bunlar son günlerde aldıklarımdan bazıları : ) nişandan sonra alışveriş canavarı halime geri dönmeye başladım 
westwing alışverişlerim

nişan aceleye geldiği için kayınvalidem bohçaya nevresim pike yatak örtüsü vs. alamadım diye üzülmüş onun adına görümcemin aldığı english homelarım ve bugün netten beraber seçtiğimiz pike setim : )

Eki Görüntüle 411285
ütü kılıfım gelince almaya karar verdiğim ütü masam : )

sonunda karar verip aldığımız beyaz eşyalarımız : )
buzdolabı samsung, bulaşık ve çamaşır makinemiz bosch

ankastrelere karar verdik derken benim smeg aşkım tekrarladı o yüzden alamadık
onlarıda alırsak biraz rahatlayacağım
biev bahar kampanyasından alacaklarım var onlarıda aradan çıkartmak istiyorum , korkmaz seramik tavarıda bu ay almayı planlıyorum annem beni evden kovmazsa
evde yer kalmadı düğüne yakın al diye söyleniyor 
biz düğünden vazgeçtik zira istedğimiz yerde düğün çok pahalıya patlıyacak o parayı evimize harcamaya karar verdik (ikna ettim
) güzel bir yerde nikah sonra aile,arkadaş arasında eğlenceli yemek yapacağız. onları araştırıyoruz. gelinlik için model araştırmaya başladım 

westwing alışverişlerim

nişan aceleye geldiği için kayınvalidem bohçaya nevresim pike yatak örtüsü vs. alamadım diye üzülmüş onun adına görümcemin aldığı english homelarım ve bugün netten beraber seçtiğimiz pike setim : )

Eki Görüntüle 411285
ütü kılıfım gelince almaya karar verdiğim ütü masam : )

sonunda karar verip aldığımız beyaz eşyalarımız : )
buzdolabı samsung, bulaşık ve çamaşır makinemiz bosch

ankastrelere karar verdik derken benim smeg aşkım tekrarladı o yüzden alamadık

biev bahar kampanyasından alacaklarım var onlarıda aradan çıkartmak istiyorum , korkmaz seramik tavarıda bu ay almayı planlıyorum annem beni evden kovmazsa

biz düğünden vazgeçtik zira istedğimiz yerde düğün çok pahalıya patlıyacak o parayı evimize harcamaya karar verdik (ikna ettim

Son düzenleme: