- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
-
- Konu Sahibi EloraViolet
Kız biz kız tarafı olarak erkek donu mu alcaz şimdi senin çeyizine bak bu nasıl olur kocan karslıdır üşümesin teşekkür etmene gerek yok
Çift baslı dedi yaaaa manyaahhhOhaa cidden oyle ya
O zaman cift basli falan olması lazım ahshaha
Dogru bebisim. Ancak uyusmama riskin hep var. Parayi basarsan iyi dogum yapiyosun. Meselaaccessdenied zengin oldugu icin prensesler gibi yapmis ahsha
Para var huzur var iste ahsha
Var arkadasim odada geze geze dogurdu, oyle odaya falan bekletmediler, esi yanindaydi hep falan, agri falan olmadi pek dediNormal doğumda da prenses doğum dedikleri bir şey var. Annenin sancısını azaltıp, doğumu hızlandırıyorlar. Bu yalan mı yok mu böyle bir şey
O ne be hfhfjbdbfjhfhdhdhdhhdhdhdKız biz kız tarafı olarak erkek donu mu alcaz şimdi senin çeyizine bak bu nasıl olur kocan karslıdır üşümesin teşekkür etmene gerek yok
Çift baslı dedi yaaaa manyaahhh
Uff dogum seysiilerini okumuyorm yanlıs anlamayınhayal gücüm cok kuvvetli bi fobi daha yüklenmek istemiyorum
Sanki dona musluk takmislar hdhdhdhdhBu fotodan sonra uzun sure cinsel hayatım olmayacak. Teşekkürler
Ama donu varBitmedi donunuz geceliginiz. Ortada koca yok koca
Doğum yapıldı burda sen ne diyonBitmedi donunuz geceliginiz. Ortada koca yok koca
YaahshahahahaSanki dona musluk takmislar hdhdhdhdh
Bitmedi donunuz geceliginiz. Ortada koca yok koca
Bitmedi donunuz geceliginiz. Ortada koca yok koca
Aman kim neyi yoksa onu ister, görmedi daha kac bucak bxbxbxbKiz herkes basindakini atmaya calisiyo sende koca ariyon
Aman kim neyi yoksa onu ister, görmedi daha kac bucak bxbxbxb
Babamın Kemal Sunal içliklerinden var kullanmadığı, gönderem mi damada giydirirsiniz sıcak sıcak
İnşallah bir tane bana, bir tane sana koca bulacağız aşko. Az daha dayan.
accessdenied bize Fransız sarışın mavi gözlü bulabilirdi ama bulmuyor
Olm nerden bulayim kiz sanki evlenmek istiyenler gelip bana adres telefon birakiyo bxbxbxbbxaccessdenied bize Fransız sarışın mavi gözlü bulabilirdi ama bulmuyor
Bizimla deyılsınOlm nerden bulayim kiz sanki evlenmek istiyenler gelip bana adres telefon birakiyo bxbxbxbbx