- 15 Şubat 2013
- 24.315
- 91.285
-
- Konu Sahibi EloraViolet
Normal dogumla basladik. Suyum geldi, acilmam olmadi. Suni sanci vermeye basladilar. Tabi once Katater taktilar. Igne yapilan yer var ya oraya alet koyuyolar. Surekli anestezi veriyolar suni sanciyi hissetmeyeyim diye. Vucudumun sol tarafi uyusmadi. 8 saat dayandim. Dr sezaryene alalim dedi. Ameliyathaneye gittik bidaha epidural verdiler. Baktim bunlar kesecek beni. Uyusmadim diye bagirmaya baslaidm ahsha en son prof cagirdilar. Oda bana soruyo nasil uyusmadin diye. Sonra entube edelim dediler. Ölcem sandimbirisi kollarimi bagliyo birisi boğazımı sıkıyor. Seytan cikartma ayini gibiydi
İy yok düzgün yıkayamaz huylanırımBenim tanıdığım begüm kendi donlarini bile kocasına utulettirirdi. Icinden kociskosunun bitanesi profili cikti
Simdi paylastim gene mi acilmadi
. Benim verecegim tepki hdhdhdhdh
Ayy panda mericin hikayeyi izledinmi.. gucci tangası 4 bin küsür dolar.. diyo ya gidiyosn o donlar adam bi soyunuyo seher yıldızı don var üstündeasdffff
. Benim verecegim tepki hdhdhdhdh
İy yok düzgün yıkayamaz huylanırımgiyemem öyle
Kiyamam kiz4 binlik tanga giyecegim adamin performansinin dillere destan olmasi lazim
sovsem kimse duymazdi muhatap yok yanimda ajsha Refakatçi bile almadılar yanima. Telefonumuda aldilar. Doktoruma agladim sizladim da telefonumu verdiler bana
Yok aşkım oyle degil ahshaKiyamam kiztelefona dogumla mi girmek istedin bfbhxhxhxh
4 bin dolar.. 80 bin tl4 binlik tanga giyecegim adamin performansinin dillere destan olmasi lazim
sovsem kimse duymazdi muhatap yok yanimda ajsha Refakatçi bile almadılar yanima. Telefonumuda aldilar. Doktoruma agladim sizladim da telefonumu verdiler bana
Degil, kalpte elektrik sistemi bozukPanik atak mı o?
Yok aşkım oyle degil ahsha
Buyuk bi oda var. Tek basinasin. Orasi dogumhane aslinda. Dogursan orda kalcan. Saksi gibi bekliyosun. Saat basi biri gelip acilman var mi bakiyo gidiyo. Ameliyathane değildi orasi
Kiz benim yaptığım doğum dogumdan sayilmiyo galiba, beni sedyeyle direkt indirdip kesip geri çıkardılarYok aşkım oyle degil ahsha
Buyuk bi oda var. Tek basinasin. Orasi dogumhane aslinda. Dogursan orda kalcan. Saksi gibi bekliyosun. Saat basi biri gelip acilman var mi bakiyo gidiyo. Ameliyathane değildi orasi
Benim o prenses bxbxbxBu bebekler artık fırtt diye çıkmıyor mu artık? Prenses doğum bir şeyler bir şeyler anlatıyorlar hep sosyal medyada. Yalan mı
Kız biz kız tarafı olarak erkek donu mu alcaz şimdi senin çeyizine bak bu nasıl olur kocan karslıdır üşümesin teşekkür etmene gerek yok
Ohaa cidden oyle ya4 bin dolar.. 80 bin tl
Dogru bebisim. Ancak uyusmama riskin hep var. Parayi basarsan iyi dogum yapiyosun. MeselaBu bebekler artık fırtt diye çıkmıyor mu artık? Prenses doğum bir şeyler bir şeyler anlatıyorlar hep sosyal medyada. Yalan mı
Para var huzur var iste ahshaKiz benim yaptığım doğum dogumdan sayilmiyo galiba, beni sedyeyle direkt indirdip kesip geri çıkardılar
Benim o prenses bxbxbx
Kız biz kız tarafı olarak erkek donu mu alcaz şimdi senin çeyizine bak bu nasıl olur kocan karslıdır üşümesin teşekkür etmene gerek yok