama sonucu 1 hafta kadar sonra veriyorlar. o sonuç alındıktan sonra mı belediyeye gidiliyor yoksa o imzalanan kağıt yeterli oluyor mu ?
dün akşam mobilyalarımızı beğendikkk :)
ohh be bu dertten de kurtulduk,
şimdi bi oturma odası eksik kaldı, onu da ucuz yollu halletmeliyim
çünkü bütünbütçemizi , salon koltukları+yemek odası+ yatak odasına kullandık:1rolleyes:
çünkü bütünbütçemizi , salon koltukları+yemek odası+ yatak odasına kullandık:1rolleyes:
:lepi: hayırlı olsun darısı tarih alamayanlara kaydirigubbakcemile3
QUOTE]
tşklerrr...
hani ben halı alcaktık gaziantep yöresinden markasını unuttum((( hatırlayan var mı
tatlımm ben burda olsam hemen yardım etmez miydim sanaçok şükür hatırlamışsın
ANGORA tabiki deeee delikafadulden
glcnnn heyecan varmıı :))
olmaz mı, çok hoş bi duygu, haftaya pazartesi evli olucam Şeniz
günaydın kızlarr....
hayatımın en çok gezdiğim en yorulduğum en koşuşturduğum 15 gününü yaşıyorum
onun için nete grme fırsatı bile bulamıyorum....
pazartesi aranıza yeniden dönücem şekerlerrr...
kocaman öpüldünüzzz...
burcuu gitme ama yaa gözümüz yollarda kaldı :a015:
hoşbulduk canımm:1hug:gunaydın
burcum h geldın tatlım
kızlar dun cok gerılımlı bıgun yasadsım sonra anlatırım
GLCNN cnm hayırlı olsun bende önümüzdeki haftasonu halledicem o işi inşallah
gunaydın
burcum h geldın tatlım
kızlar dun cok gerılımlı bıgun yasadsım sonra anlatırım
oyy canım benim yaaaa:1hug:
saat 12 de yine gidicez aşkımda 11 de gelecek o gelmeden hazırlanayım diyorumda..
istanbula gelirken arkadaşlara hbaer verecektim güya ama öyle apar topar gittik ki haber bile veremedim :çok üzgünüm:
gezmekten öyle yorgun düştümkü uykuya hasret kaldım canım yaa anlatamam sana :roflol:
hoşbulduk canımm:1hug:
kızlar hiç mi havadis yok yaaaaa
arsima ne yaptı gamze hamile mi esra karadeniz döndümü?
mandilin elissa pasmina Hayatım hamide hayat87 tubiş herkesss herkesss iyi miiiiii