Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bişi sorcam size yardımcı olun lütfen :KK43:
nikah başvurusu için sağlık raporu için tahlil felan yapıyorlar. yaparken bir kağıt ile gidiyoruz hastaneye ve orada 2 dr o kağıdı imzalıyor ama sonucu 1 hafta kadar sonra veriyorlar. o sonuç alındıktan sonra mı belediyeye gidiliyor yoksa o imzalanan kağıt yeterli oluyor mu ?

canımsağlıkocağına gidiyosun kanını veriyosun 2 yada 3 gün sonra sonuçlanıyor ordan belediyenin verdiği kağıt resim yapıştırılıp imzalanıyo onla belediyeye geliyorsun gün alıyosun

bekar adam evet sen yoksun napiim dio deli yaa ben olunca ne değişcekse -tatlicadiarzu-
görürsün :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Kuzenim 2 yaşında ama bi görr bir dilli kaydirigubbakcemile3 Gören durdurdu seviyor yaa bu insanlarr kafayı yemişler herkes beni sefiyyoo diyorr kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:dün m.ali erbil seyrettim biraz, oğlu diyomuş ki, 2-3 yaşlarındaymış, kendime çok kızdım, kendimi çöp kutusuna atıcam şimdi :))))))) kopuyorum ben bu çocuklara yaaa

kızlar bişi sorcam size yardımcı olun lütfen :KK43:
nikah başvurusu için sağlık raporu için tahlil felan yapıyorlar. yaparken bir kağıt ile gidiyoruz hastaneye ve orada 2 dr o kağıdı imzalıyor ama sonucu 1 hafta kadar sonra veriyorlar. o sonuç alındıktan sonra mı belediyeye gidiliyor yoksa o imzalanan kağıt yeterli oluyor mu ?

biz hemen ertesi gün sonçları aldık, zaten sonuç kağıdı yok verilen o formda matbu bi yazı var, hani evlenmelerine engel yoktur gibisinden,eğer olumsuz bir kanı varsa orayı dolduruyorlar,
ertesi gün sabah 11 de sonuçlarımızı aldık belediyeye gittik,
orda bi imza attık bi de gün aldık
sositososito

dün akşam mobilyalarımızı beğendikkk :)
ohh be bu dertten de kurtulduk,
şimdi bi oturma odası eksik kaldı, onu da ucuz yollu halletmeliyim
çünkü bütünbütçemizi , salon koltukları+yemek odası+ yatak odasına kullandık :eek:
:1rolleyes:

çünkü bütünbütçemizi , salon koltukları+yemek odası+ yatak odasına kullandık :eek:

hadi gözün aydın

hayırlı olsun canımcım :)

:lepi: hayırlı olsun darısı tarih alamayanlara kaydirigubbakcemile3 :nazar:
QUOTE]

tşklerrr...
hani ben halı alcaktık gaziantep yöresinden markasını unuttum :KK43:((( hatırlayan var mı

tatlımm ben burda olsam hemen yardım etmez miydim sana :KK66: çok şükür hatırlamışsın
ANGORA tabiki deeee
delikafadulden

glcnnn heyecan varmıı :))

olmaz mı, çok hoş bi duygu, haftaya pazartesi evli olucam Şeniz

günaydın kızlarr....
hayatımın en çok gezdiğim en yorulduğum en koşuşturduğum 15 gününü yaşıyorum
onun için nete grme fırsatı bile bulamıyorum....
pazartesi aranıza yeniden dönücem şekerlerrr...
kocaman öpüldünüzzz...

günaydınn hihoyyyt

hayırlı olsun glcnnno odasını düğünden sonrada halledebilirsiniz :nazar:

günaydın kızlarr....
hayatımın en çok gezdiğim en yorulduğum en koşuşturduğum 15 gününü yaşıyorum
onun için nete grme fırsatı bile bulamıyorum....
pazartesi aranıza yeniden dönücem şekerlerrr...
kocaman öpüldünüzzz...

burcuu gitme ama yaa gözümüz yollarda kaldı :a015:

burcuu gitme ama yaa gözümüz yollarda kaldı :a015:

oyy canım benim yaaaa:1hug:
saat 12 de yine gidicez aşkımda 11 de gelecek o gelmeden hazırlanayım diyorumda.. :eek:
istanbula gelirken arkadaşlara hbaer verecektim güya ama öyle apar topar gittik ki haber bile veremedim :çok üzgünüm:
gezmekten öyle yorgun düştümkü uykuya hasret kaldım canım yaa anlatamam sana :roflol:

gunaydın
burcum h geldın tatlım
kızlar dun cok gerılımlı bıgun yasadsım sonra anlatırım
hoşbulduk canımm:1hug:
GLCNN cnm hayırlı olsun bende önümüzdeki haftasonu halledicem o işi inşallah

insan bir hoşgeldin derr:mymeka:

kızlar hiç mi havadis yok yaaaaa
arsima ne yaptı gamze hamile mi esra karadeniz döndümü?
mandilin elissa pasmina Hayatım hamide hayat87 tubiş herkesss herkesss iyi miiiiii

gunaydın
burcum h geldın tatlım
kızlar dun cok gerılımlı bıgun yasadsım sonra anlatırım

günaydın anlat uygun olduğunda canım

oyy canım benim yaaaa:1hug:
saat 12 de yine gidicez aşkımda 11 de gelecek o gelmeden hazırlanayım diyorumda.. :eek:
istanbula gelirken arkadaşlara hbaer verecektim güya ama öyle apar topar gittik ki haber bile veremedim :çok üzgünüm:
gezmekten öyle yorgun düştümkü uykuya hasret kaldım canım yaa anlatamam sana :roflol:

Şeniz

hoşbulduk canımm:1hug:

kızlar hiç mi havadis yok yaaaaa
arsima ne yaptı gamze hamile mi esra karadeniz döndümü?
mandilin elissa pasmina Hayatım hamide hayat87 tubiş herkesss herkesss iyi miiiiii

gamze bi daha ki ay inşallah, esra dönmedi sanırım ben hiç göemdim, hayatım evini tuttu
profilinde resimleri var, hayat bi geldi gitti...

dişim ağrıyo ama cekılcek halde değilmiş:delphin.
bugun yada yarın edırneye gıdıyom var mı aramızda edırne lı

X