Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oyy bunaldım ya geçmio zaman okuyamıomda tam olarak geçmişi
komşu senin patronların suyu ısındı kanımca ne kadar yüzsüzler ya
bi şal gördüm tam gelinliğin üstüne göre çok hoş

kızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey

düğün eylülde olacak diye gelinliğimde straplez olacak büyük ihtimal omuzlarıma alırım diye düşündüm yolda filan

( bu arada model kardeşim ben değilim yane sevinmeyin hemen ööle zayıfladım felan diye :roflol: :roflol:

gerçi kardeşimin bluzuyla pek uyumlu olmadı ama idare edin artık

sl740442.jpg

sl740443.jpg

sl740444.jpg

bu da aşkıma doğum günü için aldığım kol düğmesi 9 haziran doğum günü aşkımın inşallah burda olur beraber kutlarız lütfenn lütfennn

sl740455u.jpg

sl740453n.jpg

canım şala bayıldım çok şık duruyor:)))))))))

bu baharatliga sizce 130 verilirmi baharatliklarin fiatlari ortalama nedir kizlar yorumlarinizi bekliyorum 3 taksit alma imkani varmis

kızlar ben 2 gün yokum. bu akşam halı alcaz salona. (ANGORA)
yarın yatak ve baza alcaz (YATAŞ)
salona, mutfağa, koridora, çocuk odasına, balkona ve tuvaletlere avize alcaz. onları takacaz. perdeleri takacaz. he yarın salonun perde ve tülünün, mutfağın tülünün siparişini verecez. bi tek onlar kaldı evde.
ay yoruldum yazarken bile. bana ve aşkıma düğün için ayakkabı bakacaz. ben balayı için bikini bakacam. var da var yani. pazartesi görüşürüz artık Allah kısmet ederse, öptüm hepinizi

ben cıkıyorum kızlar
patlıcan alcam onları oturtcam:)
kayınvaldemede ugrayım hayırlı gelın olayım azz
öptümmmmmmmm

ben hallettim. sana noldu canım??

Hallettiğine sevindim kuşum
Ayyy boşver canım kafanı şişirmeyeyim burda seninde,
dişim ağrıo gribim regli olucam bide bu tepemi attırdı üfff ağlamak istiyorum

Kızlar bu arada mobilya bakmaya gidemiycez dişimin ağrısı kulağıma vurdu yarın saat 3 için babam randevu almış dişçiye gidicemm

Böcüüük gel senide götüreyim......

salona, mutfağa, koridora, çocuk odasına, balkona ve tuvaletlere avize alcaz. onları takacaz. perdeleri takacaz. he yarın salonun perde ve tülünün, mutfağın tülünün siparişini verecez. bi tek onlar kaldı evde.
ay yoruldum yazarken bile. bana ve aşkıma düğün için ayakkabı bakacaz. ben balayı için bikini bakacam. var da var yani. pazartesi görüşürüz artık Allah kısmet ederse, öptüm hepinizi

ay merak ettim kız senin bu halını al da gel bakalım.

ben cıkıyorum kızlar
patlıcan alcam onları oturtcam:)
kayınvaldemede ugrayım hayırlı gelın olayım azz
öptümmmmmmmm

Hayırlı gelin iyi akşamlarr canımmm :))

sen yazarken yoruldun ben okurken....delikafadulden o günü yasadım sanki. kolay gelsin hayatim işiniz rast gitsin inşallah kendine iyi bak gorusmek uzere

X