çeyiz dedikleri (resimli)

egitmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
59
4
48
Gaziantep
Buyrun hanımlar bunlarda bendeki çeyizlikler.Bİrde benimkilere göz atın ve eksik konularda yardımcı olun.Burdakiler annemin bana gördükçe aldıkları.Daha eksik çok fakat artık eksikleri bu yıl tamamlamaya başlayacağım bende.Maaşcığımla :52:

Son düzenleme:
Annişimin ve babişin aldıklarını sıralayalım bakalım.

Bu takım arcopalin romantique serisi.zamanında 6 kişilik almış bunu babam Arabistandan ve 12 kişiliğe tamamlamak istiyorum ve Türkiyede satışını bulamıyorum maalesef.Bunları misafirler için kullanmayı düşünüyorum. $arcopal.webp

buda yine babamın Arabistandan getirdiği çay fincanım
$çay fincanım.webp

buda annişimin seçip beğendiği teflon tencere setim
$netlon.webp

buda akdeniz çaydanlığım$çaydanlık.webp

dore kepçe takımım
$dore.webp

bunlarda bıçaklarım
$solingen.webp
jülyen doğrayıcım
$jülyen.webp
$patates.webp
benimkiler mavi ve beyaz olanı$patates2.webp
$bıçak.webp bu bıçak victorinox 24 tane var ve süper keskin:18:

Son düzenleme:
annişin aldıklarına devam
$cam bezi.webp bunlar deri cam bezi
$deriiii.webp
mutfak teli
$tel.webp
mutfak bezleri mavi ve kırmızısıda var
$kurulama.webp
mutfak makasım
$mutfak makası.webp
makas setim
$makas.webp
tekrar patates soyucu
$soyucu.webp
tahta kaşıklarım
$tahta.webp
kepçe takımım bunların mavisi
$kepçeler.webp
mutfak eşyalarının arasında uyumsuz oluyo ama annem aldığı için sergiliyorum
Örtüm nevresim takımım
$örtüm.webp

Annemin aldıkları resimlerini bulabildiklerim bunlar.diğerlerinin kendim çektikçe fotolarını koyarım.

Şimdide kendi aldıklarıma geçelim.bunlar benim bekar evimdeki eşyalar.Evi kurarken birikmiş param olmadığı için genelde hem uygun fiyatlı hemde kullanışlı ürünler almaya çalıştım.
simfer fırınım$simfer.webp
beko mikrodalgam
$bekoo.webp
beko süpürge
$süpürge.webp
LG lcd 81 ekran$tv.webp
tv sehpam$sehpa.webp
orta sehpam
$orta sehpa.webp
zigon
$zigon.webp
mondi kanepelerim bunun fuşyası 2 tane aldım ve yanlarına berjer almayı planlıyorum
$kanepe.webp
halım 2 tane 1.50*233 ve 1 tane 0.80*1.50 halının içindeki fuşyadan kanepelerimin rengi
$halı.webp
peluş halım
$peluş.webp
Flavel(beko) ısıtıcım
$ufo.webp
çay bardaklarım 2 set
$çaybardağım.webp
su bardaklarım
$renkli bardak.webp
bu su bardaklarım cam kaselerim arkideşlerden ev hediyesiydi sonra kaseden 6 lı kendimde aldım 12li takım yaptım
$cam kase.webp meyvenull'dan alıntı bu resim
ayaklı bardaklarım
$ayaklı.webp
kalçalı bardaklarım günlük kullanıma
$incebelli.webp
başucu sürahim
$sürahi.webp
banyo ıvırzıvırları
$çamaşır.webp
$banyo.webp
$fırç.webp
paspasım
$paspas.gif

bekar evimdeki bu eşyaları evlenincede kullanabileceğim şekilde aldım.evdekiler aklıma geldikçe ve yanileri aldıkça ekleyeceğim.

cnım güle güle kullan Allah sevdiğinle mutlu mesut etsin sen ekle bizde bkalım fikir oluyo bizlerede :)) buarada egitmen yazmıssın ögretmen misin?bnde bu sene 4e getim insallah öğretmen olacagım

cnım güle güle kullan Allah sevdiğinle mutlu mesut etsin sen ekle bizde bkalım fikir oluyo bizlerede :)) buarada egitmen yazmıssın ögretmen misin?bnde bu sene 4e getim insallah öğretmen olacagım

evet mervecim öğretmenim hemde 1 yıllık:3: geçen yıl mezun oldum bende.Rabbim inşallah sanada nasip etsin.:34:

evet mervecim öğretmenim hemde 1 yıllık:3: geçen yıl mezun oldum bende.Rabbim inşallah sanada nasip etsin.:34:

yalnız bişey soracagım bu kanepeleri oturma odasına mı koyacaksın salona mı?salon takımı alsan daha güzel olmaz mı kanepeler cok sade klasik bunları oturma odasına koy derim...bu arada brans ne bnm pdr

yalnız bişey soracagım bu kanepeleri oturma odasına mı koyacaksın salona mı?salon takımı alsan daha güzel olmaz mı kanepeler cok sade klasik bunları oturma odasına koy derim...bu arada brans ne bnm pdr

yok tatlım bunları oturma odam koyacağım şimdilik salon takımı almayı düşünmüyorum.düğüne yakın belki o da nerde oturacağım belli olursa.

bittigi gunu de gorur mutlu olursun canım inş..

yalnız durumunuz nedir nası olur bilmiyorum tabi ama bekar evinde kullandıgım esyaları ben olsam yeni gelin evine goturmezdim..

yepyeni bir hayat kuruluyor
yeni duzen, yepyeni bir ev..

eger durumunuz varsa bence yepyeni mis gibi esyalar alın

adı ustunde yeni gelin evi olacak

ama bu eş adayının ve senin maddi imkanlarına baglı tabi birazda.. dilerim hersey gonlunce olur :16:

bittigi gunu de gorur mutlu olursun canım inş..

yalnız durumunuz nedir nası olur bilmiyorum tabi ama bekar evinde kullandıgım esyaları ben olsam yeni gelin evine goturmezdim..

yepyeni bir hayat kuruluyor
yeni duzen, yepyeni bir ev..

eger durumunuz varsa bence yepyeni mis gibi esyalar alın

adı ustunde yeni gelin evi olacak

ama bu eş adayının ve senin maddi imkanlarına baglı tabi birazda.. dilerim hersey gonlunce olur :16:

haklısın canım tabi yeni eşyalar olacak.hepsi bunlar değil.fakat bu eşyalar boşlukları dolduracak türden diye düşündüğüm eşyalarım.Evlenirkende kendi imkanlarımla evlenmeyi düşünüyorum. bekar evime gerekli eşyaları alırken ileride de kullanabileceğim türden şeyler olsun dedim

eksiklere devam:66::66::66:
Çaycım Blue house
$çaycı.webp

doğrama tahtam
$doğrama.webp

tuzluklarım
$tuzluk.webp yumurtalı olan canım arkadaşlarımdan BİRinin hediyesi
$tuzzzluk.webp
$çiçek tuz.php.webp

salata servislerim(fuşya olanı)
$salat.webp

kek fanusumda canlarımdan diğerinin hediyesi ve kupalarda