canım bu mesajı yeni gördüm kusura bakma:Slivacım nerelerdesin hu huuu özledim ya hu
dün o ütü masasını gördüm hakikaten dandikti benim gördüğüm. yerinde sabit bile değildi oynuyordu sallayınca ve çok inceydi o üst tablası. yalnız benim gördüğüm beyaz üstü güllü değildi, kahve hasırlı üstü kırmızı çiçekliydi modeli aynıydı ama.
o ütü masasından vazgeçtim bende daha önce bahsettiğim tefalin ütü masasını alacağım. english homedan ütü masası örtüsünü alırım oldu bitti : )
boşver sen karışma sonra o da senin alacaklarına karışır
ben de anneme bulaşık makinası almak istiyorum. sanırım önümüzdeki aylarda alabilcem. pek bi eksiğim kalmadı çünkü. onlar da benim nişan masrafım, yatak odam şimdi de beyaz eşyalar derken kendilerine hiç bi şey alamaz oldularannemin bulaşık makinası bozuldu eskiydi de zaten bi tane alayım diyorum yaz gelmedin :)) alabilirim inşallah olmadı kardeşimle ortak alırız, ben kredi kartı kullanmıyorum malum her eşyi peşin alıyorum öyle olunca ağır gelebilir belki belki de gelmez bakıcam bakalım :))
ehehe dediğinde doğru o da bana karışır en iyisi sesimi çıkartmayım

iyi yaparsın canım sevinirler. onlar o kadar çaba harcıyorlar bizde onlara destek olmalıyız. bende perdeleri yaptıracağım anneme ama karar verebilirse

kredi kartını keşke bende kullanmasam diyorum ama işte o olmadan olmuyor alışmışım :S
bu arada bahsettiğim elbiseden vazgeçtim o elbiseyi görümcem düğüne diktirecek: ) ben hazır elbise alacağım ve gelinlik içinde modele karar verdim.iyi bir modaevi bulmam lazım. beyaz eşya için sevgilmi smeg'e ikna edemedim