• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
livacım nerelerdesin hu huuu özledim ya hu :16:

dün o ütü masasını gördüm hakikaten dandikti benim gördüğüm. yerinde sabit bile değildi oynuyordu sallayınca ve çok inceydi o üst tablası. yalnız benim gördüğüm beyaz üstü güllü değildi, kahve hasırlı üstü kırmızı çiçekliydi modeli aynıydı ama.
canım bu mesajı yeni gördüm kusura bakma:S
o ütü masasından vazgeçtim bende daha önce bahsettiğim tefalin ütü masasını alacağım. english homedan ütü masası örtüsünü alırım oldu bitti : )
:D boşver sen karışma sonra o da senin alacaklarına karışır :D

ben de anneme bulaşık makinası almak istiyorum. sanırım önümüzdeki aylarda alabilcem. pek bi eksiğim kalmadı çünkü. onlar da benim nişan masrafım, yatak odam şimdi de beyaz eşyalar derken kendilerine hiç bi şey alamaz oldular :( annemin bulaşık makinası bozuldu eskiydi de zaten bi tane alayım diyorum yaz gelmedin :)) alabilirim inşallah olmadı kardeşimle ortak alırız, ben kredi kartı kullanmıyorum malum her eşyi peşin alıyorum öyle olunca ağır gelebilir belki belki de gelmez bakıcam bakalım :))

ehehe dediğinde doğru o da bana karışır en iyisi sesimi çıkartmayım:D
iyi yaparsın canım sevinirler. onlar o kadar çaba harcıyorlar bizde onlara destek olmalıyız. bende perdeleri yaptıracağım anneme ama karar verebilirse:D
kredi kartını keşke bende kullanmasam diyorum ama işte o olmadan olmuyor alışmışım :S

bu arada bahsettiğim elbiseden vazgeçtim o elbiseyi görümcem düğüne diktirecek: ) ben hazır elbise alacağım ve gelinlik içinde modele karar verdim.iyi bir modaevi bulmam lazım. beyaz eşya için sevgilmi smeg'e ikna edemedim :(

canım bu mesajı yeni gördüm kusura bakma:S
o ütü masasından vazgeçtim bende daha önce bahsettiğim tefalin ütü masasını alacağım. english homedan ütü masası örtüsünü alırım oldu bitti : )

ehehe dediğinde doğru o da bana karışır en iyisi sesimi çıkartmayım:D
iyi yaparsın canım sevinirler. onlar o kadar çaba harcıyorlar bizde onlara destek olmalıyız. bende perdeleri yaptıracağım anneme ama karar verebilirse:D
kredi kartını keşke bende kullanmasam diyorum ama işte o olmadan olmuyor alışmışım :S

bu arada bahsettiğim elbiseden vazgeçtim o elbiseyi görümcem düğüne diktirecek: ) ben hazır elbise alacağım ve gelinlik içinde modele karar verdim.iyi bir modaevi bulmam lazım. beyaz eşya için sevgilmi smeg'e ikna edemedim :(

aa pahalı diye mi istemdi neden istemedi? ben sormadım bile babacım alcak kıyamam hatta babam bosch alalım diyor bosch bile aldırmıcam. 4500e falan gelicek işte benim beğendiklerim vardı arka sayfalarda.

gelinliğini çok merak ettim bu arada :))

ütü masası örtüsünü english home'dan almış annem gelince baktım da o kadar kaliteli ve güzel ki hem de kullanışlı çok beğendim çok kibar duruyor. anne ben ütü masasını katlayıp kaldırmam odada dursun süs olarak diyorum :D

canım biz avize ve abajur bakmaya çıkıcaz annemlerle. kaan yapı marketleri gezdi bi kaç model beğendim ama bi yer var burda annemler yeni evlerine aldılar epey de uygun fiyatları bir de oraya bakalım diyoruz. son kararımızı vercez ona göre. zaten alacaklarımız belli modeller onlara bi gidip fiyat bakıcam şimdi

aa pahalı diye mi istemdi neden istemedi? ben sormadım bile babacım alcak kıyamam hatta babam bosch alalım diyor bosch bile aldırmıcam. 4500e falan gelicek işte benim beğendiklerim vardı arka sayfalarda.

gelinliğini çok merak ettim bu arada :))

ütü masası örtüsünü english home'dan almış annem gelince baktım da o kadar kaliteli ve güzel ki hem de kullanışlı çok beğendim çok kibar duruyor. anne ben ütü masasını katlayıp kaldırmam odada dursun süs olarak diyorum :D

canım biz avize ve abajur bakmaya çıkıcaz annemlerle. kaan yapı marketleri gezdi bi kaç model beğendim ama bi yer var burda annemler yeni evlerine aldılar epey de uygun fiyatları bir de oraya bakalım diyoruz. son kararımızı vercez ona göre. zaten alacaklarımız belli modeller onlara bi gidip fiyat bakıcam şimdi

renkli diye istemedi canım. pembe ,yeşil beyaz eşya mı olurmuş diyor :( birde duymadığım marka servis ağı nedir kalitesi nedir bilmiyoruz dedi yani güvenemedi. hala bakmaya devam ediyoruz.
yani gezip görmekte fiyat araştırmakta fayda var canım . inşallah uygun fiyata güzelini bulursun canım :16:

ehehe ütü masasının üzerine birde vazo pembiş çiçekle değişik bir süs olur:D

Son düzenleme:
sabah iş arkadaşımla alışveriş sitelerine bakarken bu tepsiyi çok beğenmiştim o da kendisine (nişanlısına )alırken banada almış . çok mutlu oldum zira aklım kalmıştı : )))

küçük emrah bakışlarıma dayanamadı galiba:D

$Adsız.webp

Son düzenleme:
bunu ben de çok beğenmiştim keşke biri de bana hediye alsa :D

ya bi sürü şey aldım bugün, gel bi an önce de hemen tartışalım aldıklarım üstüne :D

ayy çok güzel yaa aklımı karıştırıyorsunuz:27::27:vitrin için süper gerçekten:26: evim nette çek bişi olayı yok mu yaa:26:

:D bu bedava yaşnız bernardodakileri düşününce. 21 parça rose carnival için 400 lira etiket koymuşlar :53::53: bu 25 parça 60 lira :D porseleni pek iyi olmayabilir gerçi de çay takımımı almamış olsam bunu düşünebilirdim kullanamasam da vitrin süsü yapardım :D

:D bu bedava yaşnız bernardodakileri düşününce. 21 parça rose carnival için 400 lira etiket koymuşlar :53::53: bu 25 parça 60 lira :D porseleni pek iyi olmayabilir gerçi de çay takımımı almamış olsam bunu düşünebilirdim kullanamasam da vitrin süsü yapardım :D

ayy çok güzel ama yaa:26::26: haklısın ama biraz düşüneyim:27::31:

livacım evim netteki çay setlerine baksana vitrin için hem uygun hem güzel görünüyolar ben şunu beğendim mesela

http://www.evim.net/product/299061/

canım benim düşündüğün için çok teşekkür ederim:16: evet gerçekten güzeller ve fiyat uygun lakin gerek kalmadı .
annemi ikna ettim çay setini kaptım : )) bir fincanın kulpu kırık ama olsun vitrinde kullanacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum
evde koşuşturmaca bitmek üzere şükürler olsun :D

anneler kıyamaz işte kızlarına :16:

sonunda evim.netten sipariş ettiğim porselen banyo takımıyla küvet bugün geldi. bu hafta sonu 3. haftasonu olcaktı gelmeseydi :/ sinir oldum epey iptal etmeyi bile düşündüm bi ara ama kıyamadım neyse ki sorunsuz gelmişler. geçen hafta aldığım özdilek pikem de gelmiş.

oriflame pek sevmem ama bugün okulda bi hocadan duş jeli krem falan sipariş ettim. bi ara watsonsa ve body shopa uğramam lazım asıl kullandıklarım orlardan yine de oriflameden de bi kaç bi şey söyledim fazla krem göz çıkarmaz hem :51:
işte benim son havadisler böyle :D

anneler kıyamaz işte kızlarına :16:

sonunda evim.netten sipariş ettiğim porselen banyo takımıyla küvet bugün geldi. bu hafta sonu 3. haftasonu olcaktı gelmeseydi :/ sinir oldum epey iptal etmeyi bile düşündüm bi ara ama kıyamadım neyse ki sorunsuz gelmişler. geçen hafta aldığım özdilek pikem de gelmiş.

oriflame pek sevmem ama bugün okulda bi hocadan duş jeli krem falan sipariş ettim. bi ara watsonsa ve body shopa uğramam lazım asıl kullandıklarım orlardan yine de oriflameden de bi kaç bi şey söyledim fazla krem göz çıkarmaz hem :51:
işte benim son havadisler böyle :D

aa benim küvet gelmedi:S

aynen canım fazla krem göz çıkarmaz :1: ben mobilyaya bakıyorum sitelerdeki mağazalardan model seçiyorum haftasonu gideceğiz:52:
bir koltuk modeli beğendim ama renk istediğim gibi değil:S koltuk kumaşı değişip mobilya kısımları beyaz olsa belki
$DSC_2759Custom.webp

birde bunlar vardı

$kucuk_650aDSC_8500Custom.webp$kucuk_chester.webp$rustik3.webp

Son düzenleme:
aa benim küvet gelmedi:S

aynen canım fazla krem göz çıkarmaz :1: ben mobilyaya bakıyorum sitelerdeki mağazalardan model seçiyorum haftasonu gideceğiz:52:
bir koltuk modeli beğendim ama renk istediğim gibi değil:S koltuk kumaşı değişip mobilya kısımları beyaz olsa belki
Eki Görüntüle 382908

birde bunlar vardı

Eki Görüntüle 382926 Eki Görüntüle 382927 Eki Görüntüle 382928

çok güzeller canım kumaşları ayakları mobilya rengini ayarlıyor mobilyacılar merak etme sen modeli beğenirsen geri kalanını hallederler

bu ayki evim dergisinde kervan katalogu vardı ona dabi bakabilirsin

çok güzeller canım kumaşları ayakları mobilya rengini ayarlıyor mobilyacılar merak etme sen modeli beğenirsen geri kalanını hallederler

bu ayki evim dergisinde kervan katalogu vardı ona dabi bakabilirsin
sitelerden birkaç adres aldım bakmaya gideceğiz inşallah kafama göre birşey bulabilirim :S

kervanda çok güzel modeller var ama pahalı canım ya :S
üstteki yemek odası takımı 7 bin civarı . bu tarza göre uygun geldi :S daha gezip görmem lazım belki daha uyguna daha güzel bulabilirim : ))

işte annemden alacağım çay setim : ) evi düzenlerken fotoları çektim. telefonla çektiğim için kötü oldu ama idare edin : )
bende vitrinde süs amaçlı kullanacağım :D
$Goruntu(258).webp$Goruntu(259).webp

bunlar yine annemin ilk gözağrıları pasta tabakları: ) kullanılmadı desem yeridir. bunlarda benim oldu:16:
$Goruntu(257).webp

bunlarda gize söz verdiğim için çektiğim lalezar tabak setim . yalnız burada hiç belli olmamış daha sonra tekrar denerim:S
$Goruntu(260).webp$Goruntu(261).webp

tekzenden aldığım kavanozlarım. yeni almadım ama elime geçmişken çektim ekleyim bari :52:$Goruntu(251).webp

Son düzenleme:
çay seti ve pasta tabakları mik-kem-mel!! bayıldım benim annecağzımın da vardı böyle bi seti malesef bi taşınma esnasında kırıldı :'( şimdi sadece demliği var onu da aldım tabi ki de kendime :))

çok güzel ya o tabaklar duvarda da çok hoş görünür. mutfağın duvarına üçlü asabilirsin

Öncelikle iyi günlerde kullan arkadaşım cok begendım ben her şeyini :34: Hemen hemen bitirmişsin gibi :1: Bi kac sorum olcaktı yardımcı olursan cok sevınıırm :) Bu ürünleri nerden aldığını ve markası vasa markalarını sorcaktım lütfen...Özellikle bu kadeh takımının markasını :34:

$43279_3.webp$c25MCx.webp$small_AC5112_1.webpEki Görüntüle 383190

çay seti ve pasta tabakları mik-kem-mel!! bayıldım benim annecağzımın da vardı böyle bi seti malesef bi taşınma esnasında kırıldı :'( şimdi sadece demliği var onu da aldım tabi ki de kendime :))

çok güzel ya o tabaklar duvarda da çok hoş görünür. mutfağın duvarına üçlü asabilirsin
canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim : ) o tabakları bende dekoratif olarak kullanmayı düşündüm ama duvarda düşünmemiştim olabili aslında : )

annenin setine üzüldüm çok :(
Öncelikle iyi günlerde kullan arkadaşım cok begendım ben her şeyini :34: Hemen hemen bitirmişsin gibi :1: Bi kac sorum olcaktı yardımcı olursan cok sevınıırm :) Bu ürünleri nerden aldığını ve markası vasa markalarını sorcaktım lütfen...Özellikle bu kadeh takımının markasını :34:
Eki Görüntüle 383188 Eki Görüntüle 383187 Eki Görüntüle 383189 Eki Görüntüle 383190

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah : ) çeyiz biter mi hiç :52: daha birdünya eksiğim var , biraz ara verdim sonra tamamlamaya çalışacağım:1:
kalpli tabakları dekoreko.com dan aldım canım. şimdi markası aklıma gelmiyor ama aynı tabakları sürekli olarak başka marka adı altında birçok sitede görebilirsin : )
kadeh setinin markası canba
Canba burada değişik modelleride var canım : )

canımmm çok tesekkürler yardımın ıcın :) evet ceyiz biter mi hic evlendıgımızde bile bir sürü eksık cıkacaktır emınım :1: Güle güle kullan ınsallah her seyını :34: Kalpli tabakları internetten bulurumda ama kadeh bardak.t. bulabilirsem çok iyi olur ona uygun bir yemek takımım var çünkü :34:

Back
X